www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2470 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 22 april 2015 (1611 dagen geleden)  
Opwaartse trend in ZP Index zichtbaar sinds november 2014
Hoofddorp, 22 april 2015 - Ons land telt inmiddels bijna 900.000 zelfstandigen en daar komen er jaarlijks velen bij. Bijna één op de drie zzp’ers start in..
Logo ZP Facts

Timeshare in Nederland en waar moet u op letten! Het fenomeen Timeshare is in Nederland niet te koop, niet via de Resorts en niet via de zogenaamde wederverkoop bureaus. Waar..
Logo Global Timeshare Terminal BV

De geïntegreerde VersaStack-infrastructuuroplossing van Cisco en IBM geeft Dutch Cloud de garantie van een werkende IT-omgeving
Hilversum, 22 april 2015 – Cloud provider Dutch Cloud heeft als eerste bedrijf in Nederland gekozen voor VersaStack, het geïntegreerde infrastructuurontwerp op..
Logo Dutch Cloud

Amsterdam, 22 april 2015 – Red Hat, Inc., wereldwijd marktleider op het gebied van opensourcesoftware, introduceert een krachtige nieuwe business resource planner als..
Logo Red Hat, Inc.

Web Application Firewall 2.0 van Qualys omvat virtueel patchen, incidentrespons en integratie met de eigen Web Application Scanning-oplossing (WAS)
Amsterdam, 22 april 2015 – Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS), marktleider op het gebied van cloudbeveiligings- en compliance-oplossingen, lanceert zijn Web Application..
Logo Qualys

Courtot geëerd voor zijn branche-innovaties en steun als een van de oprichters van de Cloud Security Alliance
Amsterdam, 22 april  2015 – De Cloud Security Alliance (CSA) heeft de Industry Leadership Award van 2015 uitgereikt aan Philippe Courtot, CEO van Qualys, Inc.. Deze..
Logo Qualys

Amsterdam, 22 april 2015 – Bright Computing, leverancier van high performance managementoplossingen voor clouds, big data en HPC, kondigt vandaag aan dat het een..
Logo Bright Computing BV

Desktops, servers en andere IT-middelen nu ook proactief te monitoren op basis van realtime alerts en snelle reactie op incidenten
Amsterdam, 22 april  2015 – Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS), marktleider op het gebied van cloudbeveiligings- en compliance-oplossingen, breidt zijn populaire Qualys..
Logo Qualys

Op weg naar het papierloze kantoor
Breukelen, 22 april 2015 – Xerox organiseert op 20 mei 2015 het seminar ‘Van papier naar digitaal: hoe wij u kunnen helpen met dit vraagstuk’. Met dit..
Logo Xerox

De cloudinfrastructuur- en netwerkoplossingen van Citrix ondersteunen nu ook de belangrijkste OpenStack toepassingen
Amsterdam, 22 april 2015 - Citrix maakt vandaag bekend dat het Corporate Sponsor van de OpenStack Foundation is geworden. Met de deelname aan de sponsorgemeenschap van deze..
Logo Citrix

Online matching platform brengt serviceproviders en uitbesteders bij elkaar
Geertruidenberg, 22 april 2015 – myBrand, SAP-dienstverlener en -kennispartner, heeft zich als founding partner aangesloten bij het nieuwe initiatief Outsourcing Hub,..
Logo myBrand

Oracle Academy adopteert 10 basisscholen en laat zo Nederlandse scholieren kennismaken met ICT-onderwijs
Digitale en ICT-vaardigheden worden steeds belangrijker en er zijn te weinig mensen die goed met de technologie om kunnen gaan. Daarnaast heeft onderzoek door de Grand..
Logo Oracle

Nieuw platform maakt realtime beoordeling mogelijk van miljoenen IT-middelen, zowel on-premise, in elastic cloudomgevingen als mobiele endpoints
Amsterdam, 22 april 2015 – Qualys, Inc. (Nasdaq:QLYS), pionier en marktleider op het gebied van cloudbeveiliging en compliance-oplossingen, lanceert het Qualys Cloud..
Logo Qualys

MDM-oplossing STEP voor E-Commerce & Drive-Through aanbod
Laren, 22 april, 2015 – Stibo Systems, marktleider in multidomein Master Data Management (MDM) oplossingen, gaat bij LeShop.ch, de grootste..
Logo Stibo Systems

Q1-resultaten over het algemeen in lijn met verwachtingen EMC Omzet stijgt met 2 procent jaar-op-jaar en met 6 procent op basis van een constante valutabasis ..
Logo Dell EMC

Vijf goede redenen om meer profijt te hebben van je zonwering
Hoofddorp, 22 april 2015 - De lente is in het land en de zomertijd is alweer geruime tijd actief. Dat betekent hogere temperaturen en langer genieten van de zon op je terras...
Logo Somfy Nederland B.V.

Met volledig nieuwe Photoshop Lightroom CC en Photoshop CC kan iedereen perfecte foto’s creëren op desktop en mobiel voor € 12,09 per maand
Adobe (Nasdaq:ADBE) introduceert een grote update voor het Creative Cloud Photography plan met de release van het geheel nieuwe Adobe Photoshop Lightroom CC. Lightroom CC..
Logo Adobe Systems Benelux BV

• Organisaties op zoek naar de pragmatische jurist • Generatie Y wil balans tussen werk en vrije tijd en kiest bedrijfsleven boven advocatuur Amsterdam, 22 april..
Logo PageGroup

Onderzoek van Cognizant toont aan dat Nederlandse banken operationele betalingsmodellen moeten optimaliseren en herzien
Amsterdam, 22 april 2015 - De afgelopen jaren hebben banken te maken gehad met een aantal uitdagingen in de betalingsindustrie. Regelgeving, zoals SEPA en Payment Service..
Logo Cognizant

Meer integratiemogelijkheden met Data Exchange Layer (DXL) maken het mogelijk dat informatie over aanvallen en dreigingen in real-time uitgewisseld kan worden tussen..
Logo McAfee


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
 
www.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com