www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2519 volgen @ICTberichten
Persberichten van 20 december 2011 (9 jaar en 145 dagen geleden)  
Eindhoven, december 2011 – Na een uitgebreid selectietraject heeft GR Cocensus gekozen voor het Verseon Zaaksysteem van Circle Software. Cocensus is een gemeenschappelijk..
Logo Circle Software Group B.V.

Amsterdam, 20 december, 2011 –ZyLAB, vooraanstaand leverancier van eDiscovery en informatiemanagement technologie publiceert vandaag het jaarlijkse "Technologie Trends..
Logo ZyLAB

Alle digitale parkeervergunningen al ruim één jaar met Permit® geintegreerd Met groot succes zijn de burgers van de gemeente Vlaardingen nu een jaar in staat geweest om..
Logo Desyde BV

Detachering 2.0: no cure no pay
Amsterdam, 20 december 2011 - Qwise, specialist in centralisatie, virtualisatie en cloud computing, zet bij detachering het resultaat centraal en niet het aantal uren. Klanten..
Logo Qwise B.V.

IJsselstein, 20 december 2011 – Microsoft Partner it suits IT heeft een ERP oplossing gelanceerd die gespecialiseerd is voor Private Label bedrijven in kleding en..
Logo it suits IT

DOORN - Doehetzelfnotaris.nl, de website waarop consumenten sinds zomer 2009 zelf online hun notariële akten opstellen, is in 2011 de snelste groeier op de notariële markt..
Logo Doehetzelfnotaris.nl

De nieuwste versie van de mobile device management oplossing nog eenvoudiger in gebruik
Oosterhout, 20 december 2012 - Vandaag introduceert IT-beveiliger Sophos, de nieuwste versie van de bekroonde mobile device management oplossing, Sophos Mobile Control 2.0...
Logo Sophos Benelux

Nijmegen, 20 december 2011 – 17 augustus publiceerde Hogeschool Rotterdam een Europese aanbesteding voor levering van PC’s, beeldschermen, laptops en logistieke..
Logo Scholten Awater

AMSTERDAM, 20 december 2011 - De beginnende belegger kiest minder vaak voor de handel in opties. Uit onderzoek van Flexbeleggen blijkt dat beginnende beleggers vaker kiezen..
Logo Flexbeleggen

Ook voor je laatste kerstinkopen of koopjesjacht in de uitverkoop
Utrecht, 20 december 2011 - Bankpassen hebben contant geld bijna verdrongen als het gaat om het betalen voor goederen en diensten en de voordelen van deze betaalwijze is al..
Logo Kaspersky

Omzet $290 miljoen, 23 procent meer dan het voorgaande jaar GAAP operating income in het derde kwartaal bedraagt $54 miljoen, 41 procent meer dan het voorgaande..
Logo Red Hat

Amsterdam, 20 december 2011 – ARCHOS lanceert de ARCHOS 70b. Dit is de eerste Android* 3.2 ‘Honeycomb’-tablet voor minder dan 200 euro. De nieuwe ARCHOS 70b IT is de..
Logo ARCHOS

Geïntegreerde Infor10 oplossing zorgt voor betere concurrentiepositie
Barneveld, 20 december 2011 – Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 75.000 klanten, kondigt vandaag aan dat BAE Systems Military Air and..
Logo Infor

Dat ontwikkeling en invoering van vereenvoudigde en kosteneffectieve supply chain-oplossingen ondersteunt
EINDHOVEN – DHL Supply Chain, ‘s werelds grootste logistieke dienstverlener, introduceert momenteel een gestandaardiseerd Warehouse Management System (WMS) voor zijn..
Logo RedPrairie

Overname markeert eerste stap salesforce.com in Human Capital Management
Utrecht – 20 december 2011 – Salesforce.com (NYSE: CRM), de onderneming voor enterprise cloud computing (http://www.salesforce.com/cloudcomputing/), maakt bekend dat het een..
Logo Salesforce.com

Amsterdam, 20 December, 2011 – Prysmian Group, wereldwijd marktleider in energie- en telecommunicatiekabels, alsmede kabels voor de IT-sector kondigt vandaag de ondertekening..
Logo Draka

De ICSA Labs-divisie van Verizon identificeert de belangrijkste beveiligingsbedreigingen voor bedrijven en consumenten in het komende jaar
AMSTERDAM – Het wijdverspreid gebruik van mobiele toestellen, de uitbreiding van apps en de groei van cloud computing helpen bedrijven sneller innoveren en vergroten de..
Logo Verizon Nederland

Beste redactie, De traditie om aan het einde van het jaar terug te kijken op wat er de afgelopen twaalf maanden is gebeurd kan therapeutisch en verhelderend werken. Ook..
Logo G Data Security

Werkzoekende zoekt vooral in de baas zijn tijd
Amsterdam, 20 december 2011 – Werkzoekenden op Monsterboard.nl zochten in 2011 het vaakst binnen de beroepscategorie Finance en Accounting, dit blijkt uit het Monster Year..
Logo Monsterboard.nl

C1000, Amsterdam Trade Bank, Binck Bank, Detailresult en Erasmus Leven over op bullion-servers
Diemen, 20 december 2011 – ATB, Binck Bank en C1000 zijn de eerste Nederlandse bedrijven die de bullion-servers van Bull hebben aangeschaft. Deze bedrijven, actief in de..
Logo BULL NEDERLAND NV

Veenendaal, 20 december 2011 – De Sales Management Association (SMA), leider in de markt voor de commerciële functies, is een hechte samenwerking aangegaan met OTYS Recruiting..
Logo OTYS Recruiting Technology

OmniSwitch 6900 overstijgt alle (verkoop)verwachtingen Levenslange garantie voor de OmniSwitch 6000-serie, waaronder ook de nieuwe 10gig OmniSwitch 6900 Nu..
Logo Alcatel-Lucent Enterprise

Utrecht, 20 december 2011 – 27 procent van de IT-professionals geeft aan dat de investering de belangrijkste uitdaging is bij de keuze voor desktopvirtualisatie en 25 procent..
Logo Telindus

Geachte redactie, BT kondigt vandaag aan twee belangrijke contracten te hebben afgesloten met het Europees Parlement. De vijfjarige contracten omvatten een breed scala aan..
Logo BT

Amsterdam, 20 december 2011 – Polycom, Inc. (Nasdaq: PLCM), marktleider in op standaarden gebaseerde oplossingen voor Unified Communications (UC), lanceert twee nieuwe..
Logo Polycom BV

Nieuwegein, 20 december 2011 – Autonomy Corporation, onderdeel van HP, kondigt aan dat het door Gartner, Inc. in het leiderskwadrant van het Enterprise Information Archiving..
Logo Autonomy Benelux

Infographic illustreert helder de onderzoeksresultaten
Breda, 20 december 2011 – Emerson Network Power, onderdeel van Emerson (NYSE: EMR), onderzocht de groei en het groeiende belang van het datacenter. Het bedrijf publiceert een..
Logo Vertiv

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Logo SurveyMonkey
Logo Clarity Benelux
Logo ISBW
Logo Techniekopleiding.nl
Logo GNX
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91094 persberichten
- 5974 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10265 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureau