Symposium NVBI IT-Notaris in de Jaarbeurs Utrecht op 7 november
De Stichting IT-notaris bestaat in 2017 vijf jaar en de Nederlandse Vereniging van Beëdigde Informaticadeskundigen (NVBI) dertig jaar. Beide organisaties vierden dit..
Logo NVBI

Amsterdam, 14 november 2017 - Een nieuwe samenwerking met ZyLAB biedt klanten van Imprima geavanceerde Artificial Intelligence (AI)-instrumenten om de voorbereiding van..
Logo ZyLAB

Breinwave gaat zich als vaste partner van eMagiz inzetten voor het positioneren, invoeren en beheren van het gelijknamige integratieplatform. Hiermee kan effectief..
Logo Breinwave

Nieuw: Procurement-as-a-Service
HILVERSUM, 14 november 2017 – Alex Couperus (49) en Merel Plante (44), beiden met een lange historie in inkoopadvies, hebben Grippr gelanceerd, het..
Logo Grippr

De nieuwe vestiging, BRU2, zal in het eerste kwartaal van 2018 in gebruik worden genomen en biedt Interxion in Brussel een bijkomende 1000 vierkante meter uitgeruste ruimte en 1 MW stroom voor klanten
BRUSSEL, BELGIË – 13 november 2017 – INTERXION HOLDING NV (NYSE:INXN), een toonaangevende leverancier van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten..
Logo Interxion

MendriX heeft alle consultants de laan uit gestuurd. In plaats daarvan doet de de TMS-aanbieder het nu met customer success managers, die zijn aangesteld om samen met de..
Logo MendriX

Amsterdam, 14 november 2017 – EvoSwitch, een Nederlandse aanbieder van colocatie datacenters in Europa en de Verenigde Staten, met EvoSwitch OpenCloud als eigen..
Logo EvoSwitch

Consumenten worden vaak verrast door onverwachte factuur van zorgverzekeraar
Amsterdam, 14 november 2017 – Bijna de helft van de Nederlanders (40%) keert hun zorgverzekeraar de rug toe als de digitale dienstverlening ondermaats is. Voor deze..
Logo Enable-U

Amsterdam, 14 november 2017 – Bijna tweederde van de senior managers binnen de Nederlandse bedrijven is bang dat hun werknemers hun mobiele telefoon gebruiken om te..
Logo TomTom Telematics

Amersfoort, 14 november 2017 – Thuisvaccinatie.nl kiest FlowFabric, expert in ontwikkeling van business applicaties, voor de automatisering en optimalisering van de..
Logo FlowFabric B.V.

Utrecht, 14 oktober 2017 – Gartner heeft de Enterprise NoSQL-database van MarkLogic aangemerkt als de belangrijkste Challenger in het ‘Magic Quadrant for..
Logo MarkLogic

Uitgebreide compatibiliteit van de Blackwire 5200- en Blackwire 3200-serie geeft professionals de flexibiliteit en het vertrouwen om heldere gesprekken van hoge kwaliteit te voeren via meerdere platformen
Hoofddorp, 14 november 2017 – ..
Logo Plantronics

Het Bonami SpelComputer Museum in Zwolle organiseert aanstaande zaterdag 18 november voor het tweede opeenvolgende jaar een retro arcade toernooi. Deelnemers..
Logo Bonami SpelComputer Museum

De werkgelegenheid in de Europese technologiesector is de afgelopen tien jaar drie keer harder gegroeid dan de werkgelegenheid in het algemeen. Toch kiezen relatief..
Logo Microsoft

De mogelijkheden van OpenText Release 16 met betrekking tot IoT en informatieveiligheid zijn uitgebreid met behulp van nieuwe technologie
Het OpenText EIM-platform is met de nieuwe technologie van Covisint en Guidance Software uitgebreid, waardoor ondernemingen in staat zijn om belangrijke informatie op..
Logo Open Text

Den Haag, 14 november 2017 – WatchGuard Technologies kondigt drie nieuwe Unified Threat Management (UTM)-appliances aan in de Firebox T-serie. De T15, T35 en T55..
Logo WatchGuard Technologies

Den Haag, 14 november 2017 – Cybercriminelen voeren op grote schaal systeem-commando’s uit via Office-documenten. Microsoft verhelpt het probleem niet. Daarom..
Logo DearBytes B.V.

'Samen bedrijven nog beter helpen bij succesvolle digital tranformation journeys'
Utrecht, 14 november 2017– De managementadviesbureaus Qhuba en BastaGroup gaan een partnership aan om klanten nog beter te ondersteunen bij de opzet en..
Logo Qhuba

De Nederlandse economie telt 1,5 miljoen werknemers voor wie ICT onmisbaar is in hun dagelijks werk. Deze digitale beroepsbevolking creëerde in 2016 €182..
Logo Nederland ICT

Amsterdam, 14 november 2017 – AVM introduceert het ideale apparaat voor het opzetten van een mesh-netwerk in huis: de FRITZ!Powerline 1260E. Met een mesh-netwerk..
Logo AVM GmbH

Met deze overname kan Barracuda’s cloudplatform voorzien in de groeiende behoefte aan public cloudarchivering, -compliciance en -analytics
Aartselaar (België), 14 november 2017 – Barracuda heeft Sonian overgenomen, een vooraanstaand leverancier van oplossingen voor public cloudarchivering en..
Logo Barracuda Networks

Drones, digital assistants en slim speelgoed staan dit jaar bovenaan de lijst met de meest ‘hackbare’ apparaten van het seizoen
88 procent van de consumenten gaat voor de komende feestdagen waarschijnlijk online cadeaus shoppen 18 procent vindt het niet nodig om beveiligingssoftware te..
Logo McAfee

Bladel Centrum is voorzien van een volledig indoor en outdoor Wi-Fi netwerk met de producten van Ruckus. De nieuwe Free Wi-Fi Zone van de gemeente voorziet het winkelende..
Logo Alcadis

Den Haag, 14 november 2017 – ISP One heeft op 9 november de telecomoplossing Samsung Hosted Voice op de Nederlandse markt gelanceerd. Het ADO Stadion in Den Haag..
Logo ISP ONE B.V.

Amsterdam, 14 November, 2017 – Hewlett Packard Enterprise (HPE) en Rackspace® kondigen vandaag aan samen te werken om OpenStack® Private Cloud aan te bieden..
Logo Rackspace Nederland

Bigben Interactive gaat per 14 november 2017 de productinformatie van al haar games, gaming accessoires en audioproducten aanbieden via het open datamodel van Icecat. Met..
Logo Icecat NV

Zoetermeer, 14 november 2017 – Software distributeur Portland Europe kondigt vandaag aan Connectwise Unite te gaan leveren aan Belgische en Nederlandse..
Logo Portland