www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 20 februari 2019 (266 dagen geleden)  
Begin januari is met het live gaan van Vesselbay.com een innovatief internationaal online verkoopplatform voor vaartuigen gelanceerd dat efficiënte verkooptrajecten..
Logo Vesselbay.com B.V.

Hoofddorp, 20 februari 2019 – Webshops van kleinere retailers leggen het vaak af tegen het geweld van de grote spelers in internetverkoop. Toch is er een omslag gaande,..
Logo Ingenico Group

Brussel, 20 februari 2019 – Webshops van kleinere retailers leggen het vaak af tegen het geweld van de grote spelers in de internetverkoop. Toch is er een ommekeer..
Logo Ingenico Group

Houten, 20 februari 2019 - Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics kondigt ondersteunende diensten aan voor de Microsoft-cloud. Value-added resellers en..
Logo Arrow Electronics

‘Ember.js The Documentary’ vertelt het verhaal van de mens achter de front-end van o.a. Netflix, LinkedIn en Apple Music
AMSTERDAM, 20 februari 2019 – Honeypot, het banenplatform voor developers, heeft ‘Ember.js The Documentairy’ onthult aan het brede publiek. De 25 minuten..
Logo Honeypot

Amsterdam, 20 februari 2019 - ONE Lease introduceert de TomTom Telematics connected car-oplossing voor het gehele wagenpark met als doel het voertuigbeheer en de..
Logo Webfleet Solutions

Ericsson en Juniper Networks onthullen verdere verbeteringen van hun gezamenlijke oplossingen voor 5G-overdracht en netwerkbeveiliging.
Operators die naar 5G-netwerken willen overstappen, combineren de oplossingen van Ericsson en Juniper Networks om te kunnen beschikken over de daarvoor benodigde..
Logo Juniper Networks

Torsten Schero, CEO van reBuy sinds 2016, verlaat het bedrijf vanwege privéredenen. Philipp Gattner, voormalig CSO en lid van het management board, zal per direct de verantwoordelijkheid overnemen voor het overall management van reBuy.
Berlin, 20 February 2019 -  reBuy reCommerce GmbH announced today that Torsten Schero has resigned as CEO of reBuy. Schero has held this position since 2016, he..
Logo reBuy

Aspira opent hoofdkantoor in Amsterdam en start werving 30 PM- & IT-professionals
De Ierse projectmanagement- en IT-specialist Aspira Consulting & IT Services opent in Amsterdam op Valentijnsdag 14 februari officieel zijn deuren. Naast een Meet &..
Logo Aspira Europe

Bijna 80 procent van bedrijven vertrouwt op NFV
Network functions virtualisation (NFV) groeit hard in populariteit, mede dankzij de mogelijkheden die 5G biedt. Het jaarlijks sectoronderzoek van Telecoms.com, in opdracht van..
Logo F5

Studenten van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) maken de komende drie jaar kans op de SnelStart Startup Prijs. De studenten kunnen €10.000,- winnen om hun idee te..
Logo SnelStart Software B.V.

Deliveroo lanceert zijn dienst in samenwerking met meer dan 900 lokale restaurants en wil in het eerste jaar werk creëren voor 500 mensen; Koeweitis kunnen nu..
Logo Deliveroo

De Fortinet Security Fabric combineert schaalbaarheid, overzicht en grip met prestatievermogen en capaciteit voor de beveiliging van 4G- en 5G-netwerken en IoT-toepassingen
Utrecht, 20 februari 2019- Fortinet (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt de..
Logo Fortinet

Utrecht, 20 februari 2019 – De wereldwijde groei van Kaspersky Lab is in 2018 stabiel gebleken in vergelijking met het jaar daarvoor. Het securitysoftwarebedrijf heeft..
Logo Kaspersky

T-Systems en bandenproducent Continental breiden hun relatie uit met een nieuw contract voor de implementatie van de wereldwijde cloudaanpak voor SAP-systemen. Waar de..
Logo T-Systems Nederland b.v.


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Saxion
Logo VPNtotaal.nl
Logo Relined Fiber Network
Logo Insight
Logo Edubookers.com
Logo Humanwave B.V.
Logo Datacenter.com
Logo TenderApp
Logo DeltaFiber B.V.
Logo Global Knowledge
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo devolo
Logo myBrand
Logo Cisco
Logo Pure Storage
Logo NTT Ltd.
Logo Sitecore
Logo Box Netherlands
Logo SER Group
Logo ZyXEL
Logo Zircon
Logo Liquidware
Logo Fox-IT
Logo Cisco
Logo AvePoint
Logo Veeam Software
Openingstijden
Ma-Vr:  08:00 - 22:00
Za-Zo:  Alleen aanleveren

Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87054 persberichten
- 5549 bedrijfsprofielen
- 57 PR-bureauprofielen
- 6624 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl