www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 17 februari 2016 (1337 dagen geleden)  
Structurele focus op meerwaarde, specialisatie en bereik leidt elke twee jaar tot verdubbeling van omzet
AMERSFOORT, 17 februari 2016 - Exclusive Group, de Value-Added Services & Technologies (VAST)-groep, maakte vandaag bekend dat het in 2015 een organische groei van 31%..
Logo Exclusive Networks

Reliable IT Solutions introduceert “Universal Cloud”, een innovatieve tool om resources uit de public cloud toe te voegen aan uw bestaande IT omgeving. Universal..
Logo Reliable IT Solutions (RiTS)

Eindhoven, 17 februari 2016 – Fontys Hogescholen heeft na een succesvol aanbestedingstraject gekozen voor Valid als dé strategische partner op het gebied van..
Logo Valid

100 procent detectie tijdens verschillende meetmomenten in 2015
Oosterhout, 17 februari 2016 – Netwerk- en endpoint security specialist Sophos heeft de 2015 AV-TEST Best Android Security Award for Best Protection gewonnen...
Logo Sophos Benelux

Nistelrode – Momenteel is het glasvezelsalesteam van XRC services actief aanwezig op bedrijventerreinen De Aam en De Merm te Elst. XRC services sluit, in samenwerking..
Logo XRC services Group

“Als de zorginstellingen er publiekelijk op gewezen moeten worden dat zij zich aan de wet moeten houden, is er iets aan de hand”
De Autoriteit Persoonsgegevens heeft zich op 15 februari direct tot de Raden van Bestuur van zorginstellingen in Nederland gericht, om te benadrukken dat zorgvuldig omgaan met..
Logo Sophos Benelux

Wouter Last: “COP21-klimaatakkoord mist kans door koolstofheffing te negeren”
Hattem/Houston, 17 februari 2016 - Een CO2-belasting voor bedrijven zou de basis moeten vormen van de noodzakelijke duurzame-energierevolutie. Dat het onlangs afgesloten..
Logo Hint

De Kwakel, 17 februari 2016 – Amnesty International Nederland heeft HR2day in gebruik genomen om de administratie van de eigen medewerkers en vrijwilligers beter,..
Logo HR2day

Nieuw web-scale platform van technologieleider Nutanix geeft ‘application mobility’ en heeft ingebouwde intelligentie voor onzichtbare operaties
Hoofddorp, 17 februari 2016 – Nutanix, leverancier van cloudoplossingen voor enterprises, lanceert vandaag een nieuwe versie van zijn web-scale computing platform. De..
Logo Nutanix

Introductie nieuwe stylus-pen met nanocoating
LG Electronics (LG) onthult de nieuwe LG Stylus 2, de opvolger van de G4 Stylus, tijdens MWC 2016 in Barcelona. De 5,7 inch smartphone beschikt over veel van de premium..
Logo LG Electronics

Skechers, wereldwijd leverancier van performance en lifestyle footwear, heeft de oplossingen van Manhattan Associates (NASDAQ: MANH) gekozen om omnichannelfullfilment van..
Logo Manhattan Associates

Met de eerste (blauwe) paal die vandaag in Waalwijk de grond in ging, is de start van de bouw van een eigen fulfilment center van bol.com een feit. Samen met de betrokken..
Logo Bol.com

Het gemiddelde Nederlandse huishouden beschikt over vijf apparaten die verbonden zijn met wifi, bleek onlangs uit onderzoek. Streamen, video-bellen en downloaden zijn dan ook..
Logo Reggefiber

Betere klantervaring, tevreden personeel en slimme kantoorgebouwen
Amsterdam, 17 februari 2016 – De overgang naar het digitale tijdperk betekent onder meer dat Cisco klanten kan helpen hun bedrijfsvoering te transformeren om te..
Logo Cisco

Top Employers Institute erkent Cognizant voor talent-, studie- en ontwikkelstrategieën
Amsterdam, 17 februari 2016 - Cognizant (NASDAQ) is door het Top Employers Institute benoemd tot Top Employer 2016 in Nederland, België, Zweden, Zwitserland en het..
Logo Cognizant

Tintri biedt CSP’s oplossingen voor hun drie grootste pijnpunten op het gebied van ICT-opslag en helpt hen om nieuwe omzetkanalen aan te boren met VM-bewuste opslag en SLA’s met prestatiegaranties
Amsterdam, 16 februari 2016 — Tintri Inc., de leverancier van VM-bewuste storage-oplossingen voor virtualisatie- en cloud-omgevingen, maakt vandaag bekend dat..
Logo Tintri

Social engineering populairste hackmethode; onderzoek toont ook risico’s van gehackte accounts en webaanvallen
Amsterdam, 17 februari 2016 – Balabit, specialist in IT-beveiliging, logmanagement en geavanceerde monitoringstechnologieën, publiceert een Contextual..
Logo Balabit

Driekwart singles wil kinderen, maar zonder juiste partner is dit voor meesten onbespreekbaar
Idealiter worden kinderen geboren bij twee ouders die een goede relatie met elkaar hebben. Toch kan de kinderwens voor een alleenstaande zo groot zijn, dat ze ook zonder die..
Logo PARSHIP.nl

 Badhoevedorp, 16 februari 2016 - Sony maakt de beschikbaarheid en prijzen van de onlangs geïntroduceerde BRAVIA TV line-up bekend. Begin januari kondigde Sony..
Logo Sony Nederland


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo NTT Ltd.
Logo Databricks
Logo Databricks
Logo Eaton
Logo Onguard
Logo Innopay
Logo GTT Communications
Logo Interxion
Logo Ymor
Logo XpertHR
Logo Building Blocks
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl