www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2505 volgen @ICTberichten
Persberichten van 18 december 2014 (7 jaar en 132 dagen geleden)  
Deze overname breidt bestaande Passport 24/7 support diensten uit naar een bereik in meer dan 90 landen
AMERSFOORT – 18 december 2014 -­- Exclusive Networks Group heeft vandaag de overname van ITEC Intelligent Services PLC (www.itec-is.com), een wereldwijde IT services..
Logo Exclusive Networks

Breukelen/Den Haag, 18 december 2014 – De Staat der Nederlanden heeft de Europese Aanbesteding Levering en Sourcing van Grafische dienstverlening aan Xerox (Nederland)..
Logo Xerox

Amstelveen, 18 december 2014 – Voor de hosting, het technisch en functioneel beheer van de SAP-omgeving kiest MS Mode voor ..
Logo myBrand

’s-Hertogenbosch, 18 december 2014 – Everest, de business engineering company voor financiële dienstverleners en de centrale overheid, gaat..
Logo Everest BV

Toekomstbestendige routers voor Online.nl en Canal Digitaal klanten
Hoofddorp, 18 december 2014 – ZyXEL Benelux en M7 Group hebben een partnerovereenkomst ..
Logo Zyxel

Keynote-sprekers John MacFarlane (Sonos) en Cees Links (GreenPeak)
Amsterdam, 18 december 2014 -- Accelerator Startupbootcamp organiseert op 23 januari 2015 E- & Mcommerce Demo Day. Dit is een evenement waar tien geselecteerde..
Logo Startupbootcamp

Xtandit, OSN en KNNS Business Solutions vallen in de prijzen
Breukelen, 17 december 2014 – Tijdens de jaarlijkse Partner Kick-off heeft Xerox drie partners beloond met de Partner of The Year Award in verschillende..
Logo Xerox

• AspectPro is erop gericht Aspect’s wereldwijde channel ecosystem uit te breiden en nieuwe partnercompetenties toe te voegen • Het programma zal de marktpenetratie vergroten van Aspect’s oplossingen voor cloud en core interaction management, en workforce
Amsterdam, 18 november 2014 – Aspect Software, de leverancier van volledig geïntegreerde oplossingen voor klanteninteractiemanagement, workforce optimization,..
Logo Aspect Software

In 2014 zijn 120 bruikbare meldingen binnengekomen bij het meldpunt responsible disclosure van telecombedrijven. In 2013 waren dat er 77. Die meldingen hebben bijgedragen aan..
Logo NLdigital

Amsterdam, 17 december 2014 – Verifone kondigt vandaag de introductie aan van contactloos betalen in de Amsterdam ArenA, thuisbasis van Ajax en diverse concerten...
Logo CCV

De donkere dagen voor kerst zijn aangebroken: huizen worden versierd met kerstverlichting, glühwein vult de glazen en warme wanten maken de dienst uit. Het ultieme..

Big Data voor de Benelux
samenwerking tussen Anchormen, MapR en Cisco Het Nederlandse Anchormen is een officiële samenwerking voor de Benelux aangegaan met Cisco, de Amerikaanse..
Logo Anchormen

Breda, 18 december 2014 – Rockstar Games heeft een toevoeging op de immens populaire game GTAV aangekondigd. Begin volgend 2015 worden de langverwachte..
Logo Take Two Interactive Benelux BV

De bouw van het nieuwe vul- en distributiecentrum voor cilindergassen van Air Products op bedrijventerrein PolanenPark in de gemeente Haarlemmerliede vordert gestaag. Onlangs..
Logo Air Products

Amsterdam, 18 december – Power supplies specialist Mean Well introduceert de nieuwe RST-5000 serie met een vermogen van 5000 Watt. Deze serie biedt de mogelijkheid om..
Logo Koning & Hartman

Van Wezel Accountants en Hermans & Partners, accountants en adviseurs, helpen klanten bij implementatie en gebruik van financiële software
UNIT4 is een samenwerking aangegaan met accountantskantoren Van Wezel Accountants en Hermans & Partners, accountants en adviseurs. Deze accountantskantoren gaan hun..
Logo Unit4

Niveau van professionals in branches stijgt snel E-commerce speelt steeds grotere rol Nauwere samenwerking tussen logistiek en inkoop Amsterdam, 18..
Logo PageGroup

Jaarlijkse AEX Internet Prestatie Barometer toont internationale prestatie websites aan
Enschede, 18 december 2014 - Uit onderzoek van internetbureau TriMM blijkt dat onder de meest verhandelde AEX-fondsen OCI, TNT en ING de snelst ladende websites..
Logo TRIMM Multimedia B.V.

Eindhoven, 18 december 2014 – Marantz, wereldwijd koploper op het gebied van geavanceerde audiotechnologie, heeft zo juist de komst van zijn nieuwste AV8802 AV..
Logo Marantz Europa B.V. (D&M Europe B.V.)

Over millennials wordt gezegd dat ze geen auto’s willen bezitten. Onderzoek van BrandDeli toont aan dat jongeren tot 34 jaar wel degelijk geïnteresseerd zijn in de..
Logo BrandDeli

Amsterdam – 18 december 2014 – OutSystems, aanbieder van het gelijknamige en..
Logo OutSystems

2014 jaar van wanddecoratie en persoonlijke jaarkalenders
Amsterdam, 18 december 2014 – Met de kerstdagen in aantocht is het alle hens aan dek in de productielocatie van Albelli. De afgelopen dagen noteerde de..
Logo Albelli

Vrijdag 13 februari 2015 vindt er weer een netwerkbijeenkomst plaats van de Software VOC bij Nederland ICT.
'Help! Hoe word je een bedrijf?' Wie is er eigenlijk de baas? Wanneer nemen we nog een paar mensen extra aan? Zullen we een duidelijke rolverdeling maken? Zijn we al toe aan..
Logo NLdigital

Utrecht, 18 december 2014 - Omrin, de duurzame afvalinzamelaar en -verwerker van Friesland, kiest voor Proact voor het leveren en implementeren van een nieuwe EMC..
Logo PROACT

Bijna twee jaar na de lancering van het InformerOnline factuurprogramma voor ZZP’ers, heeft Informer Software sinds 1 december eveneens een..
Logo Informer Software BV

De bedrijfsinformatiespecialist gebruikt Big Data voor het succesvol uitvoeren van haar strategische koers
Nieuwssamenvatting Graydon, bedrijfsinformatiespecialist op het gebied van Credit Management, Risk & Compliance en Marketing Informatie kiest Oracle als leverancier van..
Logo Oracle Nederland

Benchmark toont klanttevredenheidsscore boven sectorgemiddelde: 97 procent is tevreden over uitstekende klantondersteuning en -dienstverlening
Utrecht, 18 december 2014 — CommVault (Nasdaq: CVLT) loopt met een klanttevredenheidsscore van 97 procent nog steeds voorop in de sector als het gaat om..
Logo Commvault Systems International BV

Meerderheid van de Nederlanders komt liefst thuis in een huis dat warm en comfortabel is
Amsterdam – 18 december 2014 – De snijdende wind op het station, een auto die ijskoud is. De weg naar huis is guur en fris en moet het liefst zo kort mogelijk..
Logo Honeywell

Software and Cloud Revenue up 5% to $7.3 Billion
REDWOOD SHORES, CA -- (Marketwired) -- 12/17/14 -- Oracle Corporation (NYSE: ORCL) today announced that fiscal 2015 Q2 Total Revenues were up 3% to $9.6 billion. Software and..
Logo Oracle Nederland

Tender Support is erop gericht de overtuigingskracht te vergroten van offertes, RfI’s, RfP’s en bijbehorende documenten die nodig zijn om een opdracht te winnen...
Logo Loth PR Writing

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo Orange Cyberdefense
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo Lightspeed
Logo Citrix
Logo Extreme Networks
Logo Essentra Components
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91793 persberichten
- 6033 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10609 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers