www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nlContentbureau
2472 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 14 januari 2014 (2070 dagen geleden)  
Pilot De La Salle aan de basis van vernieuwing roosterproces in alle 11 stichtingen van Koraal
Moordrecht/Sittard, 14 januari 2014 Na een geslaagde pilotfase heeft de concernstichting Koraal Groep besloten om de Ayton planningssoftware uit te rollen over alle 11..
Logo Ayton

Samensmelting zorgt voor bredere dienstverlening aan klanten
DORDRECHT (dinsdag 14 januari 2014) – De twee Oracle-specialisten Fit 4 Finance en Oracle Competence Center bundelen hun krachten en gaan vanaf 2014 samen verder onder..
Logo Profource

Amsterdam, 14 januari 2014 - Aspect Software, de toonaangevende leverancier van volledig geïntegreerde oplossingen voor klanteninteractiemanagement, workforce optimiz..
Logo Aspect Software

Utrecht, 14 januari 2014 – HTC, wereldwijd leider in mobiele innovatie en design, kondigt aan dat de HTC One binnenkort in Nederland beschikbaar is in de kleur..
Logo HTC Netherlands B.V.

Amsterdam, 14 januari 2014 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, en het CentOS-project bundelen de krachten voor het bouwen van een nieuw..
Logo Red Hat, Inc.

De monteurs van Imtech Toegangstechniek werken al ruim twee jaar met mobiele software applicatie op een handcomputer. Onlangs heeft Imtech ook het geavanceerde Field Service..
Logo Sigmax ICT Specialisten

De monteurs van Imtech Toegangstechniek werken al ruim twee jaar met mobiele software applicatie op een handcomputer. Onlangs heeft Imtech ook het geavanceerde Field Service..
Logo ORTEC

Telfort biedt nu in samenwerking met Videoland een nieuwe dienst aan: Videoland Unlimited. Klanten van Telfort kunnen twee maanden gratis onbeperkt films en series kijken..
Logo KPN

Voor FireEye (NASDAQ: FEYE), ontwikkelaar van een virtueel beveiligingsplatform dat organisaties real-time bescherming biedt tegen de nieuwste cyberaanvallen, stond 2013 in..
Logo FireEye, Inc.

Wenen (Oostenrijk)/ Brussel (België) - 14 januari 2014 - Speech Processing Solutions lanceert Philips SpeechLive, een revolutie in de dicteerworkflow. Philips SpeechLive..
Logo Philips Nederland B.V.

Amsterdam, 14 januari 2014 - Rackspace Hosting heeft Taylor Rhodes benoemd tot President. Rhodes werkt sinds 2007 bij Rackspace en heeft diverse leidinggevende functies..
Logo Rackspace Nederland

Delft, 14 januari 2014 - Facilitair contact center SNT selecteert Exact Financials Enterprise en Exact Synergy Enterprise voor zijn financiële en projectadministratie...
Logo Exact Software Nederland B.V.

QlikView Academic Program biedt HR-studenten springplank voor analytics
Hoofddorp, 14 januari 2014 – Vier Nederlandse hogescholen hebben zich aangesloten bij het QlikView Academic Program en onderkennen daarmee dat analytics niet mogen..
Logo Qlik

Utrecht, 14 januari 2014 – Security, beschikbaarheid en uitwijk zijn de grootste uitdagingen in het datacenter. Dit blijkt uit onderzoek van Telindus onder 444..
Logo Telindus

Met het griepvirus op de loer publiceert Initial een onafhankelijk onderzoek onder Nederlandse consumenten over het belang van goede hygiëne in horecagelegenheden
Voorburg, 14 januari 2014 – Uit een onafhankelijk onderzoek, onder meer dan 500 Nederlandse consumenten, in opdracht van hygiëne-expert Initial, blijkt dat negen op..
Logo Initial B.V.

In 2014 zullen de bestedingen aan Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) naar verwachting met 2,1 procent groeien. Software en cloud-gerelateerde hardware zijn de grote..
Logo Nederland ICT

Iedere onderneming heeft ermee te maken: het plannen van personeel. Ook een éénpitter moet zorgen dat hij of zij beschikbaar is op het moment dat de klant hierom..
Logo Paralax B.V.


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
Logo Vertiv
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.LVTPR.com