Samenwerking verder verstevigd
Eindhoven, 13 oktober 2011 – Omron Europe B.V. heeft een Managed Services contract met Valid afgesloten voor haar productie site in ’s Hertogenbosch. Naast..
Logo Valid

Vanaf 1 januari 2012 neemt Cadac Group de CAD activiteiten van NPQ Solutions over. Cadac Group AEC is na de overname marktleider in het bouwkundige segment. Cadac..
Logo Cadac Group

Tiel, 13 oktober 2011 - Met ingang van 1 oktober 2011 is Arno van Driel toegetreden tot de directie van PST Business Solutions. Van Driel zal in zijn nieuwe rol als..
Logo PST Business Services

Nieuwegein 13 oktober 2011. In het kader van het Antonius Open! project heeft het St. Antonius Ziekenhuis recent een mantelovereenkomst met OpenSesame ICT gesloten om ook..
Logo OpenSesame ICT

DIEMEN, 13 oktober 2011 – Nederlandse webhosting bedrijven gaan gebukt onder felle concurrentie. Het gevolg is dat zij door het misleiden van klanten proberen het hoofd..
Logo Ithaca

Zoetermeer, 13 oktober 2011 – Isala klinieken in Zwolle heeft onlangs een overeenkomst getekend met Proact en GE Healthcare om de zorg voor PACS archiefdata op On-Demand..
Logo PROACT

Diemen – 13 oktober 2011
Qconferencing heeft haar dienstverlening uitgebreid met een videoconferencing client voor de iPad2 en Android based tablets. Deze mobiele videoconferencing applicatie, in..
Logo Qconferencing

Amsterdam, 13 oktober 2011 – Denit Hosting Solutions, dé specialist in high available managed serverhosting en clouddiensten, heeft Easyhosting BV overgenomen...
Logo Denit Hosting Solutions

Groningers houden van Twitter. Uit onderzoek van Clipit bleek dat over Groningen veruit het meest gesproken wordt binnen online en social media. Naast Groningen doet ook..
Logo Clipit

Utrecht, 13 oktober 2011 Ziggo neemt deze maand het bedrijf Breezz over en versterkt hiermee zijn dienstverlening voor ondernemers in de MKB-markt. Breezz is een..
Logo Ziggo

Utrecht, 14 oktober 2011 --- Arrow ECS, een wereldwijde Value Added Distributeur voor het professionele IT reseller-kanaal, heeft zijn activiteiten uitgebreid met One..

Almere, 13 oktober 2011 - Het transportmanagementsysteem Plan&Go TMS van Centric is sinds deze week operationeel bij het onderdeel ReShare van het Leger Des Heils...
Logo Centric

Lokaal initiatief om stadsvervoer schoner te maken
Amsterdam, 13 oktober 2011 – Tempo-Team en de gemeente Amsterdam presenteerden vandaag het ‘Amsterdam Elektrisch’ logo op de eerste elektrische auto’s van Tempo-Team. De..

Woerden, 13 oktober 2011 – Tuinbranche Nederland, de brancheorganisatie voor tuinondernemers, heeft onlangs besloten om milieubewust te gaan printen. Xtandit installeerde..
Logo Xtandit

Almere, 13 oktober 2011 – neomax, IT-detacheerder op het gebied van beheer, support en infrastructuur, heeft haar team van system engineers uitgebreid met Remo Trinkler..
Logo Neomax

Woerden, 13 oktober 2011 – Tijdens de landelijke week van Het Nieuwe Werken organiseert IDB Groep, specialist op het gebied van optimalisatie van ICT-bedrijfsprocessen,..
Logo IDB Groep

750 procent omzetgroei goed voor gedeelde derde plaats
Utrecht, 11 oktober 2011 – Eurofiber behoort tot de snelst groeiende ICT-bedrijven van Midden-Nederland. De gespecialiseerde aanbieder van snelle, betrouwbare en veilige..
Logo Eurofiber

Meerssen, 13 oktober 2011 – I.R.I.S. Nederland – gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur..
Logo I.R.I.S.

Opleggerfabrikant behaalt betere efficiency binnen de ontwerpcyclus en verkort levertijden
Schiphol-Rijk— 13 oktober 2011— Broshuis, oudste opleggerfabrikant van Nederland, heeft gekozen om de IT-omgeving te bouwen op een NetApp-infrastructuur. De..
Logo NetApp

Beddengigant kiest voor software van hybris voor nieuwe website
Beter Bed heeft onlangs haar nieuwe website (www.beterbed.nl) geïntroduceerd. Op de nieuwe website is het, naast het zoeken naar uitgebreide productinformatie, ook..
Logo SAP Hybris

Duitse staatstrojaan en vergelijkbare malware wordt herkend en geblokkeerd
Badhoevedorp, 13 oktober 2011 - De zogenaamde BKA-trojaan, of staatstrojaan die dit weekend door de hackergroep Chaos Computer Club (CCC) werd ontdekt en geanalyseerd,..
Logo G Data Security

Cisco en Citrix gaan samenwerken aan oplossingen die het gebruik van desktopvirtualisatie stimuleren
Vianen, 13 oktober 2011 – Cisco en Citrix Systems gaan samen de strijd aan om desktopvirtualisatie te vereenvoudigen en de acceptatie te bevorderen. Een strategische..
Logo Citrix

Personeel haalt tijdens lunchactie Wereldvoedseldag geld op voor bestrijding honger in Afrika
Werknemers van Konica Minolta gaan in de week van 17 oktober de strijd aan tegen de honger in Afrika. Ze nemen deel aan de actie ‘Eten tegen Honger’, die wordt..
Logo Konica Minolta Business Solutions

De nieuwe generatie FineReader maakt snel en nauwkeurig scannen en converteren van documenten mogelijk, en biedt intelligente gereedschappen om het werken met documenten productiever te maken
AMSTERDAM, 13 oktober 2011 - ABBYY, een toonaangevende aanbieder van diensten voor documentherkenning, gegevensvastlegging en linguïstische technologieën,..
Logo ABBYY

Dimension Data-onderzoek: organisaties geven hoge prioriteit aan desktop- en applicatievirtualisatie
Barneveld, 13 oktober 2011 – Organisaties gaan grote stappen maken met de implementatie van desktop- en applicatievirtualisatie. Hun belangrijkste drijfveren hiervoor..
Logo Dimension Data

Zes maanden na openen winkel met huishoudelijke artikelen nu ook o.a. wasmachines en koelkasten
Utrecht, 13 oktober 2011 - Bol.com verkoopt vanaf vandaag ook grote huishoudelijke apparaten. Twaalf-en-een-half jaar na het openen van de digitale boekwinkel, opent..
Logo Bol.comSelecteer een publicatiedatum:
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<oktober 2011>
oktober 2011
madiwodovrzazomadiwodovrzazo
     34567
10111213141718192021
242526272831