www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers#

2513 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Persberichten van 20 april 2021 (184 dagen geleden)  
“Feitelijke onderbouwing van verandertrajecten geeft meer rust tijdens transformatie.”
De samenwerking betreft een partnerschap waarbij de IT Management Group (ITMG) uit Den Haag de ICT kosten analyse infrastructuur van het Goudse eV-ict inzet bij haar klanten..
Logo eV-ict

KPS geeft inzicht in volwassenheid uitbestedingsrelatie
Amsterdam, 20 april 2021 – Klantcontact.nl, het online vakmedium voor klantcontactprofessionals, lanceert een nieuw online onderzoek naar de samenwerking bij het..
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)

Utrecht/Breda, 20 april 2021, Cellnex Nederland, de grootste onafhankelijke aanbieder van telecom opstelpunten in Nederland en Techtenna, aanbieder van draadloze netwerken..
Logo Cellnex

Utrecht – Unit4, leverancier van cloudbedrijfssoftware voormensgerichte organisaties, maakt vandaag de resultaten bekend voor het eerste kwartaal eindigend op 31 maart..
Logo Unit4

Samenwerking biedt medewerkers Vattenfall mogelijkheid om met hun expertise ook buiten het dagelijkse werk om maatschappelijke betrokkenheid te vergroten
Amstelveen – Vattenfall Foundation, de stichting van Vattenfall die vrijwilligerswerk voor medewerkers faciliteert, heeft een partnership met Impact Matters gesloten...
Logo Impact Matters

82% van ondervraagde artsen en 72% van verpleegkundigen in Europa en Australië geven aan dat administratieve werklast van klinische documentatie in belangrijke mate bijdraagt tot overbelasting
Amsterdam, 20 april 2021 – Nuance Communications, Inc. kondigt vandaag de resultaten aan van een gezamenlijk onderzoek met de Healthcare Information and Management..
Logo Nuance

AMSTERDAM, 20 april 2021 - In het werkleven van softwaredevelopers zijn intrinsieke factoren zoals de werkomgeving, cultuur en ontwikkelingsmogelijkheden belangrijker voor de..
Logo Honeypot

Nieuwe mogelijkheden voor realtime analyse van streaming data voor slimmere opvolgacties
AMSTERDAM, 20 april 2021 - Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier die complexiteit binnen organisaties doorbreekt, introduceert Pega Process AI – een..
Logo Pegasystems

Samenwerking levert geavanceerde oplossingen voor preventie en detectie van bedreigingen en de reactie daarop aan managed service providers in de EMEA-regio
Houten, 20 april 2021 - Arrow Electronics heeft zijn relatie met Bitdefender in EMEA uitgebreid door het uitgebreide portfolio van Managed Service Provider (MSP) beveiligings-..
Logo Arrow Electronics

E-sport-competitie bouwt voort op successen Razer Invitational Season 2020
Amsterdam – Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, kondigt Razer Invitational - North America aan. Dit is het grootste regionale online..
Logo Razer Europe

Nieuwe oplossing zorgt voor meer betrokken personeel, biedt bredere en effectievere beveiliging en verlaagt kosten en operationele overhead
Amsterdam, 20 april 2021 – De manier waarop we werken is in het afgelopen jaar voorgoed veranderd. En nu toonaangevende bedrijven de voordelen van werken op afstand..
Logo VMware Nederland

Security-innovaties, middelen voor CxO’s en IT’ers, en Zero Trust implementatie-programma’s overkomen security-barrières en versnellen digitale transformatie
Amsterdam, 20 april 2021 - Zscaler, leider in cloud-native beveiliging, kondigt vandaag nieuwe innovaties aan voor het Zscaler Zero Trust Exchange-platform. Daarnaast..
Logo Zscaler

Samengevat: Nieuwe Dell EMC PowerStore-software verbetert de prestaties van workloads (tot 25%) Verbeteringen op het gebied van artificial intelligence (AI) en..
Logo Dell Technologies

Nederlandse consumenten hebben ook toegang tot de ID-oplossing van itsme
itsme, de Europees leider op het gebied van digitale identificatie, heeft de Genuine Presence Assurance-technologie van iProov gekozen om zijn wereldwijde groei te..
Logo iProov

In het kustgebied rondom Beverwijk stijgen de prijzen van woningen het hardst
Rotterdam, 20 april 2021: Blijvende prijsstijgingen op de woningmarkt In deze Maandalert Woningmarkt analyseren we de maand februari 2021. De prijzen op de woningmarkt..
Logo Ortec Finance

Keensight Capital, een private equity investeerder op het gebied van pan-Europese Growth Buyout investeringen, heeft een strategisch meerderheidsbelang genomen in RAM..
Logo RAM Infotechnology

Een nieuwe leveranciersportaal maakt procure-to-pay automatisering met alle leveranciers mogelijk
Breukelen, Nederland – 20 april 2021 om 08:00 uur CEST– TIE Kinetix heeft vandaag aangekondigd dat zij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en..
Logo TIE Kinetix N.V.

Amsterdam, 15 April - De duurzame bezorgservice Homerr breidt uit en heeft een dekkend netwerk van pakketpunten in Vlaanderen geopend. Het is een logische vervolgstap na de..
Logo Homerr

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Sam Media
Logo NewChannel
Logo ValidSign
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Yenlo
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo NetApp
Logo Jamf
Logo Eaton
Logo VSL
Logo Ctac N.V.
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Unit4
Logo Workday
Logo Kaspersky
Logo Arrow Electronics
Logo Descartes
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Powerful Business Women’s Club
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92367 persberichten
- 6073 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10925 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers#