www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl

2515 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Persberichten van 15 september 2021 (4 dagen geleden)  
AMSTERDAM – Jules Pieters is aangesteld als nieuwe countrymanager voor Login Consultants en Basefarm in Nederland. Login Consultants en Basefarm, beiden onderdeel..
Logo Login Consultants

Zenitel is verheugd Elbo Technology te benoemen tot Center of Excellence in de Safety Security-markt in Nederland.
15 september 2021 (OSLO, NOORWEGEN) — Zenitel, de toonaangevende leverancier van intelligente communicatieoplossingen, kondigt de lancering aan van een nieuw Center of..
Logo Elbo Technology

Het nieuwe partnership zorgt voor nog betere verrijking in het SOC, nextgen DLP waarbij de mens centraal staat en zorgt voor het reduceren van insider threats door middel van workforce- en telemetrie analyses
SAN JOSE, Californie en Culemborg, NL – 15 september 2021 – DTEX Systems de Workforce Cyber Intelligence & Security specialist, kondigt partnership aan met..
Logo iSOC24

Utrecht, 15 september 2021 – Een op de tien (9 procent) voorkomen cybersecurityincidenten hadden kunnen leiden tot een grote verstoring of tot ongeautoriseerde toegang..
Logo Kaspersky

Denit gaat verder onder naam van Uniserver
Alkmaar/Amsterdam, 15 september 2021 - De Nederlandse hybrid-clouddistributeur Uniserver en branchegenoot Denit zetten de volgende stap in de overname van Denit door Uniserver..
Logo Uniserver

Amsterdam, 15 september 2021 – In tijden van voortschrijdende klimaatverandering wordt elk aspect van het leven onder de loep genomen, van vakantie-uitstapjes tot..
Logo reichelt elektronik

Barracuda Total Email Protection identificeert proactief dreigingen en helpt klanten snel en effectief actie te ondernemen
Dankzij publieke API's kunnen de incident respons-gegevens van Barracuda gebruikt worden in bestaande SOAR/SIEM/XDR-oplossingen van klanten Klanten kunnen nu..
Logo Barracuda Networks

Synopsys gebruikt oplossingen voor veilige toegang en zero trust-aanpak om bedrijfsmiddelen te beschermen zonder in te boeten aan de werknemerservaring
Amsterdam, 15 september 2021- Hoe beveilig je bedrijfsgegevens en -apparaten zonder dat het de hybride werkervaring in de weg staat? Synopsys, wereldwijd toonaangevend in..
Logo Citrix

Amsterdam – 15 september 2021 – Appian kondigt vandaag de winnaars van de 2021 International Partner Awards aan tijdens Appian Europe, een virtuele low-code..
Logo Appian

Het bedrijf blijft investeren in de Europese startup-ecosystemen, door state-of-the-art technologie, waardevolle oplossingen voor gegevensopslag, clouddiensten, mentorschap en training aan te bieden aan lokale startups.
Om de Europese week van duurzame ontwikkeling te vieren, lanceert Scaleway een speciale editie van zijn Startup Programs, gewijd aan groene startups ..
Logo Scaleway

Uit onderzoek van Proofpoint blijkt dat bij 81% van de Nederlandse zorginstellingen mensen risico lopen op e-mailfraude
Amsterdam – Het is inmiddels de norm dat afspraken voor de huisarts, het ziekenhuis en een vaccinatie online worden geboekt. En nu het digitale coronapaspoort..
Logo Proofpoint

Exosite koppelt haar remote monitoring applicatie met de BACE hardware module van Evalan om een IoT-oplossing te bieden die eenvoudig, snel en kosteneffectief is
AMSTERDAM, 15 september 2021 — Evalan, een IoT-gatewayprovider die klanten helpt bij het ontwikkelen van veilige en connected oplossingen gaat samenwerken met Exosite..
Logo Evalan BV

DataRobot introduceert DataRobot AI Cloud, een platform waarmee organisaties AI-oplossingen sneller naar productie kunnen brengen. Het geïntegreerde end-to-end platform..
Logo DataRobot

Nieuwste release bevat duizenden updates die de taal en het platform verder verbeteren en ontwikkelaars helpen productiever te zijn Oracle JDK 17 biedt klanten tot..
Logo Oracle Nederland

Amsterdam – 15 september 2021 – Appian kondigt vandaag de publicatie en beschikbaarheid aan van “IT’s changing mandate in an age of disruption”,..
Logo Appian

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo VPNdiensten.nl
Logo Extreme Networks
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Logo Eaton
Logo Poly
Logo Deliverect
Logo ManpowerGroup
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92062 persberichten
- 6044 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10754 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl