Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2473 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 22 juli 2019 (90 dagen geleden)  
Het cloud-gebaseerde platform helpt ondernemingen om topprestaties te behalen, kosten te beheersen en tijd te besparen met vooraf gebouwde intelligent automation oplossingen
Capgemini lanceert zijn Intelligent Automation Platform (CIAP) voor de snelle implementatie van automatisering op schaal voor bedrijven wereldwijd. Het op AI-gebaseerde..
Logo Capgemini Nederland B.V.

everis en Liferay zetten een volgende stap in hun samenwerking nu beide bedrijven hun gezamenlijke ervaring met Digital Experience oplossingen naar de Benelux brengen. 
Everis, jarenlang partner van Liferay, breidt met de opening van een kantoor in Nederland haar diensten uit naar de Benelux. De Spaanse IT-dienstverlener is sinds 2010 een..
Logo Liferay Benelux BV

SentinelOne, leverancier van autonome endpoint-bescherming, introduceert nieuwe services om bedrijven te beschermen op elk punt van de security-lifecycle. Het Vigilance MDR..
Logo SentinelOne

Amsterdam, 22 juli 2019 – GTT Communications, Inc. de toonaangevende internationale provider van cloud networking voor multinationals, maakte recent de resultaten bekend..
Logo GTT Communications

Utrecht, 22 juli 2019 – Jean-Philippe Balança (46) is de nieuwe International Director van Smile, Europees leider in digitale en open source oplossingen. Het van..
Logo Smile

Kaspersky heeft ontdekt dat er valse versies van de populaire FaceApp in omloop zijn. Volgens onderzoek van het cybersecuritybedrijf zijn afgelopen dagen zo´n 500..
Logo Kaspersky

Solar Nederland exclusief distribiteur van geavanceerde Viessmann Vitocal warmtepomp.
Alkmaar, juli 2019 – ”Een goede warmtepomp behoeft niet duurder te zijn om toch te voldoen aan de nieuwe geluidsnormen van de Nederlandse overheid”, zegt..
Logo Solar Nederland B.V.

Nijmegen 22 juli - De vakantieperiode is weer aangebroken en dat is altijd de periode dat singles actiever op zoek zijn naar een relatie. In de zomerperiode ziet e-Matching..
Logo e-Matching

Breukelen, 22 juli 2019 – IGEL, leverancier van nieuwe generatie digitale werkplekplossingen, benoemt Desiree Bats (48) tot Field Marketing Manager in de Benelux...
Logo IGEL Technology

Goedkeuring van network security-apparaten door groot cloudplatform stelt mkb in staat zijn hybride cloud-infrastructuren te verbeteren en uit te breiden
Hoofddorp, 22 juli 2019 - Zyxel kondigt aan dat zijn ZyWALL security-firewalls gevalideerd zijn door de populaire ..
Logo ZyXEL

Utrecht, 22 juli 2019 - Fortinet, wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, heeft het Nederlandse kantoor..
Logo Fortinet

Oude Wetering, 22 juli 2019 – IT-dienstverlener CoolProfs breidt zijn team OutSystems developers uit en benoemt Danny Kok (30) tot medior consultant. Kok heeft een..
Logo COOLProfs

Nieuwe beveiligingsdienst integreert nauw met Microsoft Azure en helpt organisaties de security van hun public clouds snel en veilig te automatiseren
Venlo, 22 juli 2019 – Barracuda lanceert Cloud Security Guardian for Microsoft Azure. Deze Software-as-a-Service (SaaS) oplossing biedt compleet inzicht in de..
Logo Barracuda Networks


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Veeam Software
Logo Nuance
Logo Cumulus Networks
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Red Hat, Inc.
Logo SER Group
Logo Workday
Logo Workday
Logo myBrand
Logo IFS
Logo Datto
Logo NTT Ltd.
Logo Databricks
Logo Databricks
Logo Eaton
 
ContentbureauContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl