www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.EVENTIVE.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 21 mei 2014 (1978 dagen geleden)  
iUsed Store accepteert vanaf 20 mei 2014 betalingen met Bitcoin. iUsed Store is een van de grootste webwinkels voor tweedehands Apple en PC en bied haar klanten de vrijheid..
Logo iUsed.nl

Hilversum, mei 2014 – Felton, de ICT leverancier voor ondernemend Nederland en de specialist in het beheer van public, hybrid en private clouds, heeft Pieter van..
Logo Felton ICT Services

Nieuw partnership stelt EvoSwitch Nederland in staat om zijn klanten rechtstreeks toegang te bieden tot alle toonaangevende Internet Exchanges, World Class IP Transit en internationale netwerkconnectiviteit.
Voortbordurend op zijn succesvolle uitbreiding in Nederland kondigt Kaia Global Networks een partnership aan met EvoSwitch, toonaangevend leverancier van duurzame en..
Logo EvoSwitch

Digitale bereikbaarheid en veiligheid vergroot op drukste plein van Maastricht
Utrecht, 21 mei 2014 – Telindus, onafhankelijke specialist en leverancier op het gebied van access, connectivity en datacenteroplossingen in combinatie met managed..
Logo Telindus

Arnhem, 21 mei 2014 – Human Inference, Europees marktleider voor een Integraal Klantbeeld, heeft in de afgelopen periode bijgedragen aan het bereiken van een top 10..
Logo Quadient Data Nederland B.V.

Avéro Achmea heeft het particuliere schadepakket Compleet bij Elkaar Pakket aangesloten op Aplaza en Meetingpoint.  Aplaza zorgt voor een geautomatiseerde..
Logo UNIT4

SAP heeft Ciber Nederland wederom benoemd tot Validated Expertise partner op het gebied van Supply Chain Management (SCM). Bedrijven die het meeste halen uit de..
Logo CIBER

Verkeerslicht voorlopig nog enige oranje gangmaker in Nederlands straatbeeld
Nederlanders hebben maar weinig vertrouwen in een goede afloop van het WK voor ons land. Sterker nog, als het op de oranjegekte aankomt, laten wij alle toeters en bellen op..
Logo AutoScout24

LifeSize biedt als eerste fabrikant een 'Connected Experience' voor videoconferentie in de cloud
LifeSize, een divisie van Logitech (NASDAQ: LOGI) (SIX: LOGN), heeft LifeSize® Cloud geïntroduceerd. LifeSize Cloud is de eerste en enige videoconferentie ervaring..
Logo Exertis

Nieuwe versie VMware vCenter Log Insight biedt betere query- en dataverzameling en signaleert IT-problemen proactief
Utrecht, 21 mei 2014 - VMware, Inc (NYSE: VMW), kondigt VMware vCenter Log Insight 2.0 aan, een nieuwe versie van VMware’s geautomatiseerde log management- en..
Logo VMware Nederland

Amsterdam, 21 mei – Kenwood brengt de nieuwe licentievrije portofoon op de markt, de TK-3501. Deze portofoon heeft een professioneel zendbereik en is gemakkelijk in..
Logo Koning & Hartman

Dinsdag 20 mei 2014 Vandaag kondigde Microsoft op een event in New York aan dat de Surface familie wordt uitgebreid met een nieuw model, de Surface Pro 3 – de tablet..
Logo Microsoft

Bellen, sms’en en data binnen één bundel in 66 landen wereldwijd
Bilthoven, 21 mei 2014 – Truphone, de zakelijke mobiele provider voor internationaal bellen en internetten, introduceert een echt wereldwijd abonnement genaamd Truphone..
Logo Truphone

De eerste NFV WLAN-oplossing voor service providers en grote ondernemingen die een kortere time-to-market, meer servicekracht en een lagere total-cost-of-ownership wensen
SUNNYVALE, CA – 20 mei 2014 – Ruckus Wireless, Inc. (NYSE: RKUS) lanceert vandaag de Ruckus virtual SmartCell™ Gateway (vSCG). Deze speciaal voor service..
Logo Brocade-Ruckus Wireless


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Veeam Software
Logo Nuance
Logo Cumulus Networks
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Red Hat, Inc.
Logo SER Group
Logo Workday
Logo Workday
Logo myBrand
Logo IFS
Logo Datto
Logo NTT Ltd.
Logo Databricks
Logo Databricks
Logo Eaton
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com