UPS werkt voor de meeste recente test samen met Workhorse Group, een producent van drones die vertrekken van op een voertuig   Test laat mogelijke..
Logo UPS

Cisco versnelt transformatie naar digitaal netwerk met nieuwe virtualisatie- en securitytechnologieën
Amsterdam, 21 februari 2017 – Bijna de helft van de organisaties wereldwijd verwacht de komende twee jaar sterk te investeren in geautomatiseerde digitale..
Logo Cisco

‘s-Hertogenbosch, 21 februari 2017 – RES, marktleider in het leveren, automatiseren en beveiligen van digitale werkplekken, kondigt de lancering van RES ONE..
Logo RES

Eindhoven, 21 februari 2017  --  In de verkiezing van de Digital Content Management Awards (DCM Awards) is i-talamo met zijn toepassing bij Rechtswinkel..
Logo i-talamo

Nuance Loop, met nu al meer dan 700 miljoen gebruikers per dag, geeft mobiele providers de mogelijkheid om gepersonaliseerde prepaid abonnementsdiensten op de markt te brengen.
Hoofddorp, 21 februari 2017 – Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN) introduceert vandaag Nuance Loop, een AI- en data analyticsplatform voor aanbieders van..
Logo Nuance

Feenstra en ETTU hebben de Digital Content Management (DCM) Award 2016 gewonnen in de categorie Access en Control. Voor Feenstra implementeerde ETTU een social intranet..
Logo ETTU

Verrijkte kandidaatprofielen door integratie Thalento e-assessment tool in Carerix recruitmentplatform
Delft/Hasselt (BE), 21 februari 2017 – Carerix, leverancier van recruitmentoplossingen voor corporate recruiters en intermediairs, heeft een partnership getekend..
Logo Carerix

Transitie van papier naar digitaal eenvoudiger gemaakt voor deurwaarders
EuroSystems, toonaangevend in de creditmanagement branche gebruikt sinds kort de Capture softwareoplossing op basis van de Anoto digitale pen van Objectif Lune voor..
Logo Objectif Lune Benelux B.V.

Vandaag toonde FocusCura in Berlijn haar nieuwe eHealth-toepassingen, waarmee zorg op afstand voor elke chronische patiënt mogelijk moet worden. Door integratie van..
Logo Focus Cura Zorginnovatie BV

Nieuwe analyses laten tonen een sterke inhaalrace door Asscher en Wilders
Amsterdam, 21 februari 2017 - LijstTracker.nl, het dashboard waarop de laatste stand te zien is van de hoeveelheid ‘face-time’ die de lijsttrekkers hebben..
Logo Media Distillery

Rotterdam, 21 februari 2017 - Vanaf vandaag hebben expediteurs en exporteurs via het Port Community System van Portbase één ingang voor het melden van het..
Logo Portbase

Amsterdam, 21 februari 2017 – Balabit, specialist in contextuele-securitytechnologieën, is benoemd tot representatieve vendor in Gartners Market Guide for User..
Logo BalabitSelecteer een publicatiedatum:
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<februari 2017>
februari 2017
madiwodovrzazomadiwodovrzazo
  123678910
13141516172021222324
2728