www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2499 volgen @ICTberichten
Persberichten van 18 oktober 2011 (3150 dagen geleden)  
HRM@WORK was goed vertegenwoordigd op de Installatievakbeurs Hardenberg afgelopen september. Het was de tweede keer dat HRM@WORK hier aanwezig was en wederom een succes. Er..
Logo HRM@WORK

De Strategie Summit Bouw is door ruim 75 deelnemende bestuurders met veel positivisme ontvangen. De bouwbestuurders beoordeelden de twee daagse bijeenkomst met een 7.8. In die..
Logo VNU Exhibitions

Nijmegen, 18 oktober 2011 – Aia Software, leverancier van het ITP Document Platform, is gekenmerkt als een van de ‘strong performers’ in het rapport “The Forrester Wave™:..
Logo Aia, a Kofax Company

‘s Hertogenbosch, 17 oktober 2011
Vorig jaar eindigden we op de tweede plek en ook dit jaar waren we weer genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50. Een bijzondere prestatie waar we bij Morphis trots op..
Logo Morphis BV

Enschede, 18 oktober 2011
Wireless expertisebureau Brite heeft een overeenkomst bereikt met Quarantainenet over de inzet van Quarantainenet-technologie voor de Axiant wireless portal ten bate van het..
Logo Quarantainenet BV

Internetserviceprovider staat met een omzet van € 50 miljoen op de 41e plaats in de Deloitte Technology Fast50
OCOM, een van de meest toonaangevende internetservicebedrijven van Europa, staat op de 41e plaats in de lijst met snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux. Met een..
Logo OCOM Group

Huizen, 18 oktober 2011 – mITE Systems, specialist op het gebied van enterprise mobility oplossingen voor bedrijven, maakt bekend dat Groenhuysen, zorgverlener voor..
Logo mITE

De Sociaal-Economische Raad (SER) heeft Compello verkozen om het beheer op haar ICT-omgeving te continueren. Compello, met vestigingen in Utrecht en Zwolle, heeft deze week de..
Logo Compello

Op 15 november 2011 organiseert Seneca het middagseminar: “Gezocht: Kwaliteit in de Zorg”. Want patiënten, cliënten en medewerkers voorzien van de juiste informatie is niet..
Logo Seneca BV

Altijd up-to-date, geen verrassingen en geen extra kosten
Mollem (BE), 18 oktober 2011 -Mio, één van de marktleiders op het gebied van draagbare navigatiesystemen, introduceert vandaag twee toestellen met Lifetime Kaart Updates. Bij..
Logo Mio Technology Europa

Breukelen, 18 oktober 2011 – De Nederlandse vestigingen van Xerox en Copaco hebben een distributieovereenkomst gesloten. Vanaf oktober 2011 voegt Copaco Nederland..
Logo Xerox

Ridderkerk, 18 oktober 2011 – Klanten die aan huis snel en vakkundig verlost willen worden van computerproblemen kunnen daarvoor nu ook een beroep doen op Alternate. Daarvoor..
Logo Alternate

Breda, 18 oktober 2011 – Uit analyse van Computer Profile blijkt dat het gebruik van servervirtualisatie-oplossingen blijft toenemen. September 2011 laat een penetratie zien..
Logo Computer Profile

Capelle a/d IJssel - 18 oktober 2011, Avantage introduceert de Prijs Per Werkplek vanaf Euro 75,00 per maand. Computer-gebruikers willen overal en altijd snel toegang hebben..
Logo Avantage

IDC-onderzoek toont toename van 58 procent in verkoop Hitachi VSP en Hitachi AMS
Uit onderzoek van IDC blijkt dat Hitachi Data Systems Corporation (HDS), leverancier van IT storage-technologieën en datacenter-producten en -diensten, de hoogste groei in de..
Logo Hitachi Data Systems Nederland BV

Versie 2011 biedt Operations Management voor IT en Facilitair
Wassenaar, 18 oktober 2011 – Mproof Nederland, specialist op het gebied van servicemanagement, introduceert de nieuwste versie van de Clientele software. In deze 2011-versie..
Logo Mproof

Rotterdam, 18 oktober 2011 – Mendix, het Nederlandse software bedrijf achter het gelijknamige bedrijfsapplicatieplatform, maakt vandaag bekend dat toonaangevend onderzoeks- en..
Logo Mendix

Amsterdam, 18 oktober 2011 – ICT-dienstverlener Furore gaat samenwerken met McKesson Nederland B.V., dat zich bezighoudt met ontwikkeling, verkoop, implementatie en onderhoud..
Logo Furore

Business Intelligence-leider bereikt eerste plaats in grootste onafhankelijke onderzoek naar realisatie doelstellingen, kwaliteit en ondersteuning
Amstelveen, 18 oktober 2011 – Information Builders, ontwikkelaar van business intelligence- en integratiesoftware, is in een onderzoek onder organisaties die gebruik maken van..
Logo Information Builders

Telefonie, internet en video combineren op één verbinding Dankzij onbeperkte schaalbaarheid geschikt voor groeiende organisaties Schiphol-Rijk, 18 oktober 2011..
Logo OneXS Nederland BV

Hoofddorp –18 oktober 2011 – OpenText (NASDAQ: OTEX, TSC: OTC) heeft de resultaten bekend gemaakt van het marktonderzoek najaar 2011 ‘Hoe gebruiken organisaties Microsoft®..
Logo OpenText

Sliedrecht, 18 oktober 2011 - UNIT4 introduceert een mobiele app voor het invoeren en indienen van urenregistratie binnen Agresso Business World. Gebruikers kunnen met deze..
Logo UNIT4

Naarden, 18 oktober 2011 – Lexmark International Inc., ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van print- en imagingoplossingen, heeft zijn SmartSolutions-portfolio aangevuld..
Logo Lexmark International

Met 6 vestigingen in 5 landen is Tools4ever in een razendsnel tempo uitgegroeid tot marktleider in Identity & Access Management oplossingen
Baarn, 18 oktober 2011 – Tools4ever, de marktleider in oplossingen voor Identity & Access Management (IdM), is hard op weg naar een mijlpaal van 5 miljoen beheerde..
Logo Tools4ever BV

Na succes nu landelijke uitrol online tool
Helmond 17 oktober 2011………Er is eindelijk een doorbraak in het realiseren van therapietrouw bij chronische medicijngebruikers. Dat is aangetoond door onderzoek van het Pharmo..

Ordina voegt ervaren manager toe aan Executive Committee
Ordina benoemt Joris Höppener (39 jaar) tot directeur van de Business Solutions divisie. Höppener richt zich in die functie op de strategie en operationele leiding van de..
Logo Ordina

Nieuwe mogelijkheden in NX CAD en NX CAM onderstrepen de focus van Siemens PLM Software op HD-PLM
’s-Hertogenbosch, 17 oktober 2011 – Siemens PLM Software, een business unit van de Siemens Industry Automation Division en wereldwijd marktleider van product lifecycle..
Logo Siemens PLM Software

Vernieuwingen nieuwe versie helpen organisaties slimmere beslissingen te nemen en de productiecapaciteit te vergroten
’s-Hertogenbosch, 17 oktober 2011 – Siemens PLM Software, een business unit van de Siemens Industry Automation Division en wereldwijd marktleider van product lifecycle..
Logo Siemens PLM Software

Vianen, 18 oktober 2011 – Citrix Systems heeft Rachid Taïf benoemd tot Account Manager Subscription Advantage in de Benelux. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de..
Logo Citrix
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Logo XXImo Mobility
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Cegeka
Logo Nextview
Logo CrowdStrike
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Nextens
Logo Banking Circle
Logo Waterland Private Equity Investments
Logo PA Consulting
Logo Zoom
Logo Red Hat, Inc.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88494 persberichten
- 5704 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8106 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau