www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2502 volgen @ICTberichten
Persberichten van 13 april 2011 (9 jaar en 171 dagen geleden)  
Op woensdag 18 mei en dinsdag 31 mei organiseert UNIDIS weer haar populaire klantendagen! Tijdens deze klantendagen wordt veel informatie en kennis gedeeld middels gratis..
Logo Unidis BV

Oosterhout, the Netherlands, April 13 2011
Today, Silverstreet announced it has appointed the current Chief Commercial Officer Mr. Simon Landsheer to President and Chief Executive Officer to further solidify and..
Logo Silverstreet bv

Medewerkers ervaren bedrijf als Great Place to Work
Capelle aan den IJssel, 12 april 2011 – Synobsys heeft een plaats veroverd op de lijst van Beste Werkgevers 2011. Dat betekent dat de IT-dienstverlener die bedrijven helpt..
Logo Synobsys

Oss, 14 april 2011 – Hans Verspeek is aangesteld als manager Business Consultancy bij HPS ICT & Mobile Solutions, system integrator voor complexe, geïntegreerde data- en..
Logo HPS Connectivity Solutions

Één van de grootste VV&T instellingen van Nederland, De Zorggroep uit Venlo, heeft besloten Ons® van Nedap healthcare in te voeren ter ondersteuning van het zorgproces..
Logo Nedap healthcare

E-factureren producten en diensten niet eerder zo toegankelijk en eenvoudig gepresenteerd
Op 17 mei 2011 vindt in Eindhoven de vierde editie van het Factuurcongres plaats. Net als de vorige edities vormt dit grootste evenement in de Benelux weer het podium voor tal..
Logo Factuurcongres

Nieuwe technologie zorgt voor zeer hoge energie-efficiency in de nieuwe hal
EvoSwitch, een hypermodern en CO2 neutraal datacenter in Haarlem, heeft een nieuwe hal in gebruik genomen. De officiële opening werd vandaag verricht door Jacqueline Cramer,..
Logo EvoSwitch

Met de zomer in het vooruitzicht lanceert Panda Security de Summer Promo. Dit is een spaarprogramma waarmee u als reseller punten kan inzamelen en omruilen tegen fantastische..
Logo Panda Security

Bibliotheek Rotterdam heeft bekend gemaakt in het kader van de Europese Aanbesteding Gebruikerspas en Betaalautomatenvoorzieningen, de opdracht te gunnen aan ICT-bedrijf..
Logo BeeSmart ICT Solutions

IT-dienstverlener Info Support maakt vanaf heden gebruik van twee nieuwe datacenters, LeaseWeb in Haarlem en BIT in Ede. Deze twee hoogwaardige ISO 27001 gecertificeerde..
Logo Info Support B.V.

RFI Engineering, a leading manufacturer of smart data solutions, access controllers, port controllers and remote management accessories, today announced three new additions to..
Logo RFI Engineering B.V.

Involvit brengt een nieuwe Nederlandse Saas oplossing op de markt voor het bedienen van Mobiele websites genaamd Mobile ConnectIt. Mobile ConnectIt is een Saas oplossing..
Logo Involvit

Europees onderzoek: De Cloud is het hart in de IT strategie van veel organisaties. 48 procent ziet het als mogelijkheid tot om flexibiliteit te vergroten en prestaties te verbeteren
Amsterdam, 13 april 2011 – De Cloud is vandaag de dag een belangrijk onderdeel van de IT bedrijfsstrategie. Medewerkers willen altijd vanaf elke willekeurige locatie bij hun..
Logo Brocade

Amsterdam, 13 april 2011 – De sociale en technologische wereld waarin wij leven maakt communicatie en samenwerking belangrijk. Werkomgevingspecialist en marktleider in..
Logo Steelcase B.V.

Schiphol-Rijk, 13 april 2011 – NetApp (NASDAQ: NTAP) is als vijfde geëindigd op de lijst van Beste Werkgevers in Nederland in de categorie Large & Multinational Companies...
Logo NetApp

Traditionele BI op iPad biedt statische rapporten, QlikView levert live relevante data voor elke business gebruiker
Hoofddorp, 13 april 2011 – QlikTech (NASDAQ: QLIK) specialist in Business Discovery – user-driven Business Intelligence, kondigt aan dat QlikView binnen een maand ook op de..
Logo Qlik

Enschede, 13 april 2011 – ODS2 is met zijn Order Management Platform doorgedrongen tot de laatste drie kanshebbers voor de IT Project of the Year Award 2011. Bij de verkiezing..
Logo ODS2

ZeelandNet en Ziggo hebben gisteren hun bestaande overeenkomst over de afwikkeling van telefonieverkeer voor minimaal 3 jaar verlengd. Ziggo ondersteunt de groei en innovatie..
Logo Ziggo

‘E-mailmanagementoplossing in de cloud een droom voor IT-managers’
Meerssen/Brussel, 13 april 2011 – Advocatenkantoor Claeys & Engels heeft gekozen voor de e-mailmanagementoplossing van Mimecast. I.R.I.S. - gespecialiseerd in Intelligente..
Logo I.R.I.S.

Nieuwe uitbreiding op Simpana-software voorziet in WAN-deduplicatie, intelligente scheduling en intuïtieve eindgebruikersinterface
Utrecht, 13 april 2011 ? CommVault breidt zijn Simpana-software uit met functionaliteit voor het beschermen, archiveren en indexeren van data op desktops en laptops. Hierdoor..
Logo Commvault Systems International BV

Vijf nieuwe draadloze en draadgebonden headsets brengen console gaming audio en chat tot leven
Hoofddorp, 13 april 2011 – Plantronics Inc. (NYSE: PLT) breidt vandaag zijn bekroonde familie uit van draadloze en draadgebonden GameCom® headsets voor de Xbox 360® en..
Logo Poly

Integratietool Paralax gecertificeerd voor integratie met SAP ERP HCM
Maarssen, 13 april 2011 – De integratietool Rostar Connect van leverancier van personeelsplanningssoftware Paralax is gecertificeerd voor integratie met SAP ERP HCM. Het..
Logo Paralax B.V.

Nieuwe pc met USB 3.0 vanaf vandaag exclusief te koop bij alle Nederlandse ALDI-filialen
Panningen, 13 april 2011 – MEDION lanceert de AKOYA MD 8354. Dit is de ideale pc voor school, studie, zakelijk gebruik of gewoon als multimediale alleskunner. Deze..
Logo Medion

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Techone B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo CLOUDOE BV
Logo Opleiding.nl
Logo EMERCE
Logo ChargePoint
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Aruba Nederland
Logo Poly
Logo NTT Ltd.
Logo Nextmoves
Logo Netskope
Logo Red Hat, Inc.
Logo Auth0
Logo Eaton
Logo Unit4
Logo Yellow Communications
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89334 persberichten
- 5799 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8766 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl