www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 17 november 2014 (1770 dagen geleden)  
Exact, leverancier van zakelijke software-oplossingen, heeft Parentix geselecteerd voor het ontwerp en de bouw van een nieuw Software as a Service (SaaS) platform. De..
Logo Parentix

MAARSSEN, 17 november 2014 – Sensus-methode heeft in samenwerking met Belgische gemeenten het initiatief genomen om kennis van processen publiekelijk beschikbaar te..
Logo Sensus-Methode

Transparantie over de Cloud met Wiki Marketing
Alphen aan den Rijn, 17 november 2014 - TeleWiki registreerde haar 100e KennisPartner en zet ter gelegenheid daarvan Interoute in de schijnwerpers. TeleWiki helpt bedrijven..
Logo Excentel

Leerdam, 17 november 2014 - Vanaf vandaag opent faytech touchscreen monitoren en touchscreen pc’s haar eerste sales, marketing en service kantoor in Nederland. Faytech..
Logo Faytech Nederland

Breukelen, 17 november 2014 – Cashr, het online kassasysteem voor smartphones en tablets, is sinds kort uit te breiden met de nieuwe Epson TM-P80 wifi printer. Deze..
Logo Reeleezee

Amsterdam, 17 november 2014 - Inwoners en bezoekers van de gemeente Emmen kunnen vanaf vandaag met MyOrder via hun smartphone een parkeerticket betalen. Met de..
Logo MyOrder B.V.

Wedstrijd van UPC, Ziggo en VitaValley om concepten via breedbandinternet te creeren voor goede en efficiënte zorg en ondersteuning in huis.
Compaan is tot winnaar gekroond van de Connected Health Challenge. Volgens de jury, onder leiding van André Rouvoet, is Compaan het beste concept voor connected health..
Logo UPC Nederland

Prijs komt pas op de vijfde plaats
Barneveld, 17 november 2014 – In de relatie met hun leverancier vinden boeren in Nederland de leverbetrouwbaarheid het allerbelangrijkst. 70 procent noemt dit als het..
Logo Fellowmind

Impuls voor innovatie in het hoger onderwijs
Den Haag/Utrecht, 17 november 2014 – Het ministerie van OCW opent vandaag de inschrijving voor de stimuleringsregeling voor open en online hoger onderwijs. In..
Logo SURF

De ICT Haalbaarheidstoets is een belangrijk instrument in het kader van de iDialoog van de Rijksoverheid en Nederland ICT. Het belang van dit instrument wordt onderstreept..
Logo Nederland ICT

Grotere organisaties zijn later digitaal volwassen, maar hebben meer oog voor financiële voordelen
Kleine organisaties in Europa zijn naar verwachting eerder digitaal volwassen dan grotere organisaties. Dit blijkt uit recent onderzoek dat door Coleman Parkes in opdracht van..
Logo Ricoh Nederland B.V.

De snelste en meest eenvoudige manier om elke gegevensbron in Salesforce te integreren
Utrecht, 17 november 2014 – Salesforce (NYSE: CRM), het customer success-platform, introduceert Salesforce1 Lightning Connect, een nieuwe methode voor het realtime..
Logo Salesforce.com

SKILLED ondersteunt bedrijfstransformatie met ERP-software van UNIT4
UNIT4 heeft de implementatie afgerond van zijn nieuwste ERP-oplossing bij SKILLED, de grootste uitzendorganisatie in Australië. De oplossing is gebaseerd op Agresso en..
Logo UNIT4

Kontich, 17 november 2014 – Intel daagt Nederlandse ‘makers’ en ontwikkelaars uit om deel te nemen aan de online ‘Make It Pro’-competitie...
Logo Intel Benelux

Samenwerking stelt klanten in staat best-in-class bekabelde en draadloze oplossingen in te zetten via Brocade Network Subscription
Amsterdam, 17 november 2014 – Brocade (NASDAQ: BRCD) en Aruba Networks (NASDAQ: ARUN) zijn een samenwerking aangegaan die klanten in staat stelt geïntegreerd..
Logo Brocade

Utrecht, 17 november  2014 – Elke organisatie is sterk afhankelijk van de juiste data. Zonder data staat een organisatie stil. Niettemin zijn back-up en restore bij..
Logo PROACT

Havenbedrijf Rotterdam N.V. heeft Clockwork, het digital engagement bureau van Ordina, gekozen als online partner. Clockwork gaat de online strategie van het Havenbedrijf..
Logo Ordina


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl