www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2477 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 16 februari 2011 (3223 dagen geleden)  
Core Wireshark Network Analyst
SCOS Software bv te Hoofddorp organiseert gedurende 4 tot en met 8 April 2011 een Core Wireshark Network Analyst training. Wireshark is onbetwist de populairste netwerk..
Logo SCOS Software bv

De tijd dat verpleegkundigen en verzorgenden nog op kantoor de administratie moeten afhandelen is voorbij. Meer dan 15.000 zorgmedewerkers in Nederland doen dit dagelijks..
Logo Nedap healthcare

Amsterdam, 16 februari 2011
ComputerPlan en Parentix gaan samenwerking aan voor het wederverkopen van business applicatie hosting diensten op het gebied van Exact Software, Qics Software en Microsoft...
Logo Parentix

AltiGen Communications, Inc. heeft, tijdens de Macworld 2011 beurs in San Francisco, de iFusion SmartStation geïntroduceerd, een nieuw docking station voor de Apple..

DVDVideoSoft introduceert volledig herziene versies van de gratis programma’s Free Disc Burner en Free DVD Video Burner
Hoofddorp, 16 februari 2011 – DVDVideoSoft kondigt vandaag vernieuwde versies aan van de twee populaire en gratis programma’s voor het branden van disks en dvd’s: Free Disc..

REIZEN Magazine introduceert een nieuwe iPad-app. Vijf bestemmingen worden op een flitsende manier in beeld gebracht. Per trein van Bergen naar Oslo in Noorwegen, op de..
Logo ANWB

Haarlem, 15 februari 2011
Het vinden van de juiste hostingprovider is ondanks de laatste ontwikkelingen in deze branche en de enorme keuze aan leveranciers vaak moeilijker dan gedacht. Of het nu gaat..
Logo Leaseweb

Son en Breugel datum: Op 15 februari start IBM® Business partner MACS met de IBM® Maximo® Asset Management FreeSaver actie op vier locaties. Bedrijven die gebruik maken van de..
Logo MACS BV

Amsterdam, 16 februari 2011 – Quest Software, Inc. (Nasdaq: QSFT) kondigt de overname aan van e-DMZ Security, LLC, een organisatie dat gespecialiseerd is in toegangscontrole..
Logo Quest Software

CodeMeter introduceert kleinste softwarebeveiligings-dongle op CeBIT 2011, Infosecurity.be 2011en Infosecurity Europe 2011
Karlsruhe (Duitsland) – Wibu-Systems, specialist op het gebied van beveiligingstechnologie voor ICT-toepassingen, toont begin 2011 de nieuwste beveiligingsdongle voor..
Logo WIBU-SYSTEMS

Brakel, 16 februari 2011 – Het business analytics product IBM Cognos Express, dat Solipsis namens IBM Cognos op de Nederlandse markt verkoopt, is uitgebreid met een vierde..
Logo Solipsis b.v.

Amsterdam, 16 februari 2011 - Tele2 kondigt aan dat het Hein Boot heeft aangesteld als nieuwe directeur van Tele2 Zakelijk. Hein Boot heeft bij Tele2 ruime ervaring in..
Logo Tele2 Zakelijk

NorthgateArinso vervangt payroll mainframe systeem van oud-CIAN-klanten
Nieuwegein, 16 februari 2011 – NorthgateArinso is in januari live gegaan met de salarisverwerking van oud-CIAN-klanten op haar euHReka-platform. Het betreft toonaangevende..
Logo NGA Human Resources

Raritan ontwikkelt krachtige oplossing voor serverbeheer
Capelle aan den IJssel, 16 februari 2011 – Raritan (Raritan.nl) lanceert vandaag expreZo, een compacte, gebruiksvriendelijke KVM-switch voor eenvoudiger serverbeheer. Met deze..
Logo Raritan

Mini-PC geschikt voor machinebesturing
HPS Industrial, specialist in industriële computers, introduceert de LEC-3010 mini-PC van Lanner. Deze industriële mini-PC heeft een compact formaat, is fanless en bevat geen..
Logo HPS Industrial BV

IFS lanceert de Project-based Industry Advisory Council (PAC), een adviesraad die het bedrijf verbindt met klanten in de projectgedreven industrie. De PAC fungeert als..
Logo IFS

Telindus-ISIT en Login Consultants ontwikkelen samen end-to-end oplossing
Utrecht, 16 februari 2011 – 44 procent van de bedrijven en overheidsinstellingen heeft plannen om in 2011 aan desktopvirtualisatie te gaan doen. Dat blijkt uit een enquête van..
Logo Telindus

Barneveld, 16 februari 2011 – Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware, met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van Infor Sales..
Logo Infor

Multichannel retailers profiteren van geïntegreerde orderverwerking-, POS-, Store Kiosk- en callcenterfunctionaliteit
Eindhoven, 16 februari 2011 – RedPrairie, leverancier van productiviteitsoplossingen, heeft de overname van Escalate Retail afgerond. Escalate Retail levert multichannel..
Logo RedPrairie

Hilversum, 16 februari 2011 – Het ministerie van Financiën en het ministerie van Infrastructuur en Milieu sluiten een mantelovereenkomst met Inter Access voor de detachering..
Logo Inter Access B.V.

Koop een volledige versie van CorelDRAW ® Graphics Suite X5* en ontvang een GRATIS externe harde schijf van Western Digital® van 2 TB
Maidenhead (VK), 15 februari 2011 - Corel kondigt een speciale aanbieding aan voor CorelDRAW® Graphics Suite X5, de bekroonde suite met grafische toepassingen. Met deze..
Logo Corel


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo BSG Group B.V.
Logo Hipex
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo COOLProfs
Logo PEAK-IT
Logo Citrix
Logo Workfront
Logo Uniserver
Logo Collibra
Logo BCT
Logo Descartes
Logo Cegeka
Logo Cisco
Logo Valid
Logo Cegeka
Logo Schneider Electric
Logo Uniserver
Logo Barracuda Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87326 persberichten
- 5575 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6900 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl