www.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 12 september 2018 (374 dagen geleden)  
HEINO - Online marketing bureau E-commercemanagers.com heeft onderzoek gedaan onder 761 bedrijven in de omgeving van Deventer en Zwolle. De online  prestaties van de..
Logo E-commercemanagers.com

Belcentrale, VoIP-en ICT leverancier voor het MKB, gevestigd in Rotterdam heeft vandaag bovenop het dak van de APCOA Westblaak parkeergage een spiksplinternieuwe auto..
Logo Belcentrale.nl

Alkmaar, 12 september 2018 – Cubics, leverancier van complete interieurs en allround IT-oplossingen, sluit een strategisch partnership met clouddistributeur Uniserver...
Logo Uniserver

Middenspanningsschakelsysteem voldoet nu al aan vrijwel zeker veranderende EU-wetgeving
Hengelo, 12 september 2018 – Eaton heeft het 100.000e Xiria veld geproduceerd. Een mijlpaal voor een bijzonder product dat door klanten in inmiddels meer dan 30 landen..
Logo Eaton

Op 1 september j.l. is Translation Kings overgenomen door Paul Kranendonk en Lucas Covers. Oud-eigenaar en oprichter Julian Wagenhuis heeft www.translationkings.nl, vanaf zijn..
Logo Translation Kings

Onlangs is de zakelijke SMS leverancier Spryng een samenwerking aangegaan met PharmaPartners, de Nederlandse leverancier van..
Logo Spryng

Red Hat Ansible Automation helpt Swisscom competitief te blijven
Amsterdam, 12 september 2018 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, maakt bekend dat Swisscom, het grootste telecommunicatiebedrijf van..
Logo Red Hat, Inc.

Innovaties Cisco ASR 9000 edge routing platform
‘Pay-as-you-grow’ licentiemodel Nieuwe netwerkprocessor Verbeteringen in het IOS XR netwerkbesturingssysteem Amsterdam, 12 september 2018 - Met..
Logo Cisco

Amsterdam, 12 september 2018 – Tijdens de BlackBerry Security Summit in Londen vandaag doet BlackBerry verschillende aankondigingen. BlackBerry presenteert onder meer..
Logo BlackBerry

Elimineren datasilo’s maakt de weg vrij voor AI, Analytics en cloudapplicaties
Amsterdam, 12 september 2018 – Pure Storage presenteert vandaag de data hub. Het is de visie van het bedrijf op het moderniseren van storage-architectuur voor..
Logo Pure Storage

Amsterdam, 12 september 2018 – BlackBerry onthult Spark, het enige Enterprise of Things (EoT) platform dat is ontworpen en gebouwd om ultra veilige hyperconnectiviteit..
Logo BlackBerry

Mollie heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan de internationalisering van zijn diensten, met algemene groei als gevolg. De Belgische markt heeft daarbij een belangrijke rol..
Logo Mollie

Financiering maakt snelle wereldwijde expansie van security start-up mogelijk
Hoofddorp, 12 september 2018 – Secure Code Warrior, aanbieder van een platform voor de ontwikkeling van veilige applicaties, maakt vandaag bekend dat het een..
Logo Secure Code Warrior

VMware heeft zijn marktaandeel in servervirtualisatie uitgebreid naar 77 procent. Dit terwijl de penetratiegraad van servervirtualisatie een dalende lijn laat zien. Dit blijkt..
Logo Computer Profile

Houten, The Netherlands, 12 September 2018 - De Nederlandse vaste telefoniemarkt telde aan het eind van het tweede kwartaal van 2018 in totaal 5,96 miljoen aansluitingen, 1,1..
Logo Telecompaper

Capgemini Invent combineert toonaangevende expertise in strategie, technologie, datascience en creatief ontwerp, om CxO's te helpen bij de volgende stappen in hun bedrijfsstrategie
Capgemini lanceert vandaag Capgemini Invent, een nieuwe global business line[1] die business leiders helpt om zich voor te bereiden op de toekomst. Capgemini Invent verenigt..
Logo Capgemini Nederland B.V.

Hoofddorp, 12 september 2018 - Wipro Limited (NYSE: WIT), toonaangevend leverancier en specialist op het gebied van IT, consulting en business process services,heeft een..
Logo Wipro

Deliveroo kondigt tijdens het driejarig bestaan van het bedrijf in Nederland, sterke groei aan: Aantal restaurant partners in Nederland groeit sterk, voor eind 2018..
Logo Deliveroo


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl