www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2473 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 22 april 2014 (2004 dagen geleden)  
Onderzoek wijst uit: meerderheid maakt zich zorgen over veiligheid persoonsgegevens
Amsterdam, 22 april 2014 – Een groot deel van de Nederlanders laat het er niet bij zitten als bedrijven onzorgvuldig omgaan met hun persoonlijke gegevens. Misstanden..
Logo ZyLAB

Assen, april 2014 - PK Automatisering heeft het concept van de CU-BOX®, het mobiele systeem voor berichtenverkeer, navigatie en data uitwisseling  ten..
Logo PK Automatisering

Breda, 22 april 2014 – Het gebruik van zakelijke tablets neemt snel toe. Begin 2014 is er ten opzichte van de situatie begin 2013 weer een stijging te zien. Dat komt..
Logo Computer Profile

Amsterdam, 22 april – Koning & Hartman lanceert op 20 mei in haar vestiging te Delft de KH Information Service; een unieke oplossing om data uit te wisselen tussen..
Logo Koning & Hartman

Barneveld, 22 april 2014 – Infor kondigt een samenwerking aan met Red Hat, Inc. en EnterpriseDB waardoor Infor LN ERP beschikbaar is op een geheel open technologie..
Logo Infor

Q35 geschikt voor kwaliteitsvolle videobewakingsinstallaties en scherpe prijs maakt P32 ideaal voor grote projecten
Rotterdam, 22 april 2014 - Axis Communications, marktleider op het gebied van netwerkcamera’s, kondigt krachtige, nieuwe modellen aan binnen zijn assortiment vaste dome..
Logo Axis Communications BV

Lokale informatie over dreigingen nu beschikbaar op de McAfee Next Generation Firewall Sterkere integratie met het Security Connected Framework Schiphol-Rijk, 22..
Logo McAfee

Statistieken Kaspersky Lab: aanvallen op bitcoins stijgen in 2013 tot 8,3 miljoen
Utrecht, 22 april 2014 – Volgens het door Kaspersky Lab uitgevoerde onderzoek 'Financial cyberthreats in 2013', werd financiële malware gericht op Bitcoins extreem..
Logo Kaspersky

Ingram Micro, Televersal, Comlog, Promax, PDC, Coolblue, Misco en Mobile Creations in de prijzen
Gouda, 22 april 2014 – Netwerkbedrijf NETGEAR Benelux, heeft op donderdag 17 april acht partners in het zonnetje gezet tijdens het jaarlijkse NETGEAR Cupido’s..
Logo NETGEAR

Nederland ICT heeft de afgelopen periode weer een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen. In dit bericht stellen 3D European Holdings, Carvaljo, Consensia, Notis en Xolvio..
Logo NLdigital

Logitech Hinge, Big Bang en Turnaround leveren bescherming op maat voor iPad Air, iPad mini en iPad mini met Retina-display
Leusden, 22 april 2014 – Logitech voegt drie nieuwe cases toe aan zijn productlijn van tablet-accessoires: de Logitech Hinge, Logitech Big Bang en Logitech Turnaround...
Logo Logitech

ICT-dienstverlener Info Support maakt Salesforce backoffice systeem mogelijk via Microsoft Azure Integratie Platform
Info Support heeft samen met Fudura, een dochteronderneming van netbeheerder Enexis, een portal ontwikkeld waardoor meetgegevens over energieverbruik beschikbaar..
Logo Info Support B.V.

Softwareleverancier biedt kleine en middelgrote organisaties volledige uitbesteding salarisadministratie en HR-selfservice
UNIT4 HR Solutions komt met een nieuwe HR- en salarisdienstverlening: UNIT4 Managed Payroll Easy. Dit alles-in-één pakket omvat volledige uitbesteding van de..
Logo UNIT4

De nieuwe Liebert® AFC biedt drie koeltechnologieën in een zeer betrouwbare en efficiënte unit, wat bedrijven jaarlijks tot dertig procent aan energiekosten bespaart
Breda, 22 april 2014 – Emerson Network Power, onderdeel van Emerson (NYSE: EMR) en wereldwijd toonaangevend in het optimaliseren van de beschikbaarheid, capaciteit en..
Logo Vertiv

Continue kwaliteitsverbetering is speerpunt telecomaanbieder
Almere, 22 april 2014 – Voiceworks, totaalleverancier van zakelijke data-, mobiele en vaste telefonieoplossingen, is ISO 9001 gecertificeerd. Het behalen van dit..
Logo Voiceworks B.V.

Nieuwe EU-regelgeving over elektronische handtekeningen zorgt voor vertrouwen, veiligheid en efficiëntie met de nieuwste technologieën
Amsterdam, 22 april 2014 -- CoSign van ARX, de meest gebruikte oplossing voor digitale handtekening in de wereld, voldoet aan alle management, administratieve, communicatieve..
Logo ARX Benelux kantoor (CoSign)

De vergelijkbare omzet van de groep bleef op hetzelfde niveau, met een stijging van de omzet in groeiregio’s van 5% Stijging van de vergelijkbare..
Logo Philips Nederland B.V.

Wacom’s Cintiq Companion en de Intuos Pen & Touch S zijn dit jaar beide bekroond met twee van de hoogste onderscheidingen in de design industrie – de iF Design..
Logo Wacom Europe GmbH

15 Gouden en 17 Zilveren SpinAwards uitgereikt
Amsterdam, 17 april 2014 - Op 17 april zijn voor de 16e keer de SpinAwards uitgereikt, de populairste prijs voor creativiteit in digitale media. Bureau van het jaar is DDB..
Logo Stichting SpinAwards

Capelle aan den IJssel, 22 april 2014, Avantage Automatisering B.V. heeft voor Espresso Gridpoint B.V. gekozen als ’Infrastructure as a Service’ (IaaS)..
Logo Avantage


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Datto
Logo NTT Ltd.
Logo Databricks
Logo Databricks
Logo Eaton
Logo Onguard
Logo Colt Technology Services B.V.
Logo SAS Nederland
Logo Innopay
Logo GTT Communications
Logo Interxion
Logo Ymor
Logo XpertHR
Logo Building Blocks
Logo Conscia Nederland B.V.
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl