www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
INFLUX PR#Herken zakelijke websitebezoekers

2513 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Persberichten van 22 april 2021 (179 dagen geleden)  
Gouda/Deventer,  22 april 2021 - Centric, een van de grootste IT-dienstverleners van Nederland, verstevigt het partnerschap met ValidSign, marktleider in de Benelux..
Logo ValidSign

AMSTERDAM, April 22, 2021 – Today at its biannual virtual user conference, SIG Commit, Software Improvement Group (SIG) announced upcoming advancements to its..
Logo Software Improvement Group (SIG)

Hengelo - Techbedrijf Thales start met speakersbureau om de kennis en expertise van haar specialisten te delen met organisaties, studenten en consumenten. Thales werkt aan..
Logo Thales

Nieuwe tools voor applicatieontwikkeling helpen organisaties sneller te innoveren, de organisatie wendbaarder te maken en meer waarde te halen uit hun investeringen in..
Logo Workday

Amsterdam, 22 april 2021 - In het kader van de Dag van de Aarde deelt ChargePoint, 's werelds grootste netwerk voor elektrische voertuigen, data uit hun netwerk die aantonen..
Logo ChargePoint

In EMEA wordt met een investering van 10 miljoen euro de productiecapaciteit van geprefabriceerde modulaire datacenters verdubbeld
Breda - Vertiv (NYSE: VRT), wereldwijde leverancier van bedrijfskritische infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, kondigt vandaag de opening aan van de nieuwe fabriek in..
Logo Vertiv

Vianen – Stichting Voortgezet Onderwijs Lelystad (SVOL) breidt de samenwerking met Managed Service Provider Avit Group verder uit. De SVOL brengt zijn drie verschillende..
Logo Avit Group

Zakelijke betalingsprovider bespaart verwerkingstijd en -kosten door meer valuta’s toe te voegen
Amsterdam – Safenetpay, de leverancier van one-stop-business betalingsoplossingen, heeft de krachten gebundeld met betalingsspecialist Banking Circle om..
Logo Banking Circle

Apeldoorn, 22 april 2021 – Hartmann, een wereldwijd opererende rederij, kiest voor het Thinkwise low-code platform om zijn Crew Management Systeem te vervangen. Door..
Logo Thinkwise

SaaS-oplossing verlaagt verwerkingstijd inkoopfacturen met 30 tot 50 procent
Utrecht – Medius kondigt aan dat Ultimaker, wereldleider op het gebied van professioneel 3d-printen, kiest voor Medius voor de optimalisatie van de facturatieprocessen...
Logo Medius

29 procent spaart vakantiedagen op tot na de coronacrisis
Amersfoort – Ruim een derde (34%) van de Nederlanders in loondienst geeft aan vermoeid te zijn maar geen vakantiedagen op te nemen, omdat ze de dagen niet kunnen..
Logo Visma | Raet

Onderzoek Ivanti toont aan dat 83% van de respondenten het afgelopen jaar voor het eerst een QR-code gebruikte voor financiële transacties
Den Bosch, 20 april 2021 – Uit een onderzoek van Ivanti naar het gebruik van QR-codes door consumenten blijkt dat de populariteit van ervan blijft stijgen. 57 procent..
Logo Ivanti

De dienst is de eerste van een grote cloudprovider die data-integratie levert voor zowel operationele databases en analytic data stores als een single event-based datafabric
Utrecht, 22 april 2021 — Oracle stelt vandaag zijn vertrouwde GoldenGate-technologie beschikbaar als een sterk geautomatiseerde, volledig beheerde cloudservice die..
Logo Oracle Nederland

Staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken en Klimaat) presenteert vandaag, op International Girls in ICT Day, een nieuwe publiek-private Taskforce Diversiteit en..
Logo NLdigital

Amsterdam, 22 april 2021 - Treedom heeft LEWIS gekozen om met PR en influencer marketing de naamsbekendheid in de Benelux te vergroten. Treedom is een webplatform waarmee je..
Logo Treedom

Experian deelt vooruitblik van 18 maanden op kredietscores en wanbetalingen bij mkb-bedrijven
Amsterdam - Experian publiceert nieuw onderzoek naar de status van het midden- en kleinbedrijf (mkb) in Nederland. Hieruit blijkt dat de kredietscores blijven dalen en dat het..
Logo Experian

Airship is een set van open source software tools voor declaratieve inzet in de cloud-omgeving. Vandaag verschijnt versie 2.0, met onder meer verbeterde mogelijkheden voor..
Logo Open Infrastructure Foundation (OIF)

CM.com, a global Conversational Commerce platform, won the tender for international Payment Service Provider (PSP) for the Dutch government for the coming 4.5 years with the..
Logo CM

Grootste impact corona lijkt voor meeste mkb-bedrijven achter de rug
Hoewel ook kleine mkb-bedrijven in de zakelijke dienstverlening vorig jaar zwaar zijn getroffen door corona, slaagden 3 op de 10 van deze mkb’ers erin om in 2020..
Logo Teamleader

Eerste investering gaat naar BAMBOOLOO, een van 's werelds eerste producenten van duurzaam toiletpapier van bamboe.
Amsterdam – Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, heeft het Razer Green Fund opgericht ter waarde van 50 miljoen dollar. De eerste investering is al..
Logo Razer Europe

Duurzame deelvervoerdienst gaat naast het verder uitbreiden van elektrische deelscooters ook e-bikes en elektrische auto’s aanbieden
Nieuwegein, 22 april 2021 – GO Green, de holding achter GO Sharing, heeft in een investeringsronde € 50 miljoen opgehaald. Met de investering zal GO Sharing, de..
Logo GO Sharing

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo DNA Services B.V.
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Logo Kaspersky
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Nuance
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92336 persberichten
- 6071 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10913 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
INFLUX PR#Herken zakelijke websitebezoekers