www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2517 volgen @ICTberichten
Persberichten van 12 november 2020 (181 dagen geleden)  
Hoofddorp, 12 november 2020 - PR- en communicatiebureau Yellow Communications gaat officieel verder onder de naam van het ambitieuze en prijswinnende Clarity. In september..
Logo Clarity Benelux

WorkCity lanceert WorkMatch, de eerste app die beroepsfuncties op wetenschappelijk basis vergelijkt en zo de beste nieuwe baan voor werknemers kan vinden. WorkMatch is..
Logo WorkCity

Databricks maakt als eerste in zijn branche het lakehouse tot werkelijkheid en levert hiermee een 9x betere verhouding tussen kosten en prestaties dan traditionele cloud datawarehouses
Amsterdam, 12 november 2020 – Databricks, marktleider in data en AI, kondigt vandaag de lancering aan van SQL Analytics, de eerste oplossing waarmee data-analisten..
Logo Databricks

Door het ontvangen van een vergunning voor het uitvoeren van digitale fraudeonderzoeken voegt Thales Nederland opsporingsonderzoeken toe aan het aanbod van cyberdiensten..
Logo Thales

Dankzij de Land Registry Compare (LRC) van Nalanda kunnen notarissen nu Kadaster uittreksels sneller en efficiënter rechercheren
AMSTERDAM - Bij internationaal advocaten- en notarissenkantoor Allen & Overy ging veel tijd verloren aan het beoordelen van uittreksels van het Kadaster in verband..
Logo Nalanda Technology

Utrecht – Diagnostiek voor U, leidend diagnostisch centrum in Zuidoost Brabant, kiest voor IT-dienstverlener ilionx om haar business intelligence-strategie naar een..
Logo ilionx

Utrecht – De internationale handelsafdeling van Eneco, Eneco Energy Trade, brengt het technisch beheer van haar IT-omgeving onder bij Conclusion. Deze dienstverlening..
Logo Conclusion Mission Critical

Luchtzuiveringstechniek filtert 99,95 procent van (virus)deeltjes uit de lucht
Ochten – Klop Innovations introduceert de AIRBO® Aircleaner. Dit product bevat luchtzuiveringstechniek die 99,95 procent van de deeltjes, die dragers van virussen..
Logo Klop Innovations

Herstelmogelijkheden van Ivanti breiden de blootstellingsdetectie en prioriteringstechnologieën van XM Cyber uit
Den Bosch, 12 november 2020 — XM Cyber, de met meerdere prijzen bekroonde leider in Breach and Attack Simulation (BAS) geavanceerde cyberrisicoanalyses en..
Logo Ivanti

Yenlo levert zijn vernieuwende Connext-platform nu ook op basis van een abonnement met een vaste prijs per integratie. Met Connext Go! beschikken organisaties binnen het..
Logo Yenlo

Amsterdam/Parijs, 12 november 2020 - Shippeo, de Europese marktleider in real-time transport visibility oplossingen, heeft de krachten gebundeld met logistiek..
Logo Shippeo

IT-teams voelden zich onvoorbereid op corona, willen afstand nemen van legacy infrastructuren, de transformatie versnellen en zorgen voor meer veerkracht
Amsterdam, 12 november 2020 - Pure Storage maakt vandaag de bevindingen bekend van een Europees onderzoek naar hoe IT-managers in de publieke sector zijn omgegaan met de..
Logo Pure Storage

HPS Connectivity Solutions en MCS leveren samen al geruime tijd betrouwbare private netwerken aan klanten in de zorgsector. Nu slaan deze twee zeer ambitieuze partners de..
Logo MCS B.V.

Amsterdam, 12 november 2020 – Veeam Software, leider in backup-oplossingen voor Cloud Data Management, presenteert de financiële resultaten van een kwartaal met..
Logo Veeam Software

Jarenlang hield de infra-afdeling van bouwbedrijf Heijmans excel-bestanden bij met de conditie van het asfalt. Bestanden van soms letterlijk meters lang. Dankzij een..
Logo Esri Nederland

Cybercriminelen hebben de afgelopen maanden vol ingezet op phishing-aanvallen, met dank aan de coronapandemie. Het aantal aanvallen nam tijdens de eerste golf toe met 220..
Logo F5

De vacatureteksten van de meeste banken, verzekeraars, telecom- en IT-bedrijven zijn nog steeds te veel op mannelijke kandidaten gericht. Dat blijkt uit onderzoek naar online..
Logo Textmetrics

Nieuwe integratie vereenvoudigt inzet security en zorgt voor een dynamische implementatie-aanpak
Amsterdam, 12 november 2020 – Trend Micro, leider in cloud security, kondigt zijn hybride cloud security-integratie aan met de nieuwe AWS Gateway Load Balancer (GWLB),..
Logo Trend Micro

Antwerps bedrijf brengt zijn Finance-, Procurement- en Supply Chain Management-processen onder in Oracle’s SaaS-oplossing
Utrecht, 12 november 2020 – Katoen Natie, de in 1854 in Antwerpen opgerichte en wereldwijd opererende leverancier van logistieke..
Logo Oracle Nederland

Klanten profiteren van nog meer flexibiliteit en keuzevrijheid nu BT zijn netwerken optimaliseert voor cloud-diensten
BT kondigt vandaag de lancering aan van een nieuwe generatie van cloud-geoptimaliseerde beheerde netwerkdiensten. Hiermee wordt de keuze van multinationale klanten voor op..
Logo BT

Amsterdam, 12 november 2020 – Zivver, leverancier van oplossingen voor veilige communicatie, lanceert vandaag Zivver voor Gmail. De nieuwe extensie is direct beschikbaar..
Logo Zivver

Hoofddorp, 12 november 2020 -- Thycotic, leverancier van privileged access management (PAM)-oplossingen aan ruim 10.000 organisaties, waaronder 25 van de Fortune..
Logo Thycotic

Samenwerking stelt klanten in staat interne processen sneller te optimaliseren
Amsterdam, 12 november 2020 - Siemens Global Business Services (GBS) en Celonis hebben een intentieverklaring ondertekend om een strategisch partnerschap aan te gaan. Met deze..
Logo Celonis

De populariteit van de podcast blijft onverminderd stijgen in Nederland. Inmiddels luistert bijna de helft van alle Nederlanders (47%) wel eens naar een podcast. Ten opzichte..
Logo Markteffect

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91122 persberichten
- 5977 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10274 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl