www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2504 volgen @ICTberichten
Persberichten van 15 juni 2021 (40 dagen geleden)  
De vraag naar processoren groeit met de dag, omdat steeds meer bedrijven het thuiswerken ondersteunen. Producenten kunnen deze vraag echter niet aan. De hele hardware-keten..
Logo NEG-ITSolutions

Nieuwe functie maakt wachtwoorden overbodig en biedt unieke progressieve registratiefuncties, wat de weg vrijmaakt voor de ultieme gebruikerservaring
Amsterdam, 15 juni 2021 – Auth0, het moderne identiteitsplatform, lanceert Auth0 WebAuthn Passwordless, een authenticatiefunctie waarmee eindgebruikers naadloos kunnen..
Logo Auth0

Amsterdam, 15 juni 2021 - Infoblox Inc., leider in core network en security-diensten, introduceert vandaag Infoblox 3.0. De nieuwe versie van hun dienstverlening is gericht op..
Logo Infoblox

Nieuw Leading with Containers-initiatief helpt Red Hat-partners vaardigheden op te bouwen om de adoptie van Red Hat OpenShift te stimuleren
Amsterdam, 15 juni 2021 - Red Hat, Inc., leverancier van enterprise open source oplossingen,introduceert Leading with Containers, een initiatief dat Red Hat Business..
Logo Red Hat

Amsterdam – Nextview, de Europese Salesforce consultancypartij, maakt bekend dat Karsten Ötschmann per 1 juli toetreedt tot de Raad van Advies. Ötschmann was..
Logo Nextview

Technische bedrijven pleiten voor techniek als vast onderdeel op basisschool
Ede – Ruim 83 procent van de technische bedrijven vindt dat de overheid fors moet investeren om het tekort aan technici op te lossen. Dit blijkt uit de TechBarometer,..
Logo ROVC

Een samenwerking tussen Smart-OBC en Humanwave
In samenwerking met Smart-OBC uit Willemstad, Curaçao, start Humanwave een nieuwe bedrijfstak in de Nederlandse Caraïben. Bouke Born, eigenaar van Smart-OBC,..
Logo Humanwave B.V.

Festival finance bedrijf Moneycomb stopt als eerste in de evenementenbranche met het aanbieden van plastic muntjes als betaalmiddel. Het Nederlandse bedrijf levert..
Logo Moneycomb

Amsterdam, 15 juni 2021 - Tanium, leverancier van unified endpoint management en beveiliging ontwikkeld voor veeleisende IT-omgevingen, laat weten dat Ash Carter toegetreden..
Logo Tanium

Het in Londen gevestigde Rinkelberg Capital Ltd, het investeringskantoor voor de founders van TomTom N.V., investeert € 10 mln. in Mapiq, ontwikkelaar van..
Logo Mapiq

Nieuwe stap in groei naar one-stop-shop leverancier
HMD Global, home of Nokia-telefoons, kondigt twee strategische partnerships aan die de groei en ontwikkeling van het Internet of Things-aanbod ondersteunen. Het bedrijf gaat..
Logo HMD Global

Western Digital introduceert een portfolio krachtige Ultrastar Edge servers, die computing dichter bij de plaats brengt waar data worden gegenereerd. De nieuwe servers..
Logo Western Digital Netherlands B.V.

Eerder dit jaar sloot Fontys Hogeschool ICT aan bij de Dutch Blockchain Coalition als kennispartner. Hoewel termen als Bitcoin en Etherum niet weg te denken zijn uit het..
Logo Fontys Hogeschool ICT

Daarnaast biedt Klippa kansen voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt 
Amsterdam, 15 juni 2021 – Het Amsterdamse Klippa, gespecialiseerd in het automatiseren van documentstromen, is vanaf heden compleet CO2-neutraal. Naast groen gaat het..
Logo Klippa

Parkeer bij de pomp, open de app, betaal en tank!
HOOFDDORP – Tanken wordt nog eenvoudiger voor houders van een mobiliteitspas van MultiTankcard. Met de optie voor in-app betalen hoef je (bijna) je auto niet meer uit..
Logo MultiTankCard

Razer, ‘s werelds toonaangevende lifestyle-merk voor gamers, introduceert een nieuwe versie van zijn bekroonde gaming-monitor, de Razer Raptor 27. De monitor heeft een..
Logo Razer Europe

Maarssen, 15 juni 2021 – Door Fujitsu's Quantum-Inspired Optimization Services (QIOS) Digital Annealer kunnen tot zestig procent meer fans onder veilige omstandigheden..
Logo Fujitsu

Razer Blade 14 keert terug als 's werelds krachtigste 14-inch gaming-laptop – met de AMD Ryzen 9 5900HX en het snelste 14-inch scherm, alles in een compact formaat.
Amsterdam - Razer, het toonaangevende wereldwijde lifestyle-merk voor gamers, kondigde vandaag tijdens zijn E3 keynote de terugkeer aan van een gaming-legende: de Razer Blade..
Logo Razer Europe

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers