www.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl

2514 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Persberichten van 12 mei 2021 (137 dagen geleden)  
Een van de grootste HR-events van Europa vindt plaats op 18 en 19 mei 2021 met >6.000 deelnemers, 50 sprekers en 30 sessies Twee dagen diepgaande kennis,..
Logo Personio

Apeldoorn, 12 mei 2021 – Thinkwise is dit jaar één van de veertien belangrijkste leveranciers van low-code platformen die geëvalueerd worden in The..
Logo Thinkwise

Rotterdam – In de eerste drie maanden van 2021 werden er acht procent minder vorderingen uit handen gegeven dan in de vergelijkbare periode in 2020. Dit blijkt uit een..
Logo Flanderijn

AMSTERDAM, 12 mei 2021 – Realtime decisioning technologie kan een cruciale rol spelen in het tevreden houden van klanten, het verminderen van klantverloop en het..
Logo Pegasystems

Ruim 1 op de 5 werkenden vindt baan minder leuk door thuiswerken
Amsterdam - Twee derde van werkend Nederland vindt dat wanneer medewerkers thuiswerken, productiviteit leidend moet zijn in plaats van gewerkte uren. Dit blijkt uit onderzoek..
Logo XpertHR

Havenbedrijf schoolvoorbeeld van verduurzaming dankzij integrale aanpak Besparingen van 9% op energie-inkoop en 29% op ODE-belasting dankzij duurzaam energieadvies..
Logo ENGIE

Nieuwe feature maakt gebruik van machine learning en zorgt zo voor een gepersonaliseerde gesimuleerde phishing-ervaring voor elke gebruiker
Utrecht, 12 mei 2021 - KnowBe4, leverancier van ’s werelds meest uitgebreide platform voor security awareness-trainingen en phishing-simulaties, introduceert een nieuwe..
Logo KnowBe4

Nieuw onderzoek analyseert 14 low-code leveranciers en stelt dat ‘Mendix het tempo blijft bepalen voor de low-codemarkt’ en dat ‘de meeste functies superieur zijn’
Mendix, onderdeel van Siemens en wereldwijd leider in enterprise low-code, kondigt vandaag aan dat het is uitgeroepen tot leader in The Forrester Wave™: Low-Code..
Logo Mendix

Self-service notebook faciliteert democratisering van AI en samenwerking in AI-projecten
DataRobot, snelgroeiende leverancier van enterprise AI, heeft cloud data science en analytics-platform Zepl overgenomen. Dat maakte het bedrijf bekend tijdens de virtuele AI..
Logo DataRobot

Eerste concert in het digitale theater te zien op 9 juni in meer dan 30 landen
Amsterdam, 12 mei 2021 – Davina Michelle is de allereerste artiest die een concert geeft in het digitale theater Hymn. Met ‘Find Your Voice’ geeft de..
Logo HYMN

In maart 2021 is er sinds de start van de coronapandemie voor het eerst sprake van een stijging van de woningprijzen in alle gemeenten in Nederland. Ook het aantal verkochte..
Logo Ortec Finance

41 procent heeft onvoldoende kennis van AVG-wetgeving
Mariënheem, 12 mei 2021 – Maar liefst 34 procent van de werkende Nederlanders deelt weleens privégegevens met derden. Dit blijkt uit onderzoek van..
Logo VPNdiensten.nl

Doeltreffend vaccinatiebeleid is sleutel tot herstel van de wereldeconomie
Nederland behoudt de laagste risicobeoordeling die op dit moment wordt afgegeven, maar de moeizame vaccinatiecampagne bepaalt een voorzichtig economisch vooruitzicht ..
Logo Coface

Connectiviteitspakket zorgt voor meer flexibiliteit op de werkplek met eenvoudige toegang tot geavanceerde MPS- en cloud-diensten.
Naarden – Lexmark, wereldwijd leider in oplossingen voor beeldverwerking, is gestart met de uitrol van Lexmark Cloud Bridge. Dit is een connectiviteitspakket dat de..
Logo Lexmark International

Levine’s sterke operationele en financiële leiderschapservaring ondersteunt Tanium’s strategische schaal- en groeiplannen
Amsterdam, 12 mei 2021 - Tanium, leverancier van unified endpoint management en security, ontwikkeld voor complexe IT-omgevingen, heeft Marc Levine aangesteld als nieuwe Chief..
Logo Tanium

De Fortinet Security Fabric biedt bescherming voor 5G-omgevingen, integratie met SASE en toegang op basis van zero trust met de nieuwe FortiGate 7121F en de draadloze WAN-connectiviteit van de FortiExtender 511F-5G
Utrecht,  12 mei 2021 -  Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging,..
Logo Fortinet

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo NewChannel
Logo Maunt
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo DNA Services B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Zyxel
Logo Jamf
Logo Transitieprofs
Logo Barracuda Networks
Logo NCOI Opleidingen
Logo Telindus
Logo Extreme Networks
Logo Piwik PRO
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo Last Mile eMobility
Logo Schneider Electric
Logo PA Consulting
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92127 persberichten
- 6050 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10801 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl