Geachte bezoeker, wegens vakantiebezetting zal www.persberichten.com dagelijks minder vaak worden bijgewerkt.
Utrecht, 20 juli 2016 – ITvisors, IT-specialist op het gebied van procesoptimalisatie & technologie, organiseert in samenwerking met The Lean Six Sigma Company..
Logo ITvisors

Gestroomlijnde interface, slimme notificaties en machtigingen helpen DevOps-teams om meer te automatiseren en terugkerende taken te vermijden
Amsterdam, 20 juli 2016 -- Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, kondigt de algemene beschikbaarheid aan van Ansible Tower 3, de nieuwste..
Logo Red Hat, Inc.

Partnership biedt beide partijen nieuwe groeikansen in grafische industrie
Breukelen, 20 juli 2016 – Rotagraphic, specialist in grafische communicatie, breidt haar dienstverlening uit met het portfolio van Xerox. Als nieuwe partner zal..
Logo Xerox

Reeuwijk, 20 juli 2016 – SPS, specialist in IT-beheer en ontwikkelaar van de IT-beheersoftware Gensys, en de IT Management Group, onafhankelijk specialist op het..
Logo SPS

Workday vereenvoudigt het vinden van werknemers voor Opera Software, Össur en Sanofi
AMSTERDAM – 20 juli 2016 – Met gepaste trots onthult Workday, Inc, (NYSE: WDAY), een leider van enterprise cloud applicaties voor ..
Logo Workday

De samenwerking met BackOffice Associates helpt klanten flexibiliteit te vergroten en veiligheid te waarborgen bij het verplaatsen van kritische applicaties naar de cloud
Barneveld, 20 juli 2016 – Infor, een leverancier van branchespecifieke applicaties die geschikt zijn voor de cloud, kondigt Infor Data Migration Accelerators aan om..
Logo Infor

Amsterdam, 20 juli 2016 – Tribes, een startup die flexibele kantoorruimte aanbiedt, heeft een nieuwe website gebouwd om de snelle groei van het bedrijf te..
Logo Kentico

Den Haag, 20 juli 2016 – Scribe Software, wereldwijd marktleider in data-integratie, is benoemd tot ‘leader’ in The Forrester WaveTM iPaaS for Dynamic..
Logo Scribe Software BV

Jaarlijks programma zet klanten in het zonnetje die data innovatief weten te gebruiken om hun bedrijfsvoering sterk te verbeteren
REDWOOD CITY, Calif./Amsterdam – 20 juli 2016 – Talend, wereldwijd een vooraanstaand leverancier van oplossingen voor big data en ..
Logo Talend

Onderzoek LG: 44% kantoorpersoneel klaagt over hitte op werkplek en 29% Nederlanders heeft last van de warmte in huis
Amstelveen, 20 juli 2016 – Nederlandse werknemers ondervinden veel hinder van de warme zomermaanden. Bijna de helft (44%) van het Nederlanders met een kantoorbaan..
Logo LG Electronics

Oud-Managing Director van Unit4 nu CEO bij OnGuard
Nederhorst den Berg, 20 juli 2016 – OnGuard, marktleider in credit management software, heeft Bert van der Zwan (53) benoemd tot CEO. Afgelopen maart is Van der..
Logo Onguard

Houten, The Netherlands, 20 July 2016 - Het aantal mobiele klanten van virtuele operators in Nederland daalde in de zes maanden voorafgaand tot aan maart 2016 met 11..
Logo Telecompaper

Afleveren én ophalen van pakjes zonder dat de bewoner thuis hoeft te zijn
Breda, 20 juli 2016- Parcer International B.V. gaat in Nederland van start met een slimme brievenbus – de ‘Parcer’ – die het mogelijk maakt om..
Logo Parcer International BV