www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2503 volgen @ICTberichten
Persberichten van 16 februari 2011 (9 jaar en 148 dagen geleden)  
Core Wireshark Network Analyst
SCOS Software bv te Hoofddorp organiseert gedurende 4 tot en met 8 April 2011 een Core Wireshark Network Analyst training. Wireshark is onbetwist de populairste netwerk..
Logo SCOS Software bv

De tijd dat verpleegkundigen en verzorgenden nog op kantoor de administratie moeten afhandelen is voorbij. Meer dan 15.000 zorgmedewerkers in Nederland doen dit dagelijks..
Logo Nedap healthcare

Amsterdam, 16 februari 2011
ComputerPlan en Parentix gaan samenwerking aan voor het wederverkopen van business applicatie hosting diensten op het gebied van Exact Software, Qics Software en Microsoft...
Logo Parentix

AltiGen Communications, Inc. heeft, tijdens de Macworld 2011 beurs in San Francisco, de iFusion SmartStation geïntroduceerd, een nieuw docking station voor de Apple..

DVDVideoSoft introduceert volledig herziene versies van de gratis programma’s Free Disc Burner en Free DVD Video Burner
Hoofddorp, 16 februari 2011 – DVDVideoSoft kondigt vandaag vernieuwde versies aan van de twee populaire en gratis programma’s voor het branden van disks en dvd’s: Free Disc..

REIZEN Magazine introduceert een nieuwe iPad-app. Vijf bestemmingen worden op een flitsende manier in beeld gebracht. Per trein van Bergen naar Oslo in Noorwegen, op de..
Logo ANWB

Haarlem, 15 februari 2011
Het vinden van de juiste hostingprovider is ondanks de laatste ontwikkelingen in deze branche en de enorme keuze aan leveranciers vaak moeilijker dan gedacht. Of het nu gaat..
Logo Leaseweb

Son en Breugel datum: Op 15 februari start IBM® Business partner MACS met de IBM® Maximo® Asset Management FreeSaver actie op vier locaties. Bedrijven die gebruik maken van de..
Logo MACS BV

Amsterdam, 16 februari 2011 – Quest Software, Inc. (Nasdaq: QSFT) kondigt de overname aan van e-DMZ Security, LLC, een organisatie dat gespecialiseerd is in toegangscontrole..
Logo Quest Software

CodeMeter introduceert kleinste softwarebeveiligings-dongle op CeBIT 2011, Infosecurity.be 2011en Infosecurity Europe 2011
Karlsruhe (Duitsland) – Wibu-Systems, specialist op het gebied van beveiligingstechnologie voor ICT-toepassingen, toont begin 2011 de nieuwste beveiligingsdongle voor..
Logo WIBU-SYSTEMS

Brakel, 16 februari 2011 – Het business analytics product IBM Cognos Express, dat Solipsis namens IBM Cognos op de Nederlandse markt verkoopt, is uitgebreid met een vierde..
Logo Solipsis b.v.

Amsterdam, 16 februari 2011 - Tele2 kondigt aan dat het Hein Boot heeft aangesteld als nieuwe directeur van Tele2 Zakelijk. Hein Boot heeft bij Tele2 ruime ervaring in..
Logo Tele2 Zakelijk

NorthgateArinso vervangt payroll mainframe systeem van oud-CIAN-klanten
Nieuwegein, 16 februari 2011 – NorthgateArinso is in januari live gegaan met de salarisverwerking van oud-CIAN-klanten op haar euHReka-platform. Het betreft toonaangevende..
Logo NGA Human Resources

Raritan ontwikkelt krachtige oplossing voor serverbeheer
Capelle aan den IJssel, 16 februari 2011 – Raritan (Raritan.nl) lanceert vandaag expreZo, een compacte, gebruiksvriendelijke KVM-switch voor eenvoudiger serverbeheer. Met deze..
Logo Raritan

Mini-PC geschikt voor machinebesturing
HPS Industrial, specialist in industriële computers, introduceert de LEC-3010 mini-PC van Lanner. Deze industriële mini-PC heeft een compact formaat, is fanless en bevat geen..
Logo HPS Industrial BV

IFS lanceert de Project-based Industry Advisory Council (PAC), een adviesraad die het bedrijf verbindt met klanten in de projectgedreven industrie. De PAC fungeert als..
Logo IFS

Telindus-ISIT en Login Consultants ontwikkelen samen end-to-end oplossing
Utrecht, 16 februari 2011 – 44 procent van de bedrijven en overheidsinstellingen heeft plannen om in 2011 aan desktopvirtualisatie te gaan doen. Dat blijkt uit een enquête van..
Logo Telindus

Barneveld, 16 februari 2011 – Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware, met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van Infor Sales..
Logo Infor

Multichannel retailers profiteren van geïntegreerde orderverwerking-, POS-, Store Kiosk- en callcenterfunctionaliteit
Eindhoven, 16 februari 2011 – RedPrairie, leverancier van productiviteitsoplossingen, heeft de overname van Escalate Retail afgerond. Escalate Retail levert multichannel..
Logo RedPrairie

Hilversum, 16 februari 2011 – Het ministerie van Financiën en het ministerie van Infrastructuur en Milieu sluiten een mantelovereenkomst met Inter Access voor de detachering..
Logo Inter Access B.V.

Koop een volledige versie van CorelDRAW ® Graphics Suite X5* en ontvang een GRATIS externe harde schijf van Western Digital® van 2 TB
Maidenhead (VK), 15 februari 2011 - Corel kondigt een speciale aanbieding aan voor CorelDRAW® Graphics Suite X5, de bekroonde suite met grafische toepassingen. Met deze..
Logo Corel
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl