www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.EVENTIVE.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 12 mei 2014 (1959 dagen geleden)  
Rijswijk, mei 2014 –  In december 2013 heeft Revalidatiecentrum De Hoogstraat de tijdelijke huisvesting in Utrecht in gebruik genomen. Voor een periode van 2 jaar..
Logo All IT Rooms B.V.

Veenendaal, 12 mei 2014 – ION-IP, specialist in het optimaliseren en beveiligen van digitale communicatie- en transactieprocessen, nuanceert de ophef over de vermeende..
Logo ION-IP

Nijmegen, 12 mei 2014 – Aia Software, customer communications software specialist, en Intellio zijn het partnerschap aangegaan voor de Canadese softwaremarkt. Aia..
Logo Aia, a Kofax Company

Reeks van 14 evenementen op drie continenten brengt IT-experts, partners en klanten samen om te discussiëren over de nieuwste opensourceoplossingen
Amsterdam, 12 mei 2014 --- Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, maakt bekend dat het Red Hat Forum 23 juni in Antwerpen, België plaatsvindt...
Logo Red Hat, Inc.

Veenendaal, 12 mei 2014 - Clooks, internationale marktspeler in videosollicitatie technologie, heeft Edwin Lindelauf, voorheen sales manager bij OTYS Recruiting..
Logo Clooks

Beste mediarelatie, Met de zomer voor de deur wordt het weer tijd voor picknicks in het park, boottochtjes in de zon en barbecues op het strand. En daar hoort..
Logo Tivoli Audio

Dimension Data versnelt ontwikkeling van compleet VCaaS-aanbod
Barneveld, 12 mei 2014 – Met het oog op het uitbreiden van zijn Managed Services for Visual Communications-dienstverlening (MSVC) neemt Dimension Data het bedrijf..
Logo Dimension Data

Amsterdam, 12 mei 2014 - TP-LINK introduceert de nieuwe AC750 draadloze dual band Gigabit-router (Archer C2). De Archer C2 van TP-LINK maakt gebruik van de nieuwste Wi-Fi..
Logo TP-LINK Netherlands B.V.

Amsterdam, 12 mei 2014 – Seagate Technology (Nasdaq: STX), wereldwijd toonaangevend op het gebied van opslagoplossingen, lanceert drie nieuwe draadloze storage-devices...
Logo Seagate Technology

Adobe Voice combineert geluid, graphics, foto’s en video’s om binnen enkele minuten boeiende videoverhalen te maken
Adobe (Nasdaq:ADBE) heeft vandaag Adobe Voice, een nieuwe app voor het maken van geanimeerde video’s op de iPad, aangekondigd. Hiermee kan iedereen boeiende..
Logo Adobe Systems Benelux BV

Naarden - 12. May 2014 Lexmark biedt haar loyale partners aanvullende ondersteuning met de uitbreiding en verdere formalisatie van haar channel audit-programma in 2014...
Logo Lexmark International

Amsterdam, 12 mei 2014 – True Colours, drukkerij met een cross-mediale aanpak, heeft gekozen voor twee productieprinters van Konica Minolta. De bizhub PRESS C1070 en..
Logo Konica Minolta Business Solutions

Uitspraak van Symantec verontrust consumenten en ondernemingen
Badhoevedorp, 12 mei 2014 De provocatieve uitspraak van Symantec’s vice-president Brian Dye dat antivirus-software ‘dood’ is, heeft voor onrust gezorgd..
Logo G Data Security

Fort Voordorp – Beter door optimalisatie. Wat is dat en wat betekent dat in de prakijk? Bij “beter” in de gezondheidszorg, denken veel mensen aan het welzijn..
Logo ORTEC

Innovatieve oplossing stelt Facebook in staat snel capaciteit toe te voegen aan zijn datacenterlocaties
Breda, 12 mei 2014 – Emerson Network Power, onderdeel van Emerson (NYSE: EMR) en wereldwijd toonaangevend in het optimaliseren van de beschikbaarheid, capaciteit en..
Logo Vertiv

Amsterdam, 12/05/2014 - De Charly Foundation heeft EUR 25.000 ingezameld voor Stichting KiKa. De Charly Foundation is een stichting die opgericht is door COMPAREX, Agile..
Logo COMPAREX Nederland

Capelle aan den IJssel, 12 mei 2014 – Scheepvaart- en transportonderneming Koninklijke Wagenborg levert voor elke vervoersvraag of logistieke uitdaging een oplossing...
Logo Royal Imtech N.V.


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl