www.lubbersdejong.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl

2512 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Persberichten van 15 maart 2016 (6 jaar en 172 dagen geleden)  
Op 7 april aanstaande is er een door Total Productivity georganiseerd kennisevent in het AFAS AZ stadion. Dit event brengt inzichten op het gebied van de nieuwste technologie..
Logo Total Productivity

Speciaal voor de notariële branche heeft Compello, in samenwerking met Dirict, één complete online werkplek gerealiseerd. Alle voordelen van de cloud in..
Logo Compello

CPMview mag zich per 1 maart 2016 Gold Partner noemen van SAP. Met deze nieuwe status is een belangrijke mijlpaal bereikt; het hoogst haalbare partnership dat SAP afgeeft...
Logo CPMview

Ede, Nederland - 15 maart 2016 - NetBoss BV, value added distributeur voor NetMotion Wireless in Europa, heeft begin dit jaar de beslissing gemaakt haar business model te..
Logo NetBoss B.V.

Webshop kabelshop.nl is in de strijd om de felbegeerde Nationale Thuiswinkel Awards verkozen tot beste webwinkel in de categorie consumentenelektronica & telecom...
Logo Kabelshop BV

Eerste Nederlandse implementatie van Nutanix met Acropolis Hypervisor
APELDOORN/ALMELO – ICT-Partners, advies- en implementatiepartner voor werkplek- en datacenteroplossingen, is in opdracht van Zwanenberg Food Group gestart met de..
Logo ICT-Partners

Apeldoorn, 15 maart 2016 – SmartDocuments, specialist op het gebied van documentcreatie uit Deventer, staat aan de vooravond van een commerciële versnelling...
Logo Nasano Management B.V.

Intercept realiseert slimme, innovatieve en hoog beschikbare IT infrastructuren op basis van Microsoft, Citrix en VMware technologie en heeft in maart 2016 de officiële..
Logo Intercept BV

Rittal op de CeBIT 2016
Het opbouwen van een krachtige en veilige computerruimte is nu gemakkelijker dan ooit. Waarom dat zo is, toont Rittal op de CeBIT 2016 in Hannover. Met modulaire en..
Logo Rittal bv

Bijna de helft van de Nederlandse bedrijven neemt meer vrouwelijke managers aan, ook al staat Nederland nog altijd onderaan ranglijst van landen met vrouwen in..
Logo PageGroup

Permanente controle op het volledige dataverkeer van organisaties
Amstelveen, 15 maart 2016 – IT-dienstverlener Solvinity lanceert vandaag een nieuwe totaaloplossing voor de beveiliging van bedrijfsgegevens: de Digitale Wasstraat..
Logo Solvinity

Xerox ConnectKey-technologie verbetert kantoorproductiviteit met innovatieve apps en uitgebreide mogelijkheden voor mfp’s
Breukelen, 15 maart 2016 – Xerox heeft haar ConnectKey®-technologie verder geoptimaliseerd en breidt daarmee de mogelijkheden uit van wat mfp’s kunnen doen op..
Logo Xerox

In de Benelux is werknemersgedrag met 44 procent de belangrijkste factor bij de verandering en beïnvloeding van bedrijven.
IFS, wereldwijd leverancier van bedrijfsapplicaties, publiceert de resultaten van een enquête onder meer dan dui..
Logo IFS

Consument is steeds vaker klant bij meerdere banken en verzekeraars
’s-Hertogenbosch, 15 maart 2016 – Banken en verzekeraars stellen klanten steeds minder centraal. Althans, dat is de mening van de Nederlandse consument. 31 procent..
Logo Everest BV

Nistelrode – XRC services draagt al jaren bij aan goede doelen. Doordat onze XRC-collega William van den Thillart bij ons kwam met zijn persoonlijke verhaal over zijn..
Logo XRC services Group

Ordina publiceert vandaag de oproeping en agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders, die op 26 april a.s. zal plaatsvinden. De aandeelhouders zullen onder andere..
Logo Ordina

Utrecht, 15 maart 2016 – Het aantal downloads uit de iTunes app store van FileMaker Go voor iPad en iPhone is de twee miljoen gepasseerd. Dit aantal onderstreept de..
Logo FileMaker

Winnende foto's tentoongesteld in Somerset House, Londen van 22 april tot 8 mei De beelden zijn beschikbaar voor publicatie..
Logo Sony Nederland

Ziggo heeft vandaag de ‘Kijk met Twitter’  app in Nederland gelanceerd. Met de app – die samen met Twitter ontwikkeld is – kunnen kijkers de 10..
Logo Ziggo

Utrecht, 15 maart 2016 – In een industrie met een geschatte waarde van meer dan 100 miljard dollar, is gaming niet alleen big business voor ontwikkelaars en fabrikanten,..
Logo Kaspersky

AVM op CeBIT 2016
FRITZ!Box voor elk type internetverbinding: DSL, kabel, glasvezel en LTE (4G) Nieuwe FRITZ!Box 7580: slimme WiFi voor veel gebruikers en mobiele devices Nieuwe..
Logo AVM GmbH

Cognizant en Storebrand Group hebben een meerjarig contract getekend. Cognizant zet zijn kennis in op het gebied van verzekeringen, technologie, consulting en digitale..
Logo Cognizant

Vele malen sneller veranderingen doorvoeren in het informatielandschap
Hilversum, 15 maart 2016 – Xillio, expert in het analyseren, transformeren en migreren van ongestructureerde data, introduceert versie 3.0 van haar Content ETL Platform...
Logo Xillio

Adobe (Nasdaq:ADBE) heeft de beschikbaarheid van Adobe Experience Design CC (preview) aangekondigd. Deze release is een preview van de langverwachte nieuwe user experience..
Logo Adobe Systems Benelux BV

Vandaag is tijdens het ADG Congres het nieuwe kennis- en adviesbureau Facility Institute officieel gelanceerd. Het bureau is een initiatief van AAFM..
Logo AAFM

Klanten met weinig tijd grijpen steeds vaker naar hun smartphone wat leidt tot groei in websitebezoek, vollere winkelmandjes en toename van aantal bestellingen
Amsterdam, 15 maart 2016 - Demandware® Inc. (NYSE: DWRE), marktleider op het gebied van zakelijke cloud commerce-oplossingen, heeft de resultaten van de Shopping Index..
Logo Demandware

Houten, The Netherlands, 15 March 2016 - De krimp in de Nederlandse markt voor mobiele diensten, inclusief nieuwkomer Tele2, is in 2015 gezakt naar 3,3 procent. De daling is..
Logo Telecompaper

De internationale marktleider in mobiele benchmarks P3 en het grootste Europese telecommunicatie magazine connect hebben een onafhankelijke rangschikking van de vier Nederlandse mobiele netwerken gepubliceerd.
AACHEN/HAAR, 20160315 -- Vandaag hebben het grootste Europese telecommunicatie magazine connect en de internationale marktleider in mobiele benchmarks P3 communications de..

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Zyxel
Logo Jamf
Logo Transitieprofs
Logo Barracuda Networks
Logo NCOI Opleidingen
Logo Telindus
Logo Extreme Networks
Logo Piwik PRO
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo Last Mile eMobility
Logo Schneider Electric
Logo PA Consulting
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92108 persberichten
- 6048 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10789 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl