www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2489 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 17 november 2011 (3021 dagen geleden)  
Volgens het team, “nauwkeurigheid is de sleutel tot succes in het Formule 1, elke milliseconde telt in een scenario waarin de mobiliteit de norm is.” HRT F1 Team..
Logo Panda Security

Om de beschikbaarheid van haar ICT-infrastructuur te waarborgen, heeft Hogeschool Rotterdam een meerjarenovereenkomst gesloten met het Rotterdamse datacenter SmartDC als..
Logo SmartDC B.V.

Beveiliging bedrijfsinformatie voldoet aan de hoogste normen
Amsterdam, 16 november 2011 Managed hosting provider True is door Lloyd’s Register Quality Assurance gecertificeerd op het gebied van informatiebeveiliging en beloond met..
Logo True B.V.

Amsterdam, 17 november 2011 – Interactive Intelligence is per 16 november verhuisd naar een nieuw kantoor in Amsterdam. Met de groei van de activiteiten in de Benelux en van..
Logo Genesys

Toine van Eijk (Ictivity)–Roy Osinga (ECDL) Eindhoven, 17 november 2011 Ictivity Training, onderdeel van De Ictivity Groep, is Training- en Testcentrum van European..
Logo Ictivity

Datacenter leverancier Minkels geeft concrete gebruiksadviezen Power Usage Effectiveness
Veghel, 17 november 2011 – Datacenter leverancier Minkels, Europees producent van geïntegreerde datacenter oplossingen voor monitoring, koeling, stroomverdeling en behuizing,..
Logo Minkels

Geïntegreerde workflow voor verwerking alle inkomende en uitgaande facturen
Wormer, 17 november 2011 – Accounting Plaza heeft een overeenkomst gesloten met ROTO B.V. voor de elektronische verwerking van alle inkomende en uitgaande facturen van de..
Logo Accounting Plaza | e-Invoicing

Zaltbommel, 2 november 2011 - Imtech ICT Integrated Solutions (technische dienstverlening in Europa) maakt bekend dat de vernieuwde website van het drinkwaterbedrijf Oasen,..
Logo Royal Imtech N.V.

Amsterdam, 17 november 2011 – Nokia’s eerste smartphone op basis van Windows Phone, de Nokia Lumia 800, is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Phone House, BelCompany, Hi, KPN en..
Logo Nokia

Ondanks de huidige wereldwijde economische situatie zijn de meeste professionals gelukkig met hun huidige baan.
Amsterdam, 17 november 2011 — Nederlandse professionals staan bovenaan de internationale ranglijst van de meest gelukkige werknemers, dit blijkt uit een nieuw onderzoek¹ dat..
Logo LinkedIn

Amsterdam, 17 november 2011 - TEDxYouth@Amsterdam2011, het event met TED-Talks voor jongeren van 12 tot 18 jaar dat zondag 20 november plaats vindt in het NEMO, maakt vandaag..

Company Reports Q2 FY’12 Revenue of $1.507 Billion, Up 20% Year-over-Year
Sunnyvale, Calif.—November 17, 2011— NetApp (NASDAQ: NTAP) today reported results for the second quarter of fiscal year 2012, which ended October 28, 2011. Revenues for the..
Logo NetApp

Bunnik, 17 november 2011 – MicroStrategy, wereldwijd leider op het gebied van business intelligence software, heeft Eelco-Jan Boonstra benoemd tot Country Manager Benelux...
Logo MicroStrategy

Verbeteringen aan Infor10 WFM (Workbrain) zorgen voor een verhoogd gebruiksgemak en meer mobiliteit
Barneveld, 17 november 2011 - Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 75.000 klanten, kondigt vandaag de nieuwste versie aan van Infor10 WFM..
Logo Infor

Alkmaar, 17 november 2011 – Clockwork bpm, een organisatie- en ICT-adviesbureau, is een samenwerkingsverband aangegaan met Roambi, uitgeroepen als beste app voor business van..
Logo Clockwork bpm

Hoofddorp, 17 november 2011 – QlikTech (NASDAQ: QLIK), specialist in Business Discovery – user-driven Business Intelligence (BI), heeft partner VCD BI de elitestatus..
Logo Qlik

Nijmegen/San Francisco, 17 november 2011 - GX Software, internationaal provider van Web content Management (WCM) en Online marketing software, is door Gartner, Inc. opgenomen..
Logo GX Software

De omzet en werkgelegenheid in de ICT-sector zijn in het derde kwartaal nog licht gegroeid. ICT-bedrijven beoordelen het economisch klimaat in Nederland met een waarde van +33..
Logo NLdigital

Tilburg, 17 november 2011 – Ondanks de inspanningen van diverse bedrijven en onderwijsinstellingen om meer vrouwen te interesseren voor het werk in de ICT, blijft het aantal..
Logo ICTerGezocht.nl

Bezoek van Sint geen must voor geslaagde Pakjesavond
Utrecht, 17 november 2011 - Nederlandse volwassenen hebben een duidelijke voorkeur welke cadeautjes zij het liefst wel en vooral ook liever niet krijgen van de Sint. Boeken..

Ouderenzorginstelling verwacht 15.000 euro per jaar te besparen op administratiekosten
Sliedrecht, 17 november 2011 - Markenheem gaat de papieren factuurstroom digitaliseren om het betaalproces te versnellen en fouten uit te bannen. De ouderenzorginstelling,..
Logo UNIT4

Kontich, 17 november 2011 - De wintereditie van DreamHack, de grootste LAN-party ter wereld met meer dan 13.000 bezoekers, staat op het punt om te beginnen. Ook dit keer neemt..
Logo Intel Benelux

Geachte redactie, BT kondigt vandaag aan dat de beschikbaarheid van Ethernet Connect wordt vergroot naar in totaal 28 landen, en uitgebreid met internationale E-LAN..
Logo BT

Juniper Networks® WLA532 biedt krachtige prestaties bij laag stroomverbruik; ideale oplossing voor onderwijs en gezondheidszorg
Schiphol-Rijk, 17 november 2011 - Juniper Networks (NYSE: JNPR) lanceert een nieuwe draadloze access point op basis van 3-stream 802.11n. De oplossing is ontwikkeld om de..
Logo Juniper Networks


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Qualys
Logo Dell Boomi
Logo Databricks
Logo Barracuda Networks
Logo IntraData
Logo Visma
Logo Unisys
Logo LogRhythm
Logo Veeam Software
Logo Arrow Electronics
Logo UiPath
Logo Xerxes Group
Logo Infoblox
Logo Red Hat, Inc.
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87782 persberichten
- 5614 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7485 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com