Gent/Antwerpen, 13 juni 2015 - De Belgisch-Nederlandse participatiemaatschappij Waterland Private Equity Investments (Waterland) gaat groeikapitaal verstrekken aan de..
Logo Intelligent

Perfect for People is een toonaangevende consulting en services groep gespecialiseerd in het implementeren, optimaliseren en beheren van SAP oplossingen en sinds begin..
Logo SOA People Nederland N.V.

Rotterdam, 12 juni 2015 Pro-Online heeft na overname van SocialFrame, een 2e versie van de applicatie ter ondersteuning van communicatie op Facebook gelanceerd. De..
Logo Pro-Online Nederland BV

HEERENVEEN – 12 JUNI 2015 Pantheon Automatisering is tevreden over de succesvolle migratie naar zijn nieuwe systemen binnen een gespecialiseerd datacenter van..
Logo Pantheon Automatisering BV

Amsterdam, 15 juni 2015 – GlobalOrange sluit een strategische samenwerkingsovereenkomst met Unitt voor het leveren van high-performance schaalbare infrastructuur op..
Logo GlobalOrange B.V.

Den Haag, 15 juni 2015 – Open source relationele databases zijn volwassen geworden en kunnen gebruikt worden om commerciële Relationale Database Management..
Logo EnterpriseDB

Interoute levert de komende vier jaar de ICT-infrastructuur voor UEFA’s websites, voetbaltoernooien en voor de bedrijfsvoering
Amsterdam, 15 juni 2015 – Interoute, eigenaar van het grootste cloudservicesplatform in Europa, en Europese voetbalbond UEFA (Union of European Football..
Logo Interoute

Oude Wetering, 15 juni 2015 – IT-dienstverlener COOLProfs heeft Karianne van Hoorn (36) aangesteld als Marketing Consultant.  In deze functie geeft Van..
Logo COOLProfs

Nieuwe statische UPS biedt 150 kW tot 3 MW in één enkele unit
Breda, 15 juni 2015 – Emerson Network Power, onderdeel van Emerson (NYSE: EMR) en wereldwijd toonaangevend in het ontwikkelen van bedrijfskritische..
Logo Vertiv

Breukelen, 15 juni 2015 – Met de Scan en Boek-oplossing in Reeleezee Portal hebben accountants een centrale plek voor het ontvangen en beheren van facturen in de..
Logo Reeleezee

74 procent van draadloze access points ondersteunt geen geavanceerde enterprise mobility- mogelijkheden
Barneveld, 15 juni 2015 – Ondanks dat bedrijven het liefst zo lang mogelijk wachten met het vervangen van hun IT-netwerkassets, breiden bedrijven wereldwijd de..
Logo Dimension Data

LG Solar, de solar-divisie van LG Electronics, wint voor haar nieuwe high-performance module, de LG NeONTM 2, de Intersolar Award 2015. Het bedrijf wint de award in..
Logo LG Electronics

Progress faciliteert het snel implementeren van beslisregels met de business rules engine Corticon; nieuwe interface stimuleert samenwerking tussen IT en bedrijfsanalisten
Progress (NASDAQ: PRGS) heeft een nieuwe versie van het Progress® Corticon® Business Rules Management Systeem (BRMS) uitgebracht dat zakelijke en..
Logo Progress Software BV

Nieuwe release automatiseert digitale werkplekken, maakt ze eenvoudiger te beheren, veiliger en laat techniek naadloos aansluiten op business- en gebruikersbehoeften.
’s-Hertogenbosch, 15 juni 2015 – RES Software kondigt met RES ONE een productsuite aan die de doelstellingen van bedrijven, haar werknemers en IT samenbrengt..
Logo RES

Schiphol, 15 juni 2015 – Nog een maand te gaan en dan stopt Microsoft met de ondersteuning van Windows Server 2003/R2. Na 14 juli 2015 is er vanuit Microsoft geen..
Logo Microsoft

Samenwerking verbindt festival- & event-scene met digitale branche
Amsterdam 15 juni 2015 - Op 1 en 2 juli vindt de eerste editie van SHAKE, het Young Talent Innovation Festival, plaats in de Amsterdam ArenA. Dit is een initiatief..
Logo Stichting SpinAwards

Amsterdam, 15 juni 2015 – 87% van de bankiers denkt dat terugwinnen van het maatschappelijk vertrouwen de komende jaren de grootste uitdaging vormt voor de..
Logo PageGroup

Wereldwijd meer dan vijf miljoen toestellen verkocht, die bekendstaan om hun ongeëvenaarde geluidskwaliteit en onderscheidende design
Amsterdam, 15 juni 2015 – Sinds de oprichting van Polycom in 1990 heeft de iconische Polycom SoundStation een baanbrekende invloed gehad op voiceconferencing...
Logo Polycom BVSelecteer een publicatiedatum:
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<juni 2015>
juni 2015
madiwodovrzazomadiwodovrzazo
     12345
891011121516171819
22232425262930