www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl
INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers#

2513 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Persberichten van 14 april 2014 (8 jaar en 176 dagen geleden)  
Breda, 9 april 2014 – Zelfroosteren is geen theorie meer maar de praktijk. Softwarehuis Monaco b.v. dat is gespecialiseerd in personeelsplanning, start 9 april de..
Logo Monaco BV

Amersfoort, 14 april Enexis, beheerder van het energienetwerk in noord-, oost- en zuid-Nederland, kiest voor de factuurverwerkingsoplossing van ReadSoft, geïntegreerd..
Logo ReadSoft B.V.

Schiphol, 14 april 2014 Comsoft lanceert in samenwerking met IT-opleider Global Knowledge een educatie-portal onder de naam Comsoft Academy. Met deze portal wordt het..
Logo Comsoft direct bv

SG Series maakt gebruik van nieuwe Intel® Core™ processors om de snelheid van Sophos UTM en Next-Gen Firewall-oplossingen te verhogen
Oxford, 14 april 2014 – Sophos kondigt vandaag de Sophos SG Series-apparaten aan. Hiermee brengt Sophos een belangrijke vernieuwing aan met betrekking tot haar hardware...
Logo Sophos Benelux

Zaltbommel, 14 april 2014 – Binnen organisaties is samenwerken tussen afdelingen cruciaal om snelheid, kwaliteit en interactie met klanten en leveranciers te realiseren...
Logo Royal Imtech N.V.

Ruim 3.800 kilometer glasvezelkabel in Brabantse bodem
Het glasvezelnetwerk van Reggefiber in Noord-Brabant is het afgelopen jaar met 22% gegroeid. Bijna een kwart van de provincie is reeds verglaasd. Met name de regio Eindhoven..
Logo Reggefiber

Complete strategie voor het verwijderen van data nu mogelijk door de combinatie van Blancco’s software voor het wissen van data met de diensten van Kroll Ontrack op het gebied van datavernietiging en data recovery
Hoofddorp, 14 april 2014 - Kroll Ontrack, leverancier van producten en diensten voor data recovery, datamanagement en e-discovery en Blancco, internationale aanbieder van..
Logo Kroll Ontrack

Philips DesignLine bekroond met ‘Red Dot: Best of the Best’ voor revolutionair tv-design Philips Elevation krijgt Red Dot award voor ultraslank..
Logo TP Vision

Nieuwe Enterprise Capacity 3.5 HDD v4 biedt krachtige prestaties, zeer hoge capaciteit en achtste-generatie betrouwbaarheid
Amsterdam, 14 april 2014 – Storagespecialist Seagate Technology plc (Nasdaq: STX) is gestart met de levering van ’s werelds snelste 6 TB harddiskdrive (HDD)..
Logo Seagate Technology

Oude Wetering, 14 april 2014 – IT-dienstverlener COOLProfs heeft per 1 april Vincent van Beek (42) in dienst genomen als senior sales consultant. Hij gaat zich richten..
Logo COOLProfs

Vijf tips voor het verbeteren van de WiFi-connectiviteit
Door de toename van devices en online datagebruik op de werkvloer worden WiFi-netwerken van bedrijven steeds zwaarder belast. MKB’ers kiezen al snel voor vernieuwing van..
Logo GFI Software

Telecomaanbieder garandeert hoge mate van informatiebeveiliging voor klanten
Almere, 14 april 2014 - Voiceworks, totaalleverancier van zakelijke data-, mobiele en vaste telefonieoplossingen, is ISO 27001 gecertificeerd. Met het ISO 27001 Information..
Logo Voiceworks B.V.

Amsterdam, 14 april – Koning & Hartman organiseert op 20, 21 & 22 mei wederom de Products & Systems Dagen in Delft. Dit jaar is het overkoepelende thema: The..
Logo Koning & Hartman

Amsterdam, 14 april 2014 - Onderzoek1 in opdracht van Epson Europe heeft een aantal tekortkomingen blootgelegd in de manier waarop IT en printtechnologie binnen bedrijven..
Logo Epson Europe B.V.

Hoofdsponsor KPN biedt voorbijgangers kans op hoofdrol in meesterwerk Deze week viert hoofdsponsor KPN de eerste verjaardag van het nieuwe Rijksmuseum op bijzondere wijze...
Logo KPN

Nieuwe verpakkingen vergemakkelijken verzending voor online verkopers en resellers
Amsterdam, 14 april 2014-  Epson introduceert een nieuwe reeks verpakkingen voor online verkoop van inkt. Dit besluit is van grote invloed op de manier waarop inkt wordt..
Logo Epson Europe B.V.

Amstelveen, 11 april 2014 – myBrand, SAP-dienstverlener en -kennispartner, organiseert op 16 april het retail event: Hoe bereikt u uw klant? Om succesvol te kunnen..
Logo myBrand

In Nederland is het economische sentiment de laatste tijd omgeslagen. Er heerst een licht lentegevoel. Op de financiële markten is daarvan niets terug te vinden. Sinds..
Logo AME Research BV

Taipei, Taiwan, 11 april 2014 - Synology heeft vandaag DSM 5.0-4458 Update 2 vrijgegeven, die een kwetsbaarheid in OpenSSL-software (ook bekend als de ‘Heartbleed..
Logo Synology Inc.

Hoofdsponsor KPN verbindt heel Nederland met collectie jarig Rijksmuseum
Zondag 13 april viert hoofdsponsor KPN de eerste verjaardag van het nieuwe Rijksmuseum op bijzondere wijze. Het maakt topstukken uit de collectie van het Rijksmuseum..
Logo KPN

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo DNA Services B.V.
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Logo Kaspersky
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Nuance
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92336 persberichten
- 6071 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10913 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers#