www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com

2515 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Persberichten van 18 mei 2021 (123 dagen geleden)  
Bunnik, 18 mei 2021 – Grote kans dat Frankrijk of Italië er met de winst van het Songfestival 2021 vandoor gaat – als het aan de bookmakers ligt tenminste. De..
Logo devolo

Fulfilment specialist Boys with Brains heeft door de toenemende vraag naar service en installaties op het gebied van internetverbindingen en telecominstallaties intern een..
Logo Boys with Brains

Wereldwijd ERP rapport van Boomi laat zien hoe bedrijven door modernisatie van legacy applicaties groei bereiken
Amsterdam, 18 mei 2021 - Boomi™, onderdeel van Dell Technologies™ en toonaangevend leverancier van cloudgebaseerde integration-Platform-as-a-Service-diensten..
Logo Boomi

ARNHEM, 18 mei 2021 – IKUU zet IKUU Pages op de markt, een krachtige engine voor de ontwikkeling van corporate- en marketingwebsites. IKUU Pages is ontwikkeld door de..
Logo IKUU

Amsterdam, 18 mei 2021 - Vandaag kondigt Pure Storage incentives en aanbiedingen met betrekking tot Pure-abonnementen aan. Hiermee kunnen partners hun abonnementsbusiness..
Logo Pure Storage

Organisaties hebben te maken met kwaadaardige bots, slecht beveiligde API’s en supply chain-aanvallen
De afgelopen 12 maanden hebben organisaties gemiddeld twee keer een data-inbraak gezien ten gevolge van een applicatie-kwetsbaarheid Bijna de helft (44%) van de..
Logo Barracuda Networks

Nieuwe en verbeterde functionaliteit in Pure Storage’s cloud gebaseerde managementinterface herdefinieert eenvoud voor IT-implementatie en -eigendom
Amsterdam, 18 mei 2021 - Pure Storage kondigt een nieuwe en uitgebreide Pure1 Digital Experience aan. Deze toevoegingen geven klanten aanvullende controle door het bieden van..
Logo Pure Storage

Initiatief draagt bij aan meer en beter inzetbaar personeel in technische sector
Ede – Het initiatief ‘Mobiel in de Techniek’, een app die technici in staat stelt om zelf de regie te nemen over hun ontwikkeling, heeft een MKB!dee subsidie..
Logo Techniekopleiding.nl

Utrecht - Eurotransplant stond voor de uitdaging in zeer korte tijd de IT-omgeving te migreren en toekomstbestendig te maken. Met behulp van Telindus, de autonome specialist..
Logo Telindus

Cybersecurity-specialisten aan het woord over digitale weerbaarheid
IJsselstein - Op donderdag 20 mei 2021 om 10:00 uur organiseert Motiv het online live event PROTECT 2021 SecurityTalks. Deze dag verzorgt gastheer Bastiaan Bakker (Motiv) een..
Logo Motiv ICT Security

Rotterdam/Parijs - 18 mei 2021 - Shippeo, een van Europa's toonaangevende aanbieders van real-time transportation visibility oplossingen, is door Coca-Cola HBC, een..
Logo Shippeo

Western Digital Corp. breidt het aanbod smart video-oplossingen uit met WD Purple Pro. Deze nieuwe productlijn biedt verbeterde prestaties, hogere werkbelasting en..
Logo Western Digital Netherlands B.V.

Gemakkelijk te gebruiken met één hand, aanpasbaar voor diverse taken en krachtig en sterk genoeg om de meest intensieve werkdagen aan te kunnen
Panasonic introduceert vandaag de TOUGHBOOK S1-tablet - de stijlvolle en robuuste Android™-tablet voor de echt mobiele werknemers. Deze tablet met een scherm van 7 inch..
Logo Panasonic

Uruguayaanse overheid is gestart met vaccinatieprogramma voor Covid-19, waarbij gebruik maakt wordt van een oplossing voor data- en temperatuurregistratie, gebouwd op..
Logo Mendix

Amsterdam, 18 mei 2021 – BlackBerry Limited breidt zijn Extended Detection and Response (XDR)-mogelijkheden verder uit met nieuwe productinnovaties. BlackBerry®..
Logo BlackBerry

Amsterdam, 18 mei 2021 - In een brief aan informateur Mariëtte Hamer wijzen Techleap.nl en Dutch Startup Association (DSA) de formerende partijen op de rol die startups..
Logo Dutch Startup Association (DSA)

Review scanner biedt klantenservices een voorsprong bij klantcontacten
SNEEK – Klagende klanten zijn van onschatbare waarde voor een bedrijf of organisatie. Ze leggen bloot wat er verbeterd kan worden. En als klachten snel en naar..
Logo Snakeware

Nieuw onderzoek toont de belangrijkste sectoren die worden getroffen en de tactieken die worden gebruikt door de meest actieve ransomware-families, resulterend in $1.4 miljard dollar aan losgeld-eisen
Amsterdam, 18 mei 2021 - Zscaler, leider in cloud-native beveiliging, kondigt zijn Ransomware Report aan, met onder andere een analyse van belangrijke ransomware-trends en..
Logo Zscaler

Netwerk van technologiepartners blijft groeien
Aken – De Duitse netwerkleverancier LANCOM Systems en macmon secure GmbH uit Berlijn sluiten een technologisch partnerschap. macmon biedt uitgebreide oplossingen voor..
Logo LANCOM Systems

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo VPNdiensten.nl
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Logo Eaton
Logo Poly
Logo Deliverect
Logo ManpowerGroup
Logo Lookout
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92062 persberichten
- 6044 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10754 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nl