www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.marcommit.nl
2505 volgen @ICTberichten
Persberichten van 12 mei 2016 (5 jaar en 78 dagen geleden)  
Zuyderland MC, Amphia ziekenhuis, Rijnstate, Maastricht UMC+ en Infoland slaan de handen ineen
Ziekenhuizen functioneren in een dynamische omgeving. Daarbij moeten zij voldoen aan een grote hoeveelheid wet –en regelgeving en externe eisen van verschillende..
Logo Infoland

SAP Nederland heeft Interdobs benoemd tot SAP Recognized Expertise partner op het gebied van SAP HANA. SAP Recognized Expertise partners worden jaarlijks op een aantal..
Logo Interdobs

Rotterdam, 12 mei 2016 - De nieuwe Raad van Commissarissen van Motion10 is compleet. Theo Rinsema, de voorzitter, heeft Madelein Smit en Simone Noordegraaf voorgedragen. De..
Logo motion10

65 procent van financieel managers in Nederland beaamt groter belang van afstemming
Nooit eerder werd de CFO zo verantwoordelijk gehouden voor het succes van het bedrijf als nu. En het vermogen van financiële teams om waarde te halen uit bedrijfsdata is..
Logo Oracle Nederland

In verband met ziekte gaat de presentatie van Aat Oostenbroek over de krant als bron voor genealogisch onderzoek op zaterdag 28 mei a.s. niet door. Daarvoor in de plaats..
Logo HCC!genealogie

Strategisch advisering op het vlak van (cyber)security
De Meern, 12 mei 2016 – PQR, advies- en implementatiepartner voor moderne datacenter-, workspace- en cloudoplossingen en SecureLink, een Benelux georiënteerde..
Logo PQR

Dragon helpt pc-gebruikers om productiever en efficiënter te werken met krachtige professionele dicteer- en documenteermogelijkheden
12 mei 2016 – Nuance Communications, Inc. kondigt de lancering aan van de Nederlandstalige versie van Dragon Professional Individual, een gloednieuwe versie van haar..
Logo Nuance

Interoute is de eerste wereldwijde cloud provider met een zone in de Turkse metropool
Amsterdam, 12 mei 2016 – Interoute, eigenaar van een wereldwijd cloudserviceplatform en van een van Europa’s grootste netwerken,breidt haar networked cloud..
Logo Interoute

Personeels-chatbot zorgt voor geautomatiseerde, bruikbare informatie voor snellere oplossingen voor klantenservice Aspect® Mila™ is een handigere..
Logo Aspect Software

Utrecht, 12 mei 2016 – De Brauw Blackstone Westbroek, een internationaal advocatenkantoor met het hoofdkantoor in Amsterdam, heeft in samenwerking met Telindus..
Logo Telindus

Noordwijk, 12 mei 2016 – Wist je dat Mexicanen veel beter rijgedrag vertonen dan Amerikanen?  Waarschijnlijk niet. Iedereen is altijd bezig met wie er beter rijdt,..
Logo Decos

Amsterdam, 12 mei 2016 - Transavia heeft Pegasystems gekozen als ??leverancier van een nieuw technologieplatform om zich te kunnen onderscheiden als de toonaangevende digitale..
Logo Pegasystems

Vandaag hebben KPN en ProRail, in samenwerking met Vodafone, Tele2 en T-Mobile, het mobiele netwerk aangezet in de spoortunnel van Delft en op het ondergrondse perron van..
Logo KPN

Taipei, Taiwan, 12 mei 2016 - Synology lanceert de nieuwe DiskStation DS116. Deze 1-bay NAS-server maakt gebruik van een dual-core processor met indrukwekkende..
Logo Synology Inc.

Utrecht, 12 mei 2016 – Swiss Education Group (SEG) heeft een vijfjarig contract getekend voor Student Management-software van Unit4, als cloud-oplossing. De..
Logo Unit4

Maarssen, 12 mei 2016 – Met ingang van 1 juni wordt Jeanine van der Vlist (51) Managing Director van Eurofiber in Nederland. Van der Vlist was reeds in dienst bij deze..
Logo Eurofiber

Gebruikers implementeren enquêtes direct in bestaande mobiele applicaties en IoT-apparaten
Amsterdam, 12 mei, 2016 — Verint® Systems, Inc. (Nasdaq: VRNT) verbetert zijn Enterprise Feedback Management™-oplossing (EFM) en vergroot daarmee de..
Logo Verint

Utrecht, 12 mei 2016 – Met behulp van Fleetmatics REVEAL wist verhuisbedrijf UTS van der Lee/ Cors de Jongh het brandstofverbruik binnen zijn organisatie terug te..
Logo Fleetmatics Nederland

Amsterdam, 12 mei 2016 - Konica Minolta organiseert dit jaar voor het eerst de International University Contest. Konica Minolta wil met het organiseren van de wedstrijd..
Logo Konica Minolta Business Solutions

Connect optimaliseert connectiviteit van hardware, van A/V tot netwerk
Exertis GO Connect, Benelux-distributeur van Unified Communications endpoints, A/V solutions en Networking, heeft haar nieuwe catalogus ‘Connect’..
Logo Exertis

Universal Management Suite (UMS) maakt standaardisatie en beheer op afstand mogelijk
Utrecht, 12 mei 2016– De Unified Management Agent (UMA) van IGEL Technology kan nu ook gebruikt worden voor het beheer van Windows 10-desktops en -notebooks. Doordat met..
Logo IGEL Technology

Delft, 12 mei 2016 – Crawford & Company, 's werelds grootste onafhankelijk dienstverlener van oplossingen op het terrein van schademanagement, heeft Fox-IT in zijn..
Logo Fox-IT

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91740 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10579 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.marcommit.nl