www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 20 april 2015 (1609 dagen geleden)  
Amsterdam, 20 april 2015 - Managed hostingprovider Denit uit Amsterdam heeft zijn ISO-certificering voor informatiebeveiliging (ISO 27001) met succes verlengd. Tijdens de..
Logo Denit Hosting Solutions

Wij zijn erop gewezen dat er een nieuwe Nederlandstalige timeshare advies website is bijgekomen genaamd: http://timesharehulp.nl. Na het aandachtig lezen van deze timeshare..
Logo Global Timeshare Terminal BV

EDE, 20 april 2015 – Wederom kiest een grote corporatie voor het taxatiemanagement systeem van Reasult. Met de toevoeging van Eigen Haard werken nu zeven van de top 10..
Logo Reasult

Gouda, 20 april 2015 Op dinsdagmiddag 19 mei 2015 staan alweer voor de vierde keer de best practices, innovaties en trends op SharePoint en Office 365 gebied centraal..
Logo ETTU

We bankieren online, kopen steeds vaker via een tablet of reserveren met ons mobieltje een concertkaartje of plaats in een restaurant. Ook in de vakantiebranche wordt..
Logo Reflex Online BV

Amsterdam, 20 april 2015 – Citrix kiest Yellow Communications voor de ondersteuning van zijn communicatiestrategie en positionering in de Benelux. Citrix staat al ruim..
Logo Citrix

Apeldoorn, 20 april 2014 – Onderwijsinformatiesystemen die slecht scoren op het gebied van performance belemmeren het innovatievermogen van het hoger onderwijs. Dat..
Logo MCX Administration Services BV

API-koppeling van Reeleezee en Cashr vergroot verkoopprestatie van re- en etailers
Breukelen, 20 april 2015 – Online boekhoudsysteem Reeleezee heeft een nieuwe Application Programming Interface (API), waarmee een gezamenlijk real-time voorraadbeheer..
Logo Reeleezee

AMSTERDAM, 20 april, 2015 – Teradata Marketing Applications, onderdeel van Teradata Corp. (NYSE: TDC), de big data analytics en marketing..
Logo Teradata Netherlands

De oplossing stelt bedrijven in staat om veilig en snel cloud-gebaseerde applicaties te ontwikkelen en implementeren
Het Nederlandse datacenter NBrIX gaat een samenwerking aan met de wereldwijde softwareleverancier Progress. Hiermee stelt NBrIX ontwikkelaars in staat om..
Logo Progress Software BV

Leverancier van hardware en IT-diensten bereikt HP Storage Gold status
Infotheek, leverancier van hardware en IT-diensten, heeft de HP Storage Gold status bereikt. Naast de HP Server Gold en de HP ServiceOne Gold certificering, mag het IT-..
Logo Infotheek Group

LEWIS PR heeft een financiering van 27 miljoen dollar van financieel partner HSBC ontvangen. Deze financiering stelt LEWIS in staat sneller nieuwe acquisities te doen en het..
Logo LEWIS

Onderzoek in opdracht van Easynet wijst uit dat Europese bedrijven niet alles uit uc halen, ondanks dat zij de voordelen kennen
Amsterdam, 20 april 2015 - Als al hun vestigingen toegang zouden hebben tot de meest recente netwerktechnologieën zoals unified communications (uc), zou dat volgens..
Logo Easynet

Veenendaal, 20 april 2015 - Cegeka Groep heeft een intentieverklaring getekend voor de overname van de ERP-specialist Edan Business Solutions. De Groep start nu de..
Logo Cegeka

Amsterdam, 20 april 2015 – De IT-Ernity Group voegt Nordi Malih (44) en Omar Benameur (45) toe aan het directieteam. Malih is in maart 2015 benoemd tot Group Operations..
Logo IT-Ernity Internet Services BV

Baarn, 20 april 2015 – Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity en Access Management (IdM/IAM), heeft haar team van developers verder uitgebreid met de..
Logo Tools4ever BV

Koninklijke KPN N.V. (“KPN”) kondigt vandaag aan dat het een overeenkomst heeft bereikt om de Belgische mobiele operator BASE Company te verkopen aan Telenet voor..
Logo KPN


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
Logo Vertiv
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlContentbureau