www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2501 volgen @ICTberichten
Persberichten van 23 maart 2005 (16 jaar en 52 dagen geleden)  
Breda, NL, 23 maart 2005 - palmOne, Inc.,(Nasdaq: PLMO), vooraanstaand producent van handheld-computers en communicatieoplossingen, kondigt een nieuwe GPS navigatieoplossing..
Logo Palm

Onderzoek door Maurice de Hond toont voorkeur aan voor internetverzekeren
Zaltbommel, 23 maart 2005 –  Verzekeruzelf.nl maakt vandaag de uitkomsten bekend van het representatieve onderzoek naar internetverzekeren, uitgevoerd door het bureau..

overeenkomst beantwoordt aan groeiende behoefte aan applicatieprestatie-tests
Mansystems, expert op het gebied van service-management, heeft een overeenkomst gesloten met Scapa Technologies, een onafhankelijke leverancier van software voor..
Logo Mansystems Nederland B.V.

Blink Mediaconcepts introduceert tijdens ‘Evenement 2005’ op 23 en 24 maart a.s. in de Jaarbeurs te Utrecht Mobile Catch!. Een unieke tool om informatie, zonder het gebruik..

Informatie&Architectuur. Dit is de titel van het zojuist verschenen nieuwe magazine voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met informatie-architecturen. Het..

Met het nieuwe Tango Subscriber Management (TSM) platform slaan Siemens Communications en TopIT distributie een nieuwe weg in op het gebied van ADSL remote service. Het..
Logo Siemens Nederland N.V.

Nieuwegein, 23 maart 2005 – Cognos (NASDAQ: COGN; TSX:CSN), marktleider in oplossingen voor Enterprise Business Intelligence (EBI) en Corporate Performance Management (CPM),..
Logo Cognos

Grootste contractwinst sinds 2002 met geschatte waarde van 4 miljard dollar
Capelle a/d Ijssel, 23 maart 2005 – EDS, één van ‘s werelds grootste ICT-dienstverleners, heeft aangekondigd dat het contract tussen zijn ‘Atlas Consortium’ en het Britse..
Logo EDS

Birmingham, England, 23rd March 2005: Sendo Holdings PLC today announced that it has filed documents with the European Competition Commission relating to the unfair..

Het 5.1 surround luidsprekersysteem is strak in design en geeft een realistische geluidservaring dankzij de houten subwoofer en de vijf satelliet speakers met 'rear reflex'-systeem.
Dordrecht (Nederland), maart 2005 - Voel alle actie en geniet optimaal van de Trust SP-6100P 5.1 Speaker Set (www.trust.com/14328) door het heldere geluid en strakke design...
Logo Trust International BV

Server Appliances met voorgeïnstalleerde SafeBoot-technologie
Nieuwegein, 23 maart 2005 – Control Break International (CBI), ontwikkelaar van de SafeBoot beveiligingsoplossingen, heeft onlangs de SafeBoot Appliance-lijn geïntroduceerd,..
Logo SafeBoot

Het Oldenzaalse bedrijf DENDA Mobile Content B.V. heeft nu de ultieme oplossing in de vorm van eenvoudige software die de gebruiker net zo makkelijk op zijn mobiele telefoon..

Vacatures uit sociale sector nu bijeen gebracht in één gezamenlijke database
Amsterdam, 23 maart 2005 - X-S2 en Monsterboard.nl zijn een nauwe samenwerking aangegaan voor het aanbieden van vacatures in de non-profit en sociale sector. Met deze..
Logo Monsterboard.nl

Wereldwijde omzet piekt op $1,5 miljard
Huizen, 22 maart 2005 ­ SAS NL deelt mee dat 2004 in alle opzichten een geslaagd jaar was. De leverancier van Business Intelligence-software boekte voor het 28e jaar op..
Logo SAS Nederland

Amstelveen, 23 maart 2005 - Onder het motto ‘Outperform!’ organiseert FileNet van 1 t/m 3 juni de eerste FileNet UserNet Conference voor de regio Europe Middle East and Africa..
Logo FileNet, an IBM Company

Xerox distributeur TEPEDE bestaat 15 jaar en toont nieuwste Xerox grootformaat printers en -oplossingen vanuit een mobiele showroom
Amstelveen, 23 maart 2005 – TEPEDE uit Rijswijk, exclusieve distributeur van de Xerox grootformaat printers, trekt van 12 tot en met 19 april door het land om op diverse..
Logo Xerox

G-Nius zakelijke dienstverlener bij uitstek, verleent nog een dienst; aan stichting Mama Mzungu in de vorm van sponsering.
G-Nius B-to-B Network (www.g-nius.nl) is begin 2002 ontstaan. De oprichters zijn ervaren ondernemers die hun sporen in de zakelijke dienstverlening zowel in goede als in..
Logo G-NIUS B.V.

Oslo/Den Haag, 23 maart 2004 - Unitor, een belangrijke service provider voor de internationale handelsvloot en scheepsbouwsector, laat een veilige, geïntegreerde wereldwijde..
Logo AT&T

Nieuwste versie van Autodesk Inventor 10 is onderdeel van Autodesk’s grootste technologierelease ooit
BARENDRECHT, 23 maart 2005 — Autodesk zorgt dat fabrikanten sneller en gemakkelijker hun ideeën in volwaardige producten kunnen omzetten met Autodesk’s nieuwste ontwerp- en..
Logo Autodesk

Kostenefficiënte, flexibele en betrouwbare elektronische dossiervorming en archivering
Leiderdorp, 23 maart 2005 –  Semantica, ontwikkelaar en leverancier van DocsDB, brengt een nieuwe versie van het populaire documentmanagementsysteem op de markt. DocsDB/4..

Autodesk bouwproducten verhogen winstgevendheid, verlagen risico en minimaliseren inefficiënties
BARENDRECHT, 23 maart 2005 — Met Autodesk kunnen architecten en bouwkundig ingenieurs hun ideeën gemakkelijker en sneller in de praktijk verwezenlijken. De geüpdate reeks..
Logo Autodesk

Producten en oplossingen Autodesk ondersteunen klanten bij de uitvoering van hun ideeën
BARENDRECHT, 23 maart 2005 — Autodesk annonceert nieuwe versies van zijn software­portfolio, waaronder meer dan 25 producten die klanten ondersteunen bij het creëren,..
Logo Autodesk

Professionals verwezenlijken ideeën sneller met nieuwste Autodesk-software waarmee ze complexe ontwerpdocumenten kunnen delen
BARENDRECHT, 22 maart 2005 — Autodesk maakt het vanaf vandaag sneller en gemakkelijker voor bedrijven om hun ideeën om te zetten in volledige ontwerpen. Met nieuwe versies van..
Logo Autodesk

EMEA passes $1bn revenues for second quarter running
De Meern, March 23, 2005 - Oracle Corporation (NASDAQ: ORCL) today reported increased total revenues for the third consecutive quarter of fiscal 2005 for the Europe, Middle..
Logo Oracle Nederland

Verity K2 Developer Software biedt nauwkeurigheid van zoekopdrachten, schaalbaarheid en gemakkelijke integratie.
Nieuwegein, 23 maart 2005 - Verity maakt bekend dat IBM de zoek- en classificatiefunctionaliteiten van haar digital asset management oplossing voor de uitgeversbranche, NICA,..
Logo Autonomy Benelux

Soesterberg, 23 maart 2005 -- BNR Nieuwsradio, de landelijke radiozender met non-stop nieuws, zet sinds kort SpeechFrame® van Comsys in om luisteraars te voorzien van actuele..
Logo Comsys Nederland B.V.

Diemen, 23 maart 2005 - Postbank is de winnaar van de Thuiswinkel Award 2005 in de categorie Verzekeringen & (Financiële) Dienstverlening.  De overwinning is zeer..
Logo Q-go BV

Omzet uit nieuwe database-licenties stijgt met 12 procent naar 782 miljoen dollar
De winst per aandeel kwam uit op 0,10 dollar (GAAP) en 0,16 dollar (non-GAAP) ten opzichte van GAAP en non-GAAP winst per aandeel van 0,12 dollar vorig jaar. De omzet is het..
Logo Oracle Nederland

Utrecht, 23 maart 2005 - Trend Micro, Inc. (TSE: 4704, Nasdaq: TMIC), leider op het gebied van netwerkantivirus- en internet-content-beveiligingssoftware en -diensten,..
Logo Trend Micro

TAPPS levert als eerste e-mail marketingbestedingen aan in 2005
TAPPS, marktleider op het gebied van online consumenten informatie en de verhuur van opt-in e-mail adresbestanden, levert vanaf 2005 als eerste e-mail marketing-bestedingen..

Exclusief voor de kapper leveren de MegaSellers Business Groep en Da Vinci International een complete automatiseringsoplossing.
Vianen, 23 maart 2005 - Da Vinci International en de MegaSellers Business Groep werken al jaren succesvol samen. De MegaSellers Business Groep levert de Shi-Tec pc samen met..
Logo MegaSellers Automatisering

Vianen, 23 maart 2005 – Margot Dullaert (32) is in dienst getreden als Account Manager bij Newtel Essence in Vianen. Dullaert is verantwoordelijk voor de verkoop van Microsoft..

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo QuandaGo
Logo Alleeninkt.nl
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Offorte
Logo AtMost
Logo SoftApp BV
Logo QuandaGo
Logo DATPROF
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo Techone B.V.
Logo Medius
Logo MCS B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Boys with Brains
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Techone B.V.
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Medius
Logo Techniekopleiding.nl
Logo devolo
Logo Ivanti
Logo BPSOLUTIONS
Logo Schneider Electric
Logo Thales
Logo myBrand
Logo Pegasystems
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Schneider Electric
Logo myBrand
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90207 persberichten
- 5886 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9542 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers