www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers#

2513 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Persberichten van 16 december 2020 (306 dagen geleden)  
SOVAK, een instelling voor gehandicaptenzorg met ruim 60 locaties in Noord-Brabant gaat in januari starten met de implementatie van InPlanning, de planningssoftware van Intus...
Logo Intus Workforce Solutions BV

Concur TripIt Pro, de zakelijke reis-app die nu beschikbaar is voor alle klanten van Concur TripLink in EMEA, is uitgebreid met diverse nieuwe mogelijkheden die zakenreizigers..
Logo SAP Concur

Versnelde digitalisering, versterkte edge en meer trends binnen het digitale ecosysteem
Breda, 16 december 2020 – Terwijl ons leven zich door de coronapandemie schijnbaar van de ene op de andere dag verplaatste naar de online wereld, ontpopte de cruciale..
Logo Vertiv

4 op de 10 vindt IT-omgeving een ‘one-size-fits-all’ oplossing
Eindhoven - Eén op de vier (25%) Nederlandse werkenden wordt in de uitvoering van zijn werk beperkt door securitymaatregelen. Dit blijkt uit onderzoek van..
Logo Ictivity

Pure Storage biedt Cloud Block Store Efficiency Guarantee en flexibele gebruiksmodellen voor moderne databehoeften?
Amsterdam, 16 december 2020 – Voor het vereenvoudigen van mobiliteit van hybride architectuur heeft Pure Storage, een Advanced Technology Partner van Amazon Web Services..
Logo Pure Storage

Schneider Electric, de leider in digitale transformatie van energiebeheer en automatisering, is benoemd tot 'Vendor Champion' in de Canalys Channel Leadership Matrix EMEA..
Logo Schneider Electric

#BlijfThuis #NationaleVrijMiBo #SamenTegenCorona
Amsterdam, 16 december 2020 - Vrijdag 18 december is het tijd voor een speciale editie van de Nationale VrijMiBo: Trijntje Oosterhuis zal een online concert in kerstsfeer..
Logo Clarity Benelux

Eén op de zes werkte tijdens de coronapandemie met ziekteklachten
Rotterdam – 23 procent van de werknemers heeft tijdens de coronapandemie opzettelijk de gewerkte tijd die hij indiende op zijn rooster verhoogd of verlaagd. Dit blijkt..
Logo Quinyx

Alleen risicovolle log-ins worden getriggerd door geavanceerde, op context gebaseerde feature; zo worden hackpogingen teruggedrongen en de dreiging van datalekken verminderd zonder concessies aan de gebruikerservaring
BELLEVUE, Wash. - 16 december 2020 - Auth0, het identiteitsplatform voor applicatieteams, lanceert Adaptive Multi-factor Authentication (MFA). Deze geavanceerde..
Logo Auth0

Consumenten verwachten pakketten ondanks drukte op beloofde tijdstip
Amersfoort, 16 december 2020 – Als er een optie is waarmee consumenten de uiterlijke bezorgdatum van een bestelling kunnen aangeven, zou 91 procent van de Nederlanders..
Logo Descartes

Gouda,16 december 2020 – Conscia heeft het World-class Workplace keurmerk ontvangen. Organisaties kunnen dit keurmerk alleen verdienen door een goede beoordeling van hun..
Logo Conscia Nederland B.V.

Dienstenaanbod uitgebreid met gebruiksvriendelijke tool voor het zelf genereren van documenten en documentstromen
Woerden, 16 december 2020 - - Doc4, aanbieder van diensten en softwareoplossingen voor efficiënte en geïntegreerde document- en communicatiestromen, wordt MHC..
Logo Doc4

ROTTERDAM – Na ruim 12 jaar als Franse dochteronderneming op de Nederlandse markt keert ICT-dienstverlener Groupe OPEN terug naar zijn ‘roots’. De naam NTNT..
Logo NTNT Rotterdam

Een grote meerderheid van kantoorwerkers wil ook na de crisis thuis blijven werken. Ze voelen zich thuis productiever. Toch staan bedrijven niet te trappelen, met name vanwege..
Logo CyberArk

De serverless tool biedt malware scans aan voor de controle en beveiliging van bestanden in cloud-gebaseerde applicaties
Amsterdam, 16 december 2020 - Trend Micro, leider op het gebied van cloud security, kondigt vandaag 's werelds eerste cloud-native en volledig serverless tool aan voor de..
Logo Trend Micro

Amsterdam, woensdag 16 december 2020 – Yolt Technology Services is verkozen tot Open Banking Provider Of The Year. Tijdens de AltFi Awards 2020 mocht open banking..
Logo Yolt Technology Services (YTS)

Amsterdam, 15 december 2020 - Naar aanleiding van de voorstellen van de Europese Commissie wat betreft de Digital Services Act en Digital Markets act van vandaag, is de Dutch..
Logo Dutch Startup Association (DSA)

Amsterdam, 16 december 2020 – De Dow Jones Sustainability Index erkent VMware in de categorie ‘software’ vanwege zijn leiderschap op het gebied van duurzaam..
Logo VMware Nederland

Wijziging van het management
Aken – LANCOM Systems, de Duitse netwerkleverancier, stelt per 1 januari 2021 Uwe Neumeier aan als Managing Director Sales. Neumeier volgt Stefan Herrlich op, die op..
Logo LANCOM Systems

De nieuwe release van de industriële IoT-oplossing FactoryTalk® InnovationSuite™, powered by PTC, vereenvoudigt integratie van IT/OT, edge-to-cloud analyse en machine learning.
Rockwell Automation heeft nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan de FactoryTalk® InnovationSuite™, powered by PTC, om de digitale transformatie van industri?le..
Logo Rockwell Automation

Marktleider: 'stel ook winkels voor thuiswerkapparatuur open'
Utrecht, 16 december 2020 – Amac, de grootste Apple Premium Reseller van Nederland, mag openblijven voor reparaties en services. Met de sluiting van de Apple Stores zijn..
Logo Amac (A-Mac B.V.)

Voorspellende analyses en digitale transformatiediensten verbeteren Lexmark’s speed-to-market en productkwaliteit
Amsterdam, 16 december 2020 – Lexmark, een marktleider in global imaging-oplossingen, maakt sinds kort gebruik van Cognizant’s digital thread-technologie. De..
Logo Cognizant

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo DNA Services B.V.
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Logo Kaspersky
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Nuance
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92336 persberichten
- 6071 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10913 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers#