www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers
2501 volgen @ICTberichten
Persberichten van 21 juni 2005 (16 jaar en 144 dagen geleden)  
Leiden / Zwolle (NL) – Collis en Avensus zijn vandaag een alliantie aangegaan om beter te kunnen inspelen op de ontwikkelingen met betrekking tot de migratie van..
Logo Avensus Nederland

Amstelbay introduceert de SALES APK-keuring om ICT bedrijven bewust te maken van het verkooppotentieel van de komende maanden en dat de omzetdoelstelling voor dit jaar toch..

Brussel. Voorstanders van softwarepatenten hebben gisteren, maandag 20 juni 2005, hun slag geslagen in de Juridische Commissie van het Europees Parlement. Tijdens de stemming..

De samenwerking tussen Kirusa en Acapela Group brengt Kirusa's multimodale oplossingen, voorzien van Acapela's hoogstaande text-to-speech technologie, op de markt. Ze leveren..

IJsselstein, 21 juni 2005 - Softwarepiraterij is niet alleen een schadepost voor softwareproducten en -distributeurs. Ook de overheid loopt door het ontduiken van de BTW, die..
Logo Aladdin Knowledge Systems

‘Stuntdagen’ ter gelegenheid van tweede vestiging, met veel speciale aanbiedingen
MyCom opent op donderdag 30 juni a.s. een tweede vestiging in Utrecht, aan de Nachtegaalstraat 49. Ter gelegenheid hiervan houdt MyCom van donderdag 30 juni tot en met zondag..
Logo MyCom NEDERLAND BV

Ongeveer 18% van de Orange klanten is van plan de komende 12 maanden over te stappen naar een andere provider. Bij de andere aanbieders van mobiele telefonie is dit gemiddeld..
Logo Heliview

Schiphol-Rijk, 21 juni 2005 - Unisys heeft in zijn Nederlandse vestiging in Schiphol-Rijk een nieuw Linux-migratiecentrum geopend. Het centrum is opgericht ter ondersteuning..
Logo Unisys

Nieuwe federatieproducten ook voor beveiliging externe partnernetwerken
Amersfoort, 21 juni 2005 - Sun Microsystems heeft twee nieuwe producten toegevoegd aan zijn Identity Management-portfolio, de Java System Federation Manager en de Java System..
Logo Sun Microsystems Nederland BV

Nijmegen, 21 juni 2005 – Interpay is gestart met de implementatie van ITP, het documentplatform van Aia Software. Binnenkort zullen brieven en contracten die vanuit de..
Logo Aia, a Kofax Company

Endpoint security-aanbod van ISS technologisch sterk en effectief
Capelle a/d IJssel, 21 juni 2005 - Internet Security Systems (ISS) (Nasdaq: ISSX) heeft de Frost & Sullivan Award for Technology Leadership ontvangen in de categorie..

Signalering en verwijdering schadelijke spyware en grayware voor bedrijven en consumenten
Utrecht, 21 juni 2005 - Trend Micro, Inc. (TSE: 4704, Nasdaq: TMIC), leider op het gebied van netwerkantivirus- en internet-content-beveiligingssoftware en -diensten,..
Logo Trend Micro

Inergy voegt Hyperion Essbase toe aan productportfolio
Utrecht/Woerden, 21 juni 2004 – Hyperion Solutions, leverancier van Business Performance Management-toepassingen, is een samenwerkingsverband aangegaan met de Nederlandse..
Logo Hyperion Solutions

Nieuwe Covisint-oplossing maakt beheersbare, veilige en betrouwbare levering van EDI-berichten mogelijk
21 juni 2005, Amsterdam - Covisint, een dochterorganisatie van Compuware, introduceert Covisint Gateway. Deze nieuwe oplossing voor het beheer van het communicatie- en..
Logo Compuware B.V.

MI International stelt Laurent Marlein aan voor de coördinatie van datamodelling en softwareontwikkeling
MI International – leverancier van de grootste en meest complete bron van Europese Points of Interest (POI’s) en bedrijfsgegevens voor de satellietnavigatie (satnav) markt –..

Onderzoek van jongerenonderzoeksbureau Qrius in opdracht van Wanadoo wijst uit dat ouders zich weinig zorgen maken over het internetgebruik van hun kinderen. 64% van de ouders..

KPN heeft Siemens gekozen als partner voor de ontwikkeling en implementatie van IP-TV. In de loop van dit jaar introduceert KPN de dienst die onder meer video op aanvraag en..
Logo Siemens Nederland N.V.

Deze nieuwe familie switches legt de basis voor de volgende generatie LANs met een ongekende performance, redundantie, wirespeed Ethernet/IPv4/IPv6, ingebouwde security en end-to-end Quality of Service
San Jose, California (VS), 21 juni 2005 – Foundry Networks®, Inc., toonaangevend op het gebied van hoogwaardige totaaloplossingen voor end-to-end switching en routing, heeft..

ProClarity breidt de nieuwe 'Maestro' Business Performance Management-toepassing uit met bekroonde analytische capaciteiten
's-Hertogenbosch, 21 juni 2005 – ProClarity Corporation, een toonaangevende innovator binnen de BI-technologie (business intelligence), heeft vandaag bekendgemaakt dat zij..

Culemborg, 21 juni 2005 – Altiris en computerleverancier Dell hebben een licentieovereenkomst gesloten voor het gebruik van Altiris IT lifecycle management-oplossingen. Dell..
Logo Altiris

Onderzoek wijst uit dat organisaties in Nederland de grip op hun eigen toekomst verloren hebben
Nieuwegein, 21 juni 2005 – Nederlandse organisaties oriënteren zich slechts in beperkte mate op de toekomst en zetten toekomstdenken bovendien niet om in doelgerichte actie en..
Logo Ordina

Amsterdam, 21 juni 2005 - De Telefoongids BV heeft Bastiaan van den Berg (30) benoemd tot productmanager internet bij de businessunit E-Media. In deze functie is hij..

Introductie van Entercept voor Linux realiseert geavanceerde Host Intrusion Prevention Solution (IPS) voor het snelst groeiende serverplatform
Amsterdam, 21 juni -- McAfee, Inc. (NYSE: MFE), wereldleider op het gebied van Intrusion Prevention en Security Risk Management, maakt vandaag ondersteuning voor Linux door..
Logo McAfee

De zoekmachine van MSN breidt uit
Amsterdam, 21 juni 2005 – De zoekmachine MSN Search is uitgebreid met een nieuwe en handige informatiebron. Vanaf vandaag krijg je rechtstreeks antwoord op je vragen uit de..
Logo Microsoft

Vertrouwelijke bestanden beschermd tegen onbevoegd gebruik. Toegang via vingerafdrukherkenning. Ideale oplossing voor ouderlijke controle. Compacte Hi-Speed USB 2.0 hard..

Focus op lokale draagkracht en snelle, gezamenlijke acties van leden
Amsterdam, 21 juni 2005 - Het Benelux Committee van de Business Software Alliance (BSA) heeft Jacco Brand benoemd tot voorzitter. Brand is Reseller Account Manager bij VERITAS..
Logo BSA | The Software Alliance

BitDefenders malware analisten manen aan tot voorzichtigheid
Parijs, 20 juni 2005 - BitDefenders virusanalisten waarschuwen voor de dreigende opkomst van malware die gebruikt maakt van social engineering trucjes en die zich momenteel..

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Offorte
Logo AtMost
Logo SoftApp BV
Logo QuandaGo
Logo DATPROF
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo Boys with Brains
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Techone B.V.
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Schneider Electric
Logo myBrand
Logo Thinkwise
Logo Dutchitchannel.nl
Logo NTT Ltd.
Logo Citrix
Logo Barracuda Networks
Logo Clarity Benelux
Logo Ictivity
Logo GTT Communications
Logo Sitecore
Logo Schneider Electric
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90176 persberichten
- 5880 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9513 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers