Hoevelaken, 14 februari 2017 – ERP-specialist Cadran Consultancy breidt haar aanbod uit met Oracle NetSuite ERP. Hiermee kan Cadran iedere groothandel en elk..
Logo Cadran Consultancy

Amsterdam, 14 februari 2017 – 3W Infra, een snelgroeiende Infrastructure-as-a-Service (IaaS) provider met een eigen netwerk voorzien van wereldwijde dekking,..
Logo 3W Infra

Oude Wetering, 14 februari 2017 – IT-dienstverlener CoolProfs presenteert zijn nieuwe bedrijfsstrategie en huisstijl. “We helpen onze klanten dagelijks bij..
Logo COOLProfs

Eindhoven, 14 februari 2017 – Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen, introduceert een nieuwe softwareoplossing speciaal voor de..
Logo Hyarchis

Uitbreiding portfolio met documentcreatie en digitaal ondertekenen van interne documenten en de interne routing van documentstromen
Schiphol-Rijk, 14 februari 2017 –  Sinds 1 januari 2017 heeft de software van Ntree Office een nieuw onderkomen. IntraData BV, onderdeel van de Solipsisgroep,..
Logo IntraData BV

Nieuwe File Integrity Monitoring-service (FIM) gebaseerd op Qualys Cloud Agent, stelt organisaties in staat inzicht en security in één klap te verbeteren..
Logo Qualys

Onlangs gebouwde SOC’s in Europa, India en Noord-Amerika als reactie op verwachte groei en compliance met nieuwe datawet- en regelgeving
Amsterdam, 14 februari 2017 – Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS), pionier en marktleider op het gebied van cloudgebaseerde beveiligings- en compliance-oplossingen, opent..
Logo Qualys

Arcadis, wereldwijd toonaangevend als ontwerp- en consultancyfirma voor de natuurlijke en bebouwde omgeving, heeft in tien weken een nieuwe social intranet omgeving..
Logo ETTU

Klanten profiteren van betere cloudbeveiliging en eenvoudigere netwerkadministratie
BT, één van 's werelds grootste leveranciers van communicatiediensten en -oplossingen, en Symantec, het meest toonaangevende cyberbeveiligingsbedrijf ter..
Logo BT

Amsterdam, 14februari– Koning & Hartman heeft van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK)de opdracht ontvangen voor het vervangen en..
Logo Koning & Hartman

Fortinet investeert in de beveiligingsprofessionals van de toekomst om een einde te maken aan het groeiende tekort aan vaardigheden in ICT-beveiliging
Utrecht, 14 februari 2017 - Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in krachtig presterende oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt vandaag bekend dat het zijn..
Logo Fortinet

Amsterdam, 14 februari 2017 – Balabit, specialist in contextuele-securitytechnologieën, is opgenomen als representatieve vendor in het Gartner-rapport..
Logo Balabit

24% van de Nederlandse stellen heeft wel eens ruzie gehad over het gebruik van de smartphone tijdens een belangrijke conversatie; 12% van de stellen heeft er..
Logo McAfeeSelecteer een publicatiedatum:
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<februari 2017>
februari 2017
madiwodovrzazomadiwodovrzazo
  123678910
13141516172021222324
2728