www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2474 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 12 april 2016 (1311 dagen geleden)  
Meer opties en flexibiliteit om groei van partners te versnellen
Amsterdam, 12 april 2016 – RES, marktleider in digitale werkplekomgevingen, introduceert een verbeterd wereldwijd partnerprogramma, bedoeld om RES-partners..
Logo RES

Samengevat door de redacteur Acer Quadio luidsprekers aan de voorkant met DTS-HD Premium Sound® audiotechnologie bieden virtual surround-sound voor een uitstekende..
Logo Acer

Guardian360, aanbieder van hét centrale securityplatform, lanceert haar partnerprogramma in Nederland. Dit programma stelt geselecteerde partners in staat om klanten..
Logo Guardian360 bv

Combinatie brengt robotica, analytics en case management bij elkaar voor productievere werknemers en een betere customer experience
Amsterdam, 12 april 2016 – Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van strategische bedrijfsapplicaties voor toonaangevende organisaties wereldwijd,..
Logo Pegasystems

Geertruidenberg, 12 april 2016 – De groothandel in doe-het-zelf producten, THR breidt de samenwerking met SAP-dienstverlener en -kennispartner myBrand uit. Naast het..
Logo myBrand

Nieuwe producten verdubbelen de netwerkcapaciteit met 802.11ac Wave 2 Everywhere, Unified Wired en Wireless Cloud Management
Amstelveen, 12 april 2016 – Aerohive Networks® (NYSE:HIVE) kondigt nieuwe 802.11ac Wave 2 access points, een nieuwe lijn aan switches en een nieuwe release van..
Logo Aerohive

Veenendaal, 12 april 2016 – Low cost luchtvaartmaatschappij Transavia maakt de keus om de ICT die onderscheidend is voor klanten in eigen huis te houden en de overige..
Logo Cegeka

ICT altijd binnen bereik
12 april 2016, De Meern – PQR, advies- en implementatiepartner voor moderne datacenter-, workspace- en cloudoplossingen, voert vanaf heden een nieuwe tagline onder haar..
Logo PQR B.V.

Amsterdam, 12 april 2016 - Cognizant (NASDAQ: CTSH), heeft vandaag aangekondigd dat Jonathan Chadwick (50) is toegetreden tot de Board of Directors. Chadwick was vanaf..
Logo Cognizant

Hoofddorp, 12 april – Hotwire PR, het wereldwijde PR-, communicatie- en adviesbureau, breidt zijn netwerk uit met een nieuw co-branded partnerschap met Active (Digital...
Logo Yellow Communications

Amersfoort, 12 april 2016 – Fetim Group heeft de HR-cloudoplossing Youforce van Raet gekozen voor het centraliseren van de HR-systemen. Doordat er in verschillende..
Logo Visma | Raet

Schiphol, 12 april 2016 – Zeeman stapt over naar Qlik® (NASDAQ: QLIK), leider in visual analytics, om managementinformatie real-time te ontsluiten. Met het visual..
Logo Qlik

Transportvoorziening bepalend voor keuze woon- en werkplek
Breukelen, 12 april 2016 – Goede transportvoorzieningen hebben een grote impact op het economisch succes van een stad. Dat is althans de mening van reizigers in..
Logo Xerox

Amsterdam, 12 april 2016 – Het gemiddelde tarief van de externe IT-professional is het afgelopen jaar flink gestegen. Waar eerder de tarieven voor zelfstandige..
Logo FastFlex

Symantec rapport laat een record zien van maar liefst negen mega datalekken; In 2015 zijn meer dan een half miljard gegevens gestolen of verloren; ..
Logo Symantec B.V.

Strategische overname verbreedt ICT-dienstenportfolio en opent nieuwe markten voor RAM
Utrecht, 12 april 2016 – Cloud service partner RAM Infotechnology heeft branchegenoot Computication uit Zeist overgenomen. Het doel van de overname is versterking van..
Logo RAM Infotechnology

Samenwerking helpt organisaties de kracht te ontdekken van self-service BI met Microsoft Power BI en BI Office Version 6
Amsterdam, 12 april 2016 – Pyramid Analytics, leverancier van enterprise business intelligence (BI) software, kondigt een strategische samenwerking aan met het..
Logo Pyramid Analytics

Houten, The Netherlands, 12 April 2016 - Aan het einde van 2015 hadden ruim zevenhonderdduizend huishoudens in Nederland een pakket met daarin de drie vaste diensten..
Logo Telecompaper

Derde en laatste handleiding in serie helpt teams apps op maat in te zetten
Utrecht, 12 april 2016 – FileMaker voltooit met het uitbrengen van de derde en laatste handleiding zijn serie gratis instructies voor business teams die aan de slag..
Logo FileMaker


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Saxion
Logo VPNtotaal.nl
Logo Relined Fiber Network
Logo Insight
Logo Edubookers.com
Logo Humanwave B.V.
Logo Datacenter.com
Logo TenderApp
Logo DeltaFiber B.V.
Logo Global Knowledge
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Citrix
Logo Interxion
Logo KnowBe4
Logo Workday
Logo Workday
Logo Sitecore
Logo devolo
Logo myBrand
Logo Cisco
Logo Pure Storage
Logo NTT Ltd.
Logo Sitecore
Logo Box Netherlands
Logo SER Group
Logo ZyXEL
Openingstijden
Ma-Vr:  08:00 - 22:00
Za-Zo:  Alleen aanleveren

Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87067 persberichten
- 5549 bedrijfsprofielen
- 57 PR-bureauprofielen
- 6628 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl