www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2483 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 14 april 2014 (2113 dagen geleden)  
Breda, 9 april 2014 – Zelfroosteren is geen theorie meer maar de praktijk. Softwarehuis Monaco b.v. dat is gespecialiseerd in personeelsplanning, start 9 april de..
Logo Monaco BV

Amersfoort, 14 april Enexis, beheerder van het energienetwerk in noord-, oost- en zuid-Nederland, kiest voor de factuurverwerkingsoplossing van ReadSoft, geïntegreerd..
Logo ReadSoft B.V.

Schiphol, 14 april 2014 Comsoft lanceert in samenwerking met IT-opleider Global Knowledge een educatie-portal onder de naam Comsoft Academy. Met deze portal wordt het..
Logo Comsoft direct bv

SG Series maakt gebruik van nieuwe Intel® Core™ processors om de snelheid van Sophos UTM en Next-Gen Firewall-oplossingen te verhogen
Oxford, 14 april 2014 – Sophos kondigt vandaag de Sophos SG Series-apparaten aan. Hiermee brengt Sophos een belangrijke vernieuwing aan met betrekking tot haar hardware...
Logo Sophos Benelux

Zaltbommel, 14 april 2014 – Binnen organisaties is samenwerken tussen afdelingen cruciaal om snelheid, kwaliteit en interactie met klanten en leveranciers te realiseren...
Logo Royal Imtech N.V.

Ruim 3.800 kilometer glasvezelkabel in Brabantse bodem
Het glasvezelnetwerk van Reggefiber in Noord-Brabant is het afgelopen jaar met 22% gegroeid. Bijna een kwart van de provincie is reeds verglaasd. Met name de regio Eindhoven..
Logo Reggefiber

Complete strategie voor het verwijderen van data nu mogelijk door de combinatie van Blancco’s software voor het wissen van data met de diensten van Kroll Ontrack op het gebied van datavernietiging en data recovery
Hoofddorp, 14 april 2014 - Kroll Ontrack, leverancier van producten en diensten voor data recovery, datamanagement en e-discovery en Blancco, internationale aanbieder van..
Logo Kroll Ontrack

Philips DesignLine bekroond met ‘Red Dot: Best of the Best’ voor revolutionair tv-design Philips Elevation krijgt Red Dot award voor ultraslank..
Logo TP Vision

Nieuwe Enterprise Capacity 3.5 HDD v4 biedt krachtige prestaties, zeer hoge capaciteit en achtste-generatie betrouwbaarheid
Amsterdam, 14 april 2014 – Storagespecialist Seagate Technology plc (Nasdaq: STX) is gestart met de levering van ’s werelds snelste 6 TB harddiskdrive (HDD)..
Logo Seagate Technology

Oude Wetering, 14 april 2014 – IT-dienstverlener COOLProfs heeft per 1 april Vincent van Beek (42) in dienst genomen als senior sales consultant. Hij gaat zich richten..
Logo COOLProfs

Vijf tips voor het verbeteren van de WiFi-connectiviteit
Door de toename van devices en online datagebruik op de werkvloer worden WiFi-netwerken van bedrijven steeds zwaarder belast. MKB’ers kiezen al snel voor vernieuwing van..
Logo GFI Software

Telecomaanbieder garandeert hoge mate van informatiebeveiliging voor klanten
Almere, 14 april 2014 - Voiceworks, totaalleverancier van zakelijke data-, mobiele en vaste telefonieoplossingen, is ISO 27001 gecertificeerd. Met het ISO 27001 Information..
Logo Voiceworks B.V.

Amsterdam, 14 april – Koning & Hartman organiseert op 20, 21 & 22 mei wederom de Products & Systems Dagen in Delft. Dit jaar is het overkoepelende thema: The..
Logo Koning & Hartman

Amsterdam, 14 april 2014 - Onderzoek1 in opdracht van Epson Europe heeft een aantal tekortkomingen blootgelegd in de manier waarop IT en printtechnologie binnen bedrijven..
Logo Epson Europe B.V.

Hoofdsponsor KPN biedt voorbijgangers kans op hoofdrol in meesterwerk Deze week viert hoofdsponsor KPN de eerste verjaardag van het nieuwe Rijksmuseum op bijzondere wijze...
Logo KPN

Nieuwe verpakkingen vergemakkelijken verzending voor online verkopers en resellers
Amsterdam, 14 april 2014-  Epson introduceert een nieuwe reeks verpakkingen voor online verkoop van inkt. Dit besluit is van grote invloed op de manier waarop inkt wordt..
Logo Epson Europe B.V.

Amstelveen, 11 april 2014 – myBrand, SAP-dienstverlener en -kennispartner, organiseert op 16 april het retail event: Hoe bereikt u uw klant? Om succesvol te kunnen..
Logo myBrand

In Nederland is het economische sentiment de laatste tijd omgeslagen. Er heerst een licht lentegevoel. Op de financiële markten is daarvan niets terug te vinden. Sinds..
Logo AME Research BV

Taipei, Taiwan, 11 april 2014 - Synology heeft vandaag DSM 5.0-4458 Update 2 vrijgegeven, die een kwetsbaarheid in OpenSSL-software (ook bekend als de ‘Heartbleed..
Logo Synology Inc.

Hoofdsponsor KPN verbindt heel Nederland met collectie jarig Rijksmuseum
Zondag 13 april viert hoofdsponsor KPN de eerste verjaardag van het nieuwe Rijksmuseum op bijzondere wijze. Het maakt topstukken uit de collectie van het Rijksmuseum..
Logo KPN


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Poly
Logo Cumulus Networks
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87563 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7254 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureau