Vianen, 22 december 2016 - CC4Skype B.V. verwelkomt Actis Benelux en Frankrijk als businesspartner voor deze regio’s. De eerste gezamenlijke klant, Alten, heeft de..
Logo CC4Skype B.V.

In november organiseerde ICT-dienstverlener Incentro een actie om aan haar naamsbekendheid te werken. Met het thema “Noem je kind Incentro en maak kans op 5.000..
Logo Incentro

Telekom Security host het Qualys Private Cloud Platform in het streng beveiligde datacenter, waarbij het klanten voorziet van direct inzicht in hun IT-assets over de gehele wereld
Amsterdam, 22 december 2016 – Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS), pionier en marktleider op het gebied van op cloud gebaseerde veiligheids- en compliance-oplossingen,..
Logo Qualys

Eindhoven, 22 december 2016 – 51 procent van de professionals uit de financiële markt verwacht dat hij binnen nu en 5 jaar volledig online kan samenwerken met..
Logo Hyarchis

Klantvertrouwen stijgt als gevolg van klantgericht IT Complete-businessmodel; omzetgroei verviervoudigt en nieuwe acquisities voorspellen een succesvol vervolgjaar
Den Haag - 22 december 2016 – Kaseya®, leverancier van IT-beheeroplossingen voor Managed Service Providers (MSP’s) en het mkb, heeft in 2016 een..
Logo Kaseya

Manter International heeft haar ERP-software vervangen met Thinkwise en de nieuwe bedrijfssoftware (TAWIN) inmiddels succesvol in gebruik genomen. Manter International..
Logo Thinkwise

2016 was een enerverend jaar voor de retailsector. Innovatieve mogelijkheden en nieuwe spelers volgden elkaar in razendsnel tempo op. Retailers moesten flink aanpoten om..
Logo Webloyalty

Houten, The Netherlands, 22 December 2016 - De kennis van Nederlandse consumenten over smart home-producten is groter dan het daadwerkelijke bezit ervan. Dat blijkt uit..
Logo Telecompaper

Samenwerking met Zwitsers MondayCoffee laat klanten het beste uit SharePoint halen
Amsterdam, 22 december 2016 – Veel organisaties vinden het lastig om het samenwerkingsgereedschap SharePoint van Microsoft goed in te richten. Daarom is Insight een..
Logo Insight

Amsterdam, 22 december 2016 – Recent onderzoek van Verint laat zien dat een meerderheid van de consumenten nog altijd de voorkeur geeft aan persoonlijk contact met..
Logo Verint

Maarssen, 22 december 2016 – Nadat Edze Tollenaar (51) op 1 juli jongstleden interim financieel bestuurder werd, treedt hij per 1 januari 2017 officieel aan als CFO..
Logo Eurofiber

Schaalbaarheid en flexibilisering belangrijker dan kostenverlaging volgens Sogeti-onderzoek
Organisaties zijn kostenbewust, maar het verbeteren van de schaalbaarheid voor meer IT-capaciteit is in financieel en technologisch opzicht de belangrijkste reden om naar..
Logo Sogeti

Amsterdam, 21 december– Koning & Hartman heeft van het Ministerie Veiligheid & Justitie de opdracht gekregen voor het onderhoud van het landelijke..
Logo Koning & Hartman

Clavister cOS Stream 3.0 en Clavister Hawkeye bieden operators beveiliging als een nutsvoorziening en verbeterde ondersteuning voor het automatiseren van services en implementaties binnen Software Defined Networks
Hoofddorp, 22 december 2016 —Clavister (Nasdaq: CLAV), leider in krachtig presterende oplossingen voor netwerkbeveiliging, maakt de beschikbaarheid bekend van een..
Logo ClavisterSelecteer een publicatiedatum:
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<december 2016>
december 2016
madiwodovrzazomadiwodovrzazo
   1256789
12131415161920212223
2627282930