www.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl
2496 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 20 februari 2019 (404 dagen geleden)  
Begin januari is met het live gaan van Vesselbay.com een innovatief internationaal online verkoopplatform voor vaartuigen gelanceerd dat efficiënte verkooptrajecten..
Logo Vesselbay.com B.V.

Hoofddorp, 20 februari 2019 – Webshops van kleinere retailers leggen het vaak af tegen het geweld van de grote spelers in internetverkoop. Toch is er een omslag gaande,..
Logo Ingenico Group

Brussel, 20 februari 2019 – Webshops van kleinere retailers leggen het vaak af tegen het geweld van de grote spelers in de internetverkoop. Toch is er een ommekeer..
Logo Ingenico Group

Houten, 20 februari 2019 - Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics kondigt ondersteunende diensten aan voor de Microsoft-cloud. Value-added resellers en..
Logo Arrow Electronics

‘Ember.js The Documentary’ vertelt het verhaal van de mens achter de front-end van o.a. Netflix, LinkedIn en Apple Music
AMSTERDAM, 20 februari 2019 – Honeypot, het banenplatform voor developers, heeft ‘Ember.js The Documentairy’ onthult aan het brede publiek. De 25 minuten..
Logo Honeypot

Amsterdam, 20 februari 2019 - ONE Lease introduceert de TomTom Telematics connected car-oplossing voor het gehele wagenpark met als doel het voertuigbeheer en de..
Logo Webfleet Solutions

Ericsson en Juniper Networks onthullen verdere verbeteringen van hun gezamenlijke oplossingen voor 5G-overdracht en netwerkbeveiliging.
Operators die naar 5G-netwerken willen overstappen, combineren de oplossingen van Ericsson en Juniper Networks om te kunnen beschikken over de daarvoor benodigde..
Logo Juniper Networks

Torsten Schero, CEO van reBuy sinds 2016, verlaat het bedrijf vanwege privéredenen. Philipp Gattner, voormalig CSO en lid van het management board, zal per direct de verantwoordelijkheid overnemen voor het overall management van reBuy.
Berlin, 20 February 2019 -  reBuy reCommerce GmbH announced today that Torsten Schero has resigned as CEO of reBuy. Schero has held this position since 2016, he..
Logo reBuy

Aspira opent hoofdkantoor in Amsterdam en start werving 30 PM- & IT-professionals
De Ierse projectmanagement- en IT-specialist Aspira Consulting & IT Services opent in Amsterdam op Valentijnsdag 14 februari officieel zijn deuren. Naast een Meet &..
Logo Aspira Europe

Bijna 80 procent van bedrijven vertrouwt op NFV
Network functions virtualisation (NFV) groeit hard in populariteit, mede dankzij de mogelijkheden die 5G biedt. Het jaarlijks sectoronderzoek van Telecoms.com, in opdracht van..
Logo F5

Studenten van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) maken de komende drie jaar kans op de SnelStart Startup Prijs. De studenten kunnen €10.000,- winnen om hun idee te..
Logo SnelStart Software B.V.

Deliveroo lanceert zijn dienst in samenwerking met meer dan 900 lokale restaurants en wil in het eerste jaar werk creëren voor 500 mensen; Koeweitis kunnen nu..
Logo Deliveroo

De Fortinet Security Fabric combineert schaalbaarheid, overzicht en grip met prestatievermogen en capaciteit voor de beveiliging van 4G- en 5G-netwerken en IoT-toepassingen
Utrecht, 20 februari 2019- Fortinet (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt de..
Logo Fortinet

Utrecht, 20 februari 2019 – De wereldwijde groei van Kaspersky Lab is in 2018 stabiel gebleken in vergelijking met het jaar daarvoor. Het securitysoftwarebedrijf heeft..
Logo Kaspersky

T-Systems en bandenproducent Continental breiden hun relatie uit met een nieuw contract voor de implementatie van de wereldwijde cloudaanpak voor SAP-systemen. Waar de..
Logo T-Systems Nederland b.v.
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo ReaQta
Logo XIXO
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Dell Boomi
Logo Sytac IT Consulting
Logo CompTIA
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Logo Avit Group
Logo Extreme Networks
Logo Cisco
Logo Ctac N.V.
Logo LogRhythm
Logo Zyxel
Logo Qualys
Logo Descartes
Logo Pegasystems
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88024 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7688 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl