www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl
2501 volgen @ICTberichten
Persberichten van 19 maart 2009 (11 jaar en 121 dagen geleden)  
Nadat KVSA 5 offertes had ontvangen voor het realiseren van de computerruimte in het nieuw te betrekken pand kwam al snel Lasent naar voren als beste partij. De 5 partijen..
Logo Lasent B.V.

Zoekgedrag op Selectivo.nl toont voorkeur voor “afhalen” aan bij de winkel
19 maart ’09 Nieuwegein - Internet is niet meer weg te denken in het leven van de hedendaagse consument. Bijna iedereen met een computer en internet aansluiting oriënteert..
Logo Selectivo

Ervaring op online en offline marketing belangrijk bij uitbouw merk
Tilburg, 19 maart 2009 – Bas Hawinkels is per 1 maart begonnen als Marketing Manager bij Werkspot.nl. Hawinkels, die meer dan tien jaar actief is in de marketing- en..
Logo Werkspot.nl

Netinium Releases version 2.7 platform for Smart Metering and Smart Grids
BARCELONA — March 19, 2009 — Today at the Smart Grids Europe 2009 event, Netinium® announces the availability of Netinium® 2.7, an open, flexible, and extensible..
Logo Netinium

Ondersteuning bij het verder professionaliseren en uitbouwen van Inkoop binnen het Waterschap Hunze en Aa’s
Weesp, 19 maart 2009ESIZE Netherlands BV heeft eind 2008 met waterschap Hunze en Aa’s in Veendam een contract gesloten voor 5 jaar voor de ondersteunende oplossingen die ESIZE..
Logo Esize

Economische stagnatie schreeuwt om inspiratie
Uit onderzoek van de universiteit van Michigan is gebleken dat de kwaliteit en het rendement van vergaderingen kan worden vergroot door bijeenkomsten anders te faciliteren...
Logo iMagineAir

Op 1 maart 2009 is het officiële startschot gegeven voor VendorLink. Na een zorgvuldige periode van ontwikkeling en een aantal pilot projecten is VendorLink vanaf nu voor..
Logo VendorLink

Bunnik, 19 maart 2009 — CommScope Enterprise Solutions, een divisie van Commscope (NYSE:CTV), introduceert het SYSTIMAX 360-platform. Met deze complete oplossing zet CommScope..
Logo CommScope

IASO Backup Manager snelste backup technologie
Emmeloord, 19 maart 2009 - IASO Backup Technology heeft de snelste technologie voor het maken van een online backup. Dat blijkt uit een onderzoek onder zeven backup aanbieders..
Logo LogicNow

Donderdag 19 maart 2009Oirschot – PricewaterhouseCoopers Nederlandse Antillen & Aruba (PwC) heeft een contract getekend met GAC Business Solutions voor de implementatie..
Logo GAC Business Solutions

Donderdag 19 maart 2009Oirschot – GAC Business Solutions heeft haar hoofdkantoor op 9 maart volledig verhuisd naar een moderne zichtlocatie aan de A58 in Oirschot. Voor de..
Logo GAC Business Solutions

Papendrecht – 19 maart 2009: ProServe B.V., de zakelijke Internet Service Provider, is sinds 13 maart één van de officiële sponsoren van Racing Team Holland geworden. Tevens..
Logo Proserve

Dell en Norman, een wereldleider in anti-malware technologie, hebben een OEM (original equipment manufacturer) overeenkomst getekend voor Europa, het Midden Oosten en Afrika..
Logo Norman

Oslo, Noorwegen - Norman ASA kondigt vandaag de public Beta aan van Norman Endpoint Protection, de volgende generatie beveiligingsoplossing voor ondernemingen en bedrijven...
Logo Norman

Toevoeging verbreedt en verdiept productportfolio IBM i-software
Amstelveen, 19 maart 2009 – SRC Secure Solutions uit Amstelveen heeft begin maart 2009 de rechten en sources van de IBM i-softwareproducten Menu400 en TaskManager verworven...
Logo SRC Secure Solutions BV

SaaS datakwaliteitsservice verrijkt klantdata realtime met gegevens uit externe bronnen
Arnhem, 19 maart 2009Human Inference, Europees marktleider op het gebied van datakwaliteitsoplossingen, lanceert Data Quality on Demand, een service waarmee klantdata realtime..
Logo Quadient Data Nederland B.V.

Woluwe, 18 maart 2009Als importeur van Hitachi BladeSymphony Servers in Europa, introduceert Green Data Systems tijdens de Storage Expo 2009 op 25 & 26 maart aanstaande in..
Logo GREEN DATA SYSTEMS

Succesvolle Britse aanpak onderpresterende leerlingen nu ook in Nederland
‘s-Hertogenbosch, 18 maart 2009- Playing for Success, een Brits leerconcept dat uiterst succesvol is bij de aanpak van onderpresterende kinderen, komt naar Nederland. Het..
Logo Playing for Success Nederland

Egemin Automation en het Nederlandse CSi Industries hebben een samenwerkings-overeenkomst afgesloten voor samenwerking in typische end-of-line toepassingen. Door dit contract..
Logo Egemin Automation

Breukelen, 19 maart 2009 - Xerox is in het jaarlijkse onderzoek van Fortune Magazine uitgeroepen tot ‘meest bewonderde bedrijf’ in de computerindustrie. Xerox is met haar..
Logo Xerox

De Meern, 19 maart 2009 – Priox, leverancier en ontwikkelaar van oplossingen op het gebied van ITIL-servicemanagement en keten- en regiemanagement, sluit een..
Logo Priox

Bij Westland Infra Netbeheer B.V. staan veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Om dit te kunnen garanderen was een modernisering van het bestaande Bedrijfs..
Logo Tensing International BV

Alphen aan den Rijn/Bodegraven, 19 maart 2009 – NetIQ, onderdeel van Attachmate, heeft met VMware distributeur ETC een overeenkomst gesloten voor de distributie van de..
Logo NetIQ Nederlands B.V.

Langverwachte, eigenzinnige Nintendo DS-titel combineert het avontuurgenre met het puzzelgenre voor maximaal spelplezier
Schiphol-Rijk, 19 maart 2009 – De goedgeklede avonturier Henry Hatsworth verovert wereldwijd harten, gedachten en Nintendo DS™-systemen. EA Play Label van Electronic..
Logo Electronic Arts

Snel, makkelijk en veilig online betalen met prepaid-kaarten van paysafecard
Den Haag, 19 maart 2009 – paysafecard (www.paysafecard.com) is vanaf vandaag ook in Nederland verkrijgbaar. paysafecard is een populaire prepaid-kaart waarmee je snel,..

Arnhem, 19 maart 2009Teradata, wereldwijd marktleider op het gebied van Data Warehousing en Enterprise Analytics, organiseert van 26 – 29 april de Teradata Universe Business..

Met de juiste kennis behoren mislukte BI-projecten tot het verleden
Laren, 19 maart 2009 – Kadenza, grootste onafhankelijke specialist op het gebied van Enterprise Intelligence, gaat een BI-opleidingsinstituut opzetten. De afgelopen periode..
Logo Kadenza

Extra lasten door pensioenwet behoren tot het verleden
Bilthoven, 19 maart 2009 - Business Case Entrepreneurs, vooraanstaand ICT-adviesbureau in Bilthoven, heeft in samenwerking met Ferm-in-pensioenen een blauwdruk ontwikkeld voor..
Logo Business Case Entrepreneurs (BCE)

nauwkeurige metingen van energieverbruik maken facturering en interne doorbelasting van stroomkosten mogelijk
Capelle aan den IJssel, (19 maart 2009) – Vandaag maakte Raritan de nieuwe mogelijkheden bekend van de Dominion® PX voedingseenheden voor rackmontage – die gedetailleerde..
Logo Raritan
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo OutSystems
Logo LogRhythm
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo Zyxel
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Ictivity
Logo devolo
Logo Superstrata
Logo commercetools
Logo Kerridge Commercial Systems
Logo Thinkwise
Logo Dell Boomi
Logo Rubix
Logo OutSystems
Logo Qualys
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88848 persberichten
- 5745 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8414 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauContentbureau