Nijmegen, juli 2013 – Gemeente Ede heeft de Europese aanbesteding  aan Scholten Awater gegund. Naast het leveren van o.a. thin clients, laptops, tablets en..
Logo Scholten Awater

Nieuw systeem voorziet in snelle en herhaalbare inzet van nagenoeg iedere appliance
Samenvatting De Oracle Virtual Compute Appliance vo..
Logo Oracle

Met het concept ‘work-from-home’ van VANAD Contact Centers kunnen werknemers vanuit hun eigen huis werken. Hierdoor vormen woonplaats, reisbereidheid of..
Logo VANAD

G Data zet de belangrijkste risico’s op een rij en geeft tips voor veilig online gamen
 Online gamen is populairder dan ooit. De wereldwijde omzet  voor de online en mobiele game-sector in 2016 wordt door de analisten van Digi-Capital ingeschat op..
Logo G Data Security

Updates binnen het hele Oracle WebCenter portfolio helpen organisaties bij het verbeteren van hun online relatie met klanten, partners en medewerkers.
Samenvatting Om te slagen in de huidige economie, moeten organisaties ervoor zorgen dat klanten, partners en medewerkers toegang hebben tot de juiste informatie in het..
Logo Oracle

Eindhoven - 14. August 2013 ICT-consultancy bedrijf Ciber Nederland breidt haar samenwerking met OpenText uit. Ciber is door OpenText recentelijk verkozen tot OpenText..
Logo CIBER

Non-for-profit organisatie kiest voor mobiele dienstverlening Cognizant
Cognizant (NASDAQ: CTSH) kondigt aan dat het door CareFirst BlueCross BlueShield (CareFirst), een non-for-profit organisatie in de gezondheidszorg, is gekozen om 3,3..
Logo Cognizant

Dataverkeer tussen New York en Boston via Verizons Ultra-Lange-Afstandsnetwerk met gebruik van Ciena Coherent Optics
AMSTERAM – Verizon heeft het verdubbelen van de capaciteit over glasvezel door middel van 200G technologie succesvol getest. De proef is uitgevoerd op Verizons..
Logo Verizon Nederland

Nieuwste versie biedt meer snelheid, extra micro-verticale functionaliteiten en social collaboration via Infor Ming.le
Barneveld, 14 augustus 2013 – Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, komt met een verbeterde versie van Infor LN met ingebouwde..
Logo Infor

Amsterdam, 14 augustus 2013 – Cijfers van de BSA | The Software Alliance laten zien dat Nederlandse bedrijven in Europa het hoogste bedrag betalen voor het gebruik..
Logo BSA | The Software AllianceSelecteer een publicatiedatum:
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<augustus 2013>
augustus 2013
madiwodovrzazomadiwodovrzazo
   1256789
12131415161920212223
2627282930