Amsterdam, 20 april 2015 - Managed hostingprovider Denit uit Amsterdam heeft zijn ISO-certificering voor informatiebeveiliging (ISO 27001) met succes verlengd. Tijdens de..
Logo Denit Hosting Solutions

Wij zijn erop gewezen dat er een nieuwe Nederlandstalige timeshare advies website is bijgekomen genaamd: http://timesharehulp.nl. Na het aandachtig lezen van deze..
Logo Global Timeshare Terminal BV

EDE, 20 april 2015 – Wederom kiest een grote corporatie voor het taxatiemanagement systeem van Reasult. Met de toevoeging van Eigen Haard werken nu zeven van de top..
Logo Reasult

Gouda, 20 april 2015 Op dinsdagmiddag 19 mei 2015 staan alweer voor de vierde keer de best practices, innovaties en trends op SharePoint en Office 365 gebied centraal..
Logo ETTU

We bankieren online, kopen steeds vaker via een tablet of reserveren met ons mobieltje een concertkaartje of plaats in een restaurant. Ook in de vakantiebranche wordt..
Logo Reflex Online BV

Amsterdam, 20 april 2015 – Citrix kiest Yellow Communications voor de ondersteuning van zijn communicatiestrategie en positionering in de Benelux. Citrix staat al..
Logo Citrix

Apeldoorn, 20 april 2014 – Onderwijsinformatiesystemen die slecht scoren op het gebied van performance belemmeren het innovatievermogen van het hoger onderwijs. Dat..
Logo MCX Administration Services BV

API-koppeling van Reeleezee en Cashr vergroot verkoopprestatie van re- en etailers
Breukelen, 20 april 2015 – Online boekhoudsysteem Reeleezee heeft een nieuwe Application Programming Interface (API), waarmee een gezamenlijk real-time..
Logo Reeleezee

AMSTERDAM, 20 april, 2015 – Teradata Marketing Applications, onderdeel van Teradata Corp. (NYSE: TDC), de big data..
Logo Teradata Netherlands

De oplossing stelt bedrijven in staat om veilig en snel cloud-gebaseerde applicaties te ontwikkelen en implementeren
Het Nederlandse datacenter NBrIX gaat een samenwerking aan met de wereldwijde softwareleverancier Progress. Hiermee stelt NBrIX ontwikkelaars in staat..
Logo Progress Software BV

Leverancier van hardware en IT-diensten bereikt HP Storage Gold status
Infotheek, leverancier van hardware en IT-diensten, heeft de HP Storage Gold status bereikt. Naast de HP Server Gold en de HP ServiceOne Gold certificering, mag het IT-..
Logo Infotheek Group

LEWIS PR heeft een financiering van 27 miljoen dollar van financieel partner HSBC ontvangen. Deze financiering stelt LEWIS in staat sneller nieuwe acquisities te doen en..
Logo LEWIS

Onderzoek in opdracht van Easynet wijst uit dat Europese bedrijven niet alles uit uc halen, ondanks dat zij de voordelen kennen
Amsterdam, 20 april 2015 - Als al hun vestigingen toegang zouden hebben tot de meest recente netwerktechnologieën zoals unified communications (uc), zou dat volgens..
Logo Easynet

Veenendaal, 20 april 2015 - Cegeka Groep heeft een intentieverklaring getekend voor de overname van de ERP-specialist Edan Business Solutions. De Groep start nu de..
Logo Cegeka

Amsterdam, 20 april 2015 – De IT-Ernity Group voegt Nordi Malih (44) en Omar Benameur (45) toe aan het directieteam. Malih is in maart 2015 benoemd tot Group..
Logo IT-Ernity Internet Services BV

Baarn, 20 april 2015 – Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity en Access Management (IdM/IAM), heeft haar team van developers verder uitgebreid met de..
Logo Tools4ever BV

Koninklijke KPN N.V. (“KPN”) kondigt vandaag aan dat het een overeenkomst heeft bereikt om de Belgische mobiele operator BASE Company te verkopen aan Telenet..
Logo KPN