www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2471 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 15 maart 2011 (3107 dagen geleden)  
De belangrijkste gedachte van SCRUM is het creëren van korte sprints, releases met een snelle doorlooptijd maar een hoge gebruikersprioriteit, welke altijd leiden tot een..
Logo E-mergo

ATAG gaskookplaat brengt kookplezier, design, ergonomie en gebruiksgemak samen
Duiven, 15 maart 2011 – ATAG’s passie voor koken is beloond met de prestigieuze en internationale designprijs: de Red Dot Design Award. De jury kende de Award toe aan de..
Logo ATAG Nederland b.v.

Kuiper verzekeringen is opgericht in 1946. Sinds de jaren 70 heeft men, als gevolmachtigde van een aantal grote verzekeringsmaatschappijen, onder haar eigen naam diverse..
Logo Compello

Het Leger des Heils en Pur Sang Royal kiezen beiden voor ilionx voor de eindronde in de IBM Company Challenge
Utrecht, 15 maart 2011 – In de IBM Company Challenge zijn vijf cases genomineerd voor de eindronde. In twee van de vijf cases is er een hoofdrol weggelegd voor..
Logo ilionx

LEMELERVELD – Leverancier van diverse softwareproducten omtrent User Virtualisatie (UV), AppSense, heeft na een uitvoerige selectieprocedure ervoor gekozen om een partnership..
Logo Unica Schutte ICT

Rotterdam, 15 maart 2011 --- KVL Inspiratie Technologie BV (KVL) viert dit jaar zijn 15-jarig bestaan. De in Rotterdam gevestigde Business Intelligence-specialist heeft sinds..
Logo KVL Inspiratie Technologie

Gouda, 15 maart 2011, a&o systems + services Benelux B.V. (a&o), leverancier van ICT oplossingen en IT professionals specifiek voor middelgrote bedrijven, heeft met..
Logo a&o systems + services Benelux B.V.

Zonder bewijs van de ROI kunnen marketeers moeilijk hun management overtuigen om sociale media te gebruiken
Brussel, 14 Maart 2011 /EZPress/ - Sociale media zijn niet uit de actualiteit weg te slaan. Consumenten maken er steeds meer gebruik van en `experts` schrijven voortdurend..
Logo Fusion Marketing Experience

Desktopvervangers geknipt voor prijsbewuste consument
Breda, 15 maart 2011 - Toshiba Information Systems Benelux completeert zijn no-nonsense Satellite C-serie met twee nieuwe notebooks voorzien van een 43.9 cm (17.3'')..
Logo Toshiba

Breda, 15 maart 2011
Werven via sites als LinkedIn, Hyves, Facebook of het meer specifieke Spot-a-job.nl en Netwerven.nl is sterk in opmars. In online nieuwsbrieven, blogs, nieuws- en..
Logo Heliview

Erkenning voor haar prestaties op het gebied van Personeelsbeleid
Amsterdam, 15 maart 2011 - De Telefoongids BV is na onafhankelijk onderzoek van het CRF Institute, specialist op het gebied van internationaal onderzoek naar..
Logo De Telefoongids BV

Versie 9 van Automation Platform nu beschikbaar
Amsterdam, 15 maart 2011 – UC4 introduceert ONE Automation, een doorbraak in de manier waarop bedrijven automatiseringtechnologie inzetten, beheren en uitbreiden. De nieuwe..
Logo Automic

Leverancier van documentoplossingen treedt toe tot de Cloud Printing Alliance
De wereld van cloud computing is in feite de wereld van mobiele flexwerkers. Bijvoorbeeld zakenmensen die onderweg toegang tot data, applicaties en diensten nodig hebben, of..
Logo Konica Minolta Business Solutions

Veel ondernemers gebruiken nog een langzame verbinding
Ziggo Zakelijk haakt aan bij de campagne voor het Nieuwe Pinnen. Voor ondernemers die klanten de mogelijkheid bieden via Pin & Chip te betalen, levert het Nieuwe Pinnen..
Logo Ziggo

‘Beveiligen is dienstverlening - dienstverlening is ontzorgen’
Rotterdam, 15 maart 2011 – Het inhuren van vakbekwame en gecertificeerde beveiligers is tegenwoordig steeds vaker noodzakelijk om diefstal, inbraak en vernieling te voorkomen...

Acquisitie voegt mobiele videocreatie en social sharing toe aan dienstenportfolio en versnelt ontwikkeling van corporate social learning en de slimmere werkplek
Amsterdam, 15 maart 2011 – SuccessFactors heeft Jambok overgenomen. Jambok biedt een op SaaS-gebaseerd platform in social learning, dat..

Deli XL heeft gekozen voor SRC-PDM van SRC, het meest gebruikte softwarepakket voor productinformatiebeheer en datasynchronisatie in Nederland. Het doel van Deli XL is om..
Logo SRC System Integrators BV

ICT-dienstverlener krijgt hoogste status in SharePoint-oplossingen
Eindhoven, 15 maart 2011 – CIBER Nederland heeft van Microsoft de hoogste Competency-status gekregen op het gebied van ‘Portals and Collaboration’. De ICT-dienstverlener mag..
Logo CIBER

Het lanceren van talrijke updates en innovaties blijkt een succesvolle strategie
Breda, 15 maart 2011 – NETASQ, Europees leverancier van netwerk- en mail security-oplossingen, heeft de resultaten over het afgelopen financiële boekjaar bekend gemaakt. De..
Logo NETASQ

Duidelijke en overzichtelijke telefoon- en internetdiensten voor zakelijk Nederland
Haarlem, 15 maart 2011 - Vandaag start de eerste zakelijke provider van zakelijke telecommunicatie- en internetdiensten op FTTH: Helden Van . Nu. Deze provider biedt..
Logo Helden Van Nu

Startup schudt evenementenwereld wakker
Hilversum, 15 maart 2011 – Vandaag ziet Live@ het levenslicht. Deze startup van eFuture positioneert zichzelf als online event partner voor het creëren van unieke belevingen..

Gold Competenties zorgen ervoor dat Accenture en Avanade organisaties kunnen helpen bij het behalen van resultaten op het Microsoft-platform
Avanade en Accenture hebben onlangs 21 Microsoft Gold Competenties behaald. Dit zijn er meer daniedere andere partner in het Microsoft Partner Network (MPN)-programma. De..
Logo Avanade Netherlands BV

Nieuw in SSO-oplossing is Fast User Switching en Follow Me funtionaliteit
Baarn, 15 maart 2010 – Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity en Access Management oplossingen, introduceert een nieuwe versie van Enterprise Single Sign On..
Logo Tools4ever BV


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nl