Het Fries historisch en letterkundig centrum Tresoar heeft Compello gevraagd om voor de werkgroep RedBot een vooronderzoek IT uit te voeren. RedBot is..
Logo Compello

Hoofddorp, 26 mei 2017 – Zyxel, Your Networking Ally, geeft zijn klanten en gebruikers een aantal tips om hun apparatuur nog sterker te beveiligen tegen de..
Logo ZyXEL


Gratis Quick-Scan van AEB verschaft bedrijven inzicht in risicoprofiel; nu beschikbaar via www.aeb.com/quick-scan  Rotterdam, 21 juni 2017 – De..
Logo AEB

Gouda, 21 juni 2017 – NETGEAR breidt zijn zakelijke ReadyNAS-serie uit met de ReadyNAS® 2304 Business Class 1U 4-Bay Network Storage (RR2304). Daarmee kunnen..
Logo NETGEAR

Nieuw platform biedt ultieme bereikbaarheid en diepgaande integratie
Almere, 21 juni 2017 – Voiceworks introduceerde tijdens het jaarlijkse partnerevent haar innovatieve communicatiesuite Coligo met baanbrekende nieuwe mogelijkheden...
Logo Voiceworks B.V.

Nieuwe samenwerking leidt tot volledig gedigitaliseerd proces
Eindhoven, 21 juni 2017 – Door de samenwerking met ValidSign, specialist op het gebied van digital signatures, is Hyarchis, specialist in content- en online..
Logo Hyarchis

Internationale netwerk service provider RETN plaatst Point of Presence in AMS7 datacenter
Schiphol-Rijk, 21 juni 2017 – Interxion, een toonaangevende Europese leverancier van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, kondigt vandaag aan dat RETN een..
Logo Interxion

Eerste applicatie gemaakt om data tussen lidstaten te delen is een sleutelcomponent van het digitale transformatieprogramma van de OESO
Utrecht, 21 juni 2017 – De OESO, een NGO met 35 lidstaten die zich inzet voor het economische en sociale welzijn van mensen wereldwijd, start een digitaal..
Logo MarkLogic

Amsterdam, 21 juni 2017 – Robert van Geffen, Global Head of B2B Customer Obsession & Digital Marketing bij Philips, is benoemd tot voorzitter van DDMA, de..
Logo DDMA

AM, de software oplossing voor assetmanagement van Ortec Finance en Vabi wordt uitgebreid met innovatieve functionaliteit. De kern van assetmanagement is het bepalen van..
Logo Ortec Finance

De economie van Nederland, een van de meest gedigitaliseerde ter wereld, vraagt om cybersecurity van wereldtop. In het belang van de gehele maatschappij moet er een..
Logo MKB-Nederland

McAfee Labs ziet 244 nieuwe cyberdreigingen per minuut; ruim vier per seconde Wereldwijd is het aantal infecties van mobiele toestellen in Q1 met 57%..
Logo McAfee

Geen prijswinnaars bij hackerscontest: nieuwst cryptologische methode van Wibu-Systems niet gekraakt Blurry Box, de Onbreekbare Encryptie Technologie Karlsruhe,..
Logo WIBU-SYSTEMS

Cisco's nieuwe intuïtieve, zelflerende netwerk kan het beoogde doel herkennen en versleutelde cyberdreigingen aanpakken
Amsterdam, 21 juni 2016 - Cisco introduceert vandaag netwerkoplossingen die in staat zijn het doel te herkennen waar ze voor worden ingezet, bijvoorbeeld voorrang voor..
Logo Cisco

Uitgebreid rapport gaat in op subthema’s: Community, People, Environment en Supply Chain
Amsterdam - Dell presenteert vandaag zijn eerste ..
Logo Dell EMC