www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2501 volgen @ICTberichten
Persberichten van 13 juni 2012 (9 jaar en 138 dagen geleden)  
Spryng en Onze Lieve Vrouwe Gasthuis: Samen SMS’en blijkt dé oplossing voor ‘no-show’ probleem
‘No Show!’. Een structureel probleem voor de zorgsector in ons land. Uit onderzoek is gebleken dat tussen de 5% en 10% van de gemaakte afspraken in Nederlandse ziekenhuizen..
Logo Spryng

Steeds vaker werken automatiseerder en webbouwer samen
’s-Hertogenbosch/Zundert, juni 2012 Het Bossche webbureau ClickSite en het automatiseringsbedrijf Q.N.P. (Quality Network Products) uit Zundert werken steeds vaker..
Logo Q.N.P.

Medio april vond de Installatievakbeurs Venray plaats, HRM@WORK had hier voor het eerst ook en stand. Reden hiervoor was de toenemende vraag van landelijke opdrachtgevers om..
Logo HRM@WORK

Alphen aan den Rijn, 13 juni 2012 – Novell Inc., een businessunit van The Attachmate Group, heeft per 1 juni 2012 Richard Kroese (48) benoemd tot Regional Sales Director North..
Logo Novell Benelux

93% van het MKB moet zijn beveiliging aanpassen aan het Nieuwe Werken, meer dan de helft verwacht dat dit leidt tot een veiligheidsrisico
Oosterhout, 12 juni 2012 - MKB-ondernemers hebben steeds meer moeite hun IT-infrastructuur up-to-date te houden in de huidige werkomgeving en bij de toename van geavanceerde..
Logo Sophos Benelux

Hoofddorp, 13 juni 2012 - Colimbra, ICT bedrijf voor de verzekeringsbranche, heeft met VolmachtBeheer overeenstemming bereikt over de overname van het aandelenbelang van..
Logo Colimbra

Rotterdam, 13 juni 2012 – LeadBuzzer, de social ICT-leadgenerator van Lead Innovation, is nu ook verkrijgbaar als applicatie voor de iPad en iPhone via de App Store van Apple...
Logo Lead Innovation

Industrie past strategisch informatiemanagement toe om klantgericht omzet te verhogen
Laren, 13 juni 2012 – Stibo Systems, The Strategic Information Management Company™, maakt bekend dat zij haar omzet afgelopen vier kwartalen met 20% verhoogd heeft, met een..
Logo Stibo Systems

Hoofddorp, 13 juni 2012 — Nieuw onderzoek van Aspect onder Britse consumenten en onder contact center beslissers wijst op een discrepantie tussen de wensen van de consument..
Logo Aspect Software

Marktleider in online web performance testing ziet grote mogelijkheden in de Benelux-markt
Stockholm/Utrecht, 13 juni 2012 - Systemation, distributeur van innovatieve softwareoplossingen, heeft met het Zweedse Load Impact een partnerovereenkomst afgesloten. Als..
Logo Systemation B.V.

Nieuwe dienst helpt bedrijven en overheidsinstellingen de groeiende behoeften van mobiele gebruikers te beheren, bewaken en ondersteunen
Schiphol-Rijk, 13 juni 2012– Unisys introduceert de  ‘Mobility Solutions Suite of services’. Dit pakket is ontworpen om organisaties te helpen bij het beheren, beveiligen en..
Logo Unisys

Breukelen, 13 juni 2012 – Amco, specialistische uitgeverij in rouwdrukwerk, gaat specifiek voor de uitvaartbranche een samenwerking aan met Xerox. Naast voorbedrukt..
Logo Xerox

Dell EqualLogic Blade Arrays, de eerste storage blades van Dell, bieden klanten de eenvoud en schaalbaarheid van EqualLogic-storage binnen één compact blade-chassis ..
Logo Dell Technologies

Almere, 13 juni 2012 – Creyf’s is tweede geworden bij de verkiezing ‘Uitzendbureau van het Jaar’. In 2008, 2010 en 2011 werd de uitzendorganisatie bekroond tot winnaar, maar..
Logo Creyf

Winnares gaat beelden nieuwe campagne ASA schieten
Almere, 13 juni 2012 – Jasmijn Hormann is bekroond tot winnares van SchietASA. Dit is de wedstrijd waarbij ASA, arbeidsbemiddelaar voor hoger opgeleide studenten en young..
Logo ASA

Geachte redactie, BT lanceert vandaag, tijdens Cisco Live in San Diego, BT Assure Analytics – een baanbrekende data-analyse dienst die organisaties helpt bij het..
Logo BT

Utrecht, 13 juni 2012 – Vanwege het grote succes van voorgaande jaren organiseert BusinessBase, CRM-specialist voor de IT-, telecom- en mediabranche, voor het derde..
Logo BusinessBase B.V.

Nieuwe distributiepartner versterkt positie MiTAC in de fietsmarkt
Mollem, 13 juni 2012 – MiTAC Europe, internationale leverancier van GPS-systemen, kondigt trots nieuwe distributiepartner Shimano aan voor de Mio Cyclo Serie in Nederland,..
Logo Mio Technology Europa

MiniStation Thunderbolt is de ideale partner voor het opslaan en verplaatsen van data onderweg – twee interfaces in compacte en stijlvolle behuizing
Hoofddorp, 13 juni 2012 – Buffalo Technology, wereldwijd leider in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van bekabelde en draadloze netwerken en storageoplossingen,..
Logo Buffalo Technology EU B.V.

Succesvolle implementatie van SAP governance, risk en compliance
‘s-Hertogenbosch, 13 juni 2012 – Sybase heeft twee belangrijke awards ontvangen van de Open Compliance and Ethics Group (OCEG), een non-profit organisatie met als doel..
Logo SAP

SD Worx, internationale aanbieder van payroll- en HR-diensten, gaat een samenwerking aan met Total Nederland N.V. Total Nederland N.V. kiest voor de salarisdienstverlening van..
Logo SD Worx

Diemen, 13 juni 2012 – Bull lanceert LiberTP, een softwareoplossing voor het snel moderniseren van legacy-applicaties. LiberTP is een transactieverwerkingsmonitor waarmee..
Logo BULL NEDERLAND NV

Linschoten, 13 juni 2012 – Het overgrote deel van de CIO’s en IT-managers (88 procent) ziet cultuur als grootste struikelblok voor succesvol gebruik van..
Logo Talk & Vision

Bluetooth headsets Jabra SPORT en Jabra SUPREME vallen in de prijzen
Breda, 13 juni 2012 - De Jabra SPORT en de Jabra SUPREME  zijn onderscheiden door de red dot design awards 2012. De awards zijn in het leven geroepen in 1955 en uitgegroeid..
Logo Jabra

Productportfolio GO Connect wordt uitgebreid met Panasonic 3D-videoconferentie en SIP-telefonie
Dordrecht, 13 juni 2012 – GO Connect, importeur en distributeur van audio-, videoconferentie- en telepresence-oplossingen, heeft een nieuwe distributieovereenkomst gesloten..
Logo Exertis

Nieuwegein, 13 juni 2012 – Autonomy, onderdeel van HP, kondigt aan dat zij in het mei 2012 rapport: “The Forrester WaveTM: Digital Asset Management for Customer Experience, Q2..
Logo Autonomy Benelux

Konica Minolta, leverancier van documentoplossingen, verkoopt vanaf heden ook papier. Momenteel omvat het productaanbod een breed scala aan hard- en software producten,..
Logo Konica Minolta Business Solutions

Amsterdam, 12 juni 2012 - Volgens de 2012 Cisco Global Cloud Networking Survey noemt een meerderheid van de IT-beslissers een netwerk dat helemaal klaar is voor de cloud de..
Logo Cisco

TIE Kinetix ("TIE") heeft de heer Marc Gijsberts aangesteld als directeur van EU-operaties, ingaande 16 juli 2012.
De heer Gijsberts heeft meer dan 20 jaar leidinggevende ervaring. Hij is gespecialiseerd op het gebied van innovatieve E-commerce en supply chain-technologieën. De heer..
Logo TIE Kinetix N.V.

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Offorte
Logo AtMost
Logo SoftApp BV
Logo QuandaGo
Logo DATPROF
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo Boys with Brains
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Techone B.V.
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Schneider Electric
Logo myBrand
Logo Thinkwise
Logo Dutchitchannel.nl
Logo NTT Ltd.
Logo Citrix
Logo Barracuda Networks
Logo Clarity Benelux
Logo Ictivity
Logo GTT Communications
Logo Sitecore
Logo Schneider Electric
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90176 persberichten
- 5880 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9513 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl