TOF Group heeft een langlopend contract gesloten met Simac Electronics. Simac draagt zorg voor de levering van nieuwe optische installatie- en meetapparatuur, inclusief..
Logo Simac Electronics

Samenwerking geeft boeren in Kenia toegang tot innovatieve Agri-wallet
Amsterdam, 15 mei 2018 – Ondersteund door de Mastercard Foundation, gaat Dodore, het bedrijf achter de innovatieve Agri-wallet,  een samenwerking aan met SNV,..
Logo Dodore

Constructiebedrijf beschermt waardevolle intellectuele eigendommen in de cloud met eenvoudige single-policy implementatie
Utrecht – Forcepoint, de leider op het gebied van cybersecurity, maakt bekend dat Huisman, de toonaangevende producent van zware constructie-installaties voor de..
Logo Forcepoint

Amsterdam, 15 mei 2018 – Siteimprove en Stichting Accessibility hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. De belangrijkste doelen zijn het delen van kennis en..
Logo Siteimprove

1 op de 10 spot vertrouwelijke informatie door meekijken op andermans scherm
Tilburg, 15 mei 2018 – Stiekem meekijken op de mobiele telefoon, laptop of tablet van een ander? We zijn er allemaal wel eens schuldig aan. Bijna de helft (41%) van..
Logo Fellowes Benelux

Valencia sinds medio 2017 meer gezocht dan Barcelona voor stedentrips
Google Travel Monitor: Valencia voor het eerst meer gezocht dan Barcelona als stedentrip Meer dan ? van reisgerelateerde zoekopdrachten gaat via mobiel ..
Logo Google

Microsoft introduceert vandaag de Surface Hub 2. Deze nieuwe Surface Hub is volledig ontworpen voor gebruik door teams: om mensen uit hun stoel te krijgen, om te..
Logo Microsoft

BT sluit een memorandum van overeenstemming met Europol, het agentschap van de Europese Unie voor samenwerking op het gebied van rechtshandhaving, om kennis over grote..
Logo BT

CNBB Venture Partners heeft samen met een groep private investeerders een belang genomen in de logistieke e-commerce startup Homerr. Homerr biedt een onafhankelijk..
Logo Homerr

Full service telecom cloud provider C4IT biedt 4G portofonie – oftewel 4GPTT. Dit is een clouddienst die gekoppeld is aan het netwerk van een mobiele provider. Zijn..
Logo C4IT

De TC20- en TC25 apparaten van Zebra staan bekend om hun superieure ontwerp en het vermogen om zakelijke en gebruikersvereisten te overbruggen
HEERENVEEN – 15 mei 2018 - Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), de marktleider in robuuste mobiele computers, barcode scanners en printers uitgerust met..
Logo Zebra

Vanaf vandaag is er een volautomatische bankkoppeling beschikbaar tussen het boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl en Triodos Bank. Na Rabobank, ING, ABN AMRO, Knab en bunq..
Logo e-Boekhouden.nl

Plus opening eerste Transparency center. Europese klantgegevens vanaf eind 2019 in ZĂĽrich
Utrecht, 15 mei 2018 – Kaspersky Lab verhuist zijn kernactiviteiten van Rusland naar Zwitserland als onderdeel van het Global Transparency Initiative. Het gaat om..
Logo Kaspersky Lab