www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2501 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 14 mei 2014 (2156 dagen geleden)  

Eindhoven, 15 mei 2014 – ICT-dienstverlener Valid heeft op 12 mei 2014 haar 15e verjaardag gevierd. Sinds de oprichting is Valid autonoom gegroeid tot een organisatie..
Logo Valid

Binnen HR-markt worden oplossingen van SAP meest gebruikt
Breda, 14 mei 2014 - 22 procent van de Nederlandse bedrijfsvestigingen met 50 of meer werknemers maakt gebruik van financiële software van SAP. Daarmee is deze aanbieder..
Logo Computer Profile

Amersfoort, 14 mei 2014 – PurpleHRM, specialist op het gebied van HR Analytics, is tijdens de jaarlijkse Partner Summit Qonnections van Qlik beloond met een Global..
Logo Qlik

De nieuwe service van Interoute integreert wereldwijd voice- en videoverkeer vanaf verschillende apparaten met diverse videosystemen, Microsoft Lync en WebRTC
Schiphol-Rijk, 14 mei 2014 – Interoute, eigenaar van het grootste cloud-services platform in Europa, lanceert vandaag Interoute One Bridge, een uniek wereldwijd platform..
Logo Interoute

Infor d/EPM erkend voor analysemogelijkheden en beheergemak
Barneveld, 14 mei 2014 – Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, maakt bekend dat Infor Dynamic Enterprise Performance Management (d/EPM) is opgenomen als Leader in..
Logo Infor

voor duurzame innovatie binnen overheid en bedrijfsleven
GOUDA, 14 mei 2014 – ETTU, specialist in productiviteitsverhogende Microsoft SharePoint oplossingen en diensten voor overheid en bedrijfsleven, heeft de tok! innovatie..
Logo ETTU

Het keren van ICT-falen vergt transparantie, flexibiliteit en software standaarden
Amsterdam (14 mei 2014) - 'Succes is een optie in grote ICT projecten van de overheid. ICT falen door de overheid hoeft niet onontkoombaar te zijn.' Aldus Andres Ramirez,..
Logo The OSQR Group

Eerste informatie over de inzet van deze speciale rootkit voor het aanvallen van een overheid
Badhoevedorp, 14 mei 2014 Het door G DATA ontdekte spionageprogramma Uroburos is voor het eerst opgedoken bij de aanval op de aanval op een ministerie van een EU-staat...
Logo G Data Security

Lancering op CeMAT 2014
Zwijndrecht, 14 mei 2014 Egemin Automation heeft een distributeursovereenkomst gesloten met het Noorse bedrijf Hatteland voor de verkoop en installatie van..
Logo Egemin Automation

Adobe Marketing Cloud ondersteunt Shimano bij het centraal stellen van de gebruikerservaring en het effectief inzetten van personalisatie en content targeting
Adobe (Nasdaq:ADBE) heeft bekend gemaakt dat Shimano Europe, internationale leverancier van geavanceerde fietsonderdelen, roeiapparatuur en hengelsportproducten, Adobe..
Logo Adobe Systems Benelux BV

Oplossing uit Adobe Marketing Cloud ondersteunt Prominent bij omnichannel content-strategie
Adobe (Nasdaq:ADBE) heeft bekend gemaakt dat Prominent – de grootste zitspecialist van Nederland – Adobe Campaign in gaat zetten voor het stroomlijnen van zijn..
Logo Adobe Systems Benelux BV

Nieuw onderzoek legt prestatiekloven tussen belangrijke digital marketing-disciplines bloot
73% van de Europese marketeers vindt dat zij moet investeren in hun kennis om succesvol te kunnen zijn. Dit blijkt uit onderzoek van Adobe (Nasdaq: ADBE): Digital Roadblock:..
Logo Adobe Systems Benelux BV

Adobe Analytics bereikt hoogste positie op basis van huidig aanbod, strategie en marktmomentum
Adobe (Nasdaq:ADBE) is door Forrester Research, Inc., benoemd tot leider binnen The Forrester Wave™: Web Analytics Q2, 2014 (mei 2014). Adobe was een van de..
Logo Adobe Systems Benelux BV

Grote verbeteringen in Adobe Media Optimizer optimaliseren performance en ROI van cross channel-campagnes
Adobe (Nasdaq:ADBE) introduceert een nieuwe versie van Adobe® Media Optimizer, een geavanceerd digital advertising-platform. De nieuwe features verbeteren de performance..
Logo Adobe Systems Benelux BV

Nieuwe predictive analytics-opties en live stream (real-time event firehose) helpen marketeers om de meest waardevolle doelgroepen te bereiken
Adobe (Nasdaq:ADBE) kondigt nieuwe krachtige mogelijkheden aan voor Adobe Analytics, het data- en analytics-fundament van Adobe Marketing Cloud. Deze functies helpen..
Logo Adobe Systems Benelux BV

UNIT4 heeft een partnerovereenkomst gesloten met Advisory and Consulting Mondragón (ACOM). ACOM gaat UNIT4-oplossingen verkopen en implementeren in Mexico en vergroot..
Logo UNIT4

Vianen, 14 mei 2014 - Point of Sale-omgevingen blijken de kwetsbare plek te zijn voor retailers. Cybercriminelen focusten zich in grote mate op PoS-omgevingen in het eerste..
Logo Trend Micro

Hogeschool Fontys, een van de grootste opleidingsinstituten van Nederland, is overgestapt op een nieuwere versie van zijn contentmanagementsysteem (CMS). De sites fontys.nl..
Logo GX Software

De afgelopen week hebben we flinke neerslaghoeveelheden te verwerken gekregen. De eerste 13 dagen van mei is er veel neerslag gevallen. In De Bilt viel 56 mm, waar voor de..
Logo Weeronline.nl (Meteovista)

Tevens introductie standaard vooraf geconfigureerde cloud server images voor snelle ingebruikname van SAP-oplossingen op Dimension Data’s cloud-platform
Barneveld, 14 mei 2014 – Dimension Data is gecertificeerd als wereldwijd leverancier van cloud- en hostingdiensten ten behoeve van SAP-oplossingen. Dimension Data heeft..
Logo Dimension Data

Grotere ViPR-schaalbaarheid voor bestaande klanten van EMC Fibre Channel SAN
Amsterdam, 14 mei 2014 – Brocade (Nasdaq: BRCD) breidt de integratie van zijn SAN-beheertechnologie met het EMC® ViPR™ Software-Defined Storage Platform verder..
Logo Brocade

Een community om innovatie en veranderkracht binnen organisaties te vergroten
In de huidige flexibele arbeidsmarkt daagt RightBrains organisaties uit te sturen op diversiteit. De nieuwe community voor vrouwen, in samenwerking met HeadFirst, bevordert..
Logo RightBrains

Hoofdpunten eerste kwartaal 2014 Omzet stijgt met 12% naar € 21,1 miljoen in eerste kwartaal 2014 Bedrijfsresultaat neemt toe van € 0,3 miljoen in..
Logo Ctac N.V.

Hoofdpunten Recurring EBITDA stijgt naar EUR 4,8 miljoen (Q1 2013: EUR 2,5 miljoen); Recurring EBITDA-marge stijgt naar 5,1% (Q1 2013: 2,6%); Omzet stabiel..
Logo Ordina
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Datacenter.com
Logo MyCademy
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Yellow Communications
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Cisco
Logo HubSpot
Logo HubSpot
Logo Lubbers De Jong
Logo IFS
Logo Ctac N.V.
Logo Eaton
Logo g-company
Logo Genesys
Logo NetApp
Logo Poly
Logo Infor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88094 persberichten
- 5643 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7744 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl