www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2469 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 14 februari 2014 (2043 dagen geleden)  
Leidschendam en Zwolle, 13 februari 2014 – Ibis en TSD gaan samenwerken om bedrijven in de groensector te helpen hun diensten volgens de RAW-systematiek aan te bieden en..
Logo Ibis

RES IT Store voorziet in behoefte aan een gebruiksvriendelijke, instant IT-ervaring voor bedrijven
’s-Hertogenbosch, 14 februari 2014 – RES Software kondigt de lancering aan van de RES IT Store. De RES IT Store zorgt er voor dat IT-diensten op een nieuwe manier..
Logo RES

Amsterdam, 14 februari 2014 – Nederlandse dj’s en producers helpen hun collega’s uit de cultuursector financieel op weg. Na de bezuinigingsronde van 325..
Logo DDMCA

Amsterdam, 14 februari – Koning & Hartman introduceert in haar portfolio de KVM-Extender DLVision MC2van Güntermann & Drunck, welke nu ook geschikt is voor..
Logo Koning & Hartman

Amsterdam, 14 februari 2014 – Kortingswebsites zorgen bij meer dan de helft van de online shoppers voor niet geplande aankopen. Tevens blijken deze websites bij 52% van..
Logo Actiepagina.nl

Utrecht, 14 februari 2014 – Salesforce.com (NYSE: CRM), met het internationaal geprezen cloud-platform voor klantinteracties, brengt zijn PR-activiteiten voor de Benelux..
Logo Salesforce.com

Rotterdam, 14 februari 2014 - “Het debat in de Tweede Kamer over het Suwinet-dossier is om tactische redenen uitgesteld tot na de gemeenteraadsverkiezingen”,..
Logo Intermax

Oplossing verbetert de correlatie tussen bekende en onbekende dreigingen om beveiliging te verbeteren en herstelkosten te verlagen
FireEye (NASDAQ: FEYE), ontwikkelaar van een virtueel beveiligingsplatform dat organisaties real-time bescherming biedt tegen de nieuwste cyberaanvallen, presenteert..
Logo FireEye, Inc.

Ricoh levert vanaf nu de nieuwste Europese versies van FusionPro en MarcomCentral. Beide producten maken deel uit van het groeiende Marketing Resource Management..
Logo Ricoh Nederland B.V.

“Alles-in-1" standaard met 120 Mb/s internet en 15 HD zenders slaat aan – 25 % van alle UPC klanten hebben nu 120 Mb/s of meer
UPC Nederland heeft het totaal aantal internet abonnementen in het vierde kwartaal van 2013 met 14.500 zien stijgen naar 1.068.000. Het totaal aantal abonnementen is ten..
Logo UPC Nederland


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl