www.lubbersdejong.nlContentbureauContentbureauwww.marcommit.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 20 juni 2012 (2644 dagen geleden)  
Amsterdam – 20 juni 2012
Op woensdag 20 juni 2012 heeft Hostnet de 400.000e .nl domeinnaam geregistreerd voor een van haar klanten. Nog geen jaar geleden passeerde Hostnet de grens van de 300.000 .nl..
Logo Hostnet BV

Werven anno 2012 In 2012 is een vacature op internet zetten en sollicitanten afwachten vaak niet meer genoeg voor een resultaat. Om deze reden hebben de ULC Groep en HRM@WORK..
Logo HRM@WORK

Wassenaar, 20 juni 2012 – Mproof Nederland, specialist op het gebied van servicemanagement, kondigt de lancering van Clientele ITSM Mobile aan, de mobile versie voor ITSM en..
Logo Mproof

Verdediging afstudeeronderzoek en cijferberaad via live-verbinding tussen Utrecht en Melbourne
Amsterdam, 20 juni 2012 – Sophie Luikinga, studente aan de Hogeschool Utrecht, heeft een bijzondere primeur. Zij studeerde vandaag af in Utrecht, maar verdedigde haar..
Logo Cisco

Zoetermeer, 20 juni 2012 – Consumerization of IT is een zegen voor organisaties. Medewerkers willen altijd en overal toegang tot bedrijfsinformatie en door dit op een goede..
Logo PROACT

Delta-N medewerkers verhogen kwaliteit IT-projecten met benoemingen tot Microsoft Certified Master en tot Most Valuable Professional
Den Haag, 20 juni 2012 – ICT-dienstverlener Delta-N kondigt aan dat Yuri Burger (37), de titel Microsoft Certified Master (MCM) voor SharePoint 2010 heeft behaald. Yuri is met..
Logo Delta-N B.V.

Aantal miljonairs in Nederland toegenomen met 3,6%
Utrecht, 19 juni 2012 Het totale financiële vermogen van zeer vermogende particulieren, ofwel high net worth individuals (HNWI's[1]) nam in 2011 overal ter wereld af, met..
Logo Capgemini Nederland B.V.

Eindhoven, 20 juni 2012 – Sybrand Jongejans (41) wordt per 1 juli 2012 aangesteld als Algemeen Directeur van VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het Enterprise Content..
Logo Hyarchis

Marktonderzoek ARC Adisory Group wijst SAP aan als sterkste op het gebied van supply chain executie in de transportsector
‘s-Hertogenbosch, 20 juni 2012 – SAP is algeheel marktleider op het gebied van Transportation Management Systems (TMS). Dat blijkt uit het rapport “Transportation Management..
Logo SAP

’s-Hertogenbosch, 20 juni 2012 – ICT solution provider Ctac heeft de activiteiten van de zestien boekwinkels van Selexyz binnen drie weken geïntegreerd in het SAP..
Logo Ctac N.V.

Enschede, 20 juni 2012 – Het devies voor bedrijven die succesvol willen zijn, luidde lange tijd ‘flexibel zijn’. Maar in deze moderne tijd van digitalisering is alleen het..
Logo ODS2

Amsterdam, 20 juni– Glasvezelspecialist Koning & Hartman heeft wederom grote projecten gescoord voor het leggen van glasvezelnetwerken in diverse gemeenten ter waarde van..
Logo Koning & Hartman

Schiphol-Rijk, 20 juni 2012 –Unisys heeft de modernisering van de voicemailoplossing die gebruikt wordt door KPN in Nederland en door de E-Plus Group in Duitsland afgerond. De..
Logo Unisys

Woerden, 20 juni 2012
'Greening by ICT' maakt tot 2030 een hoeveelheid energiebesparing mogelijk die gelijk staat aan het elektriciteitsverbruik van 4,5 miljoen huishoudens. De gemiddelde..
Logo Nederland ICT

VINT van Sogeti lanceert eerste uit de reeks van vier Big Data onderzoeksnotities
Het VerkenningInstituut Nieuwe Technologie (VINT) van ICT-dienstverlener Sogeti lanceert vandaag tijdens het VINT symposium ‘Recorded Future’ in het Spant in Bussum haar..
Logo Sogeti

Delft, 19 juni 2012 – Exact Online speelt een steeds grotere rol in het opleiden van toekomstig ondernemers, administrateurs en accountants. Recentelijk is Saxion aan de slag..
Logo Exact Software Nederland B.V.


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl