www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2523 volgen @ICTberichten
Persberichten van 12 april 2016 (5 jaar en 4 dagen geleden)  
Meer opties en flexibiliteit om groei van partners te versnellen
Amsterdam, 12 april 2016 – RES, marktleider in digitale werkplekomgevingen, introduceert een verbeterd wereldwijd partnerprogramma, bedoeld om RES-partners..
Logo RES

Samengevat door de redacteur Acer Quadio luidsprekers aan de voorkant met DTS-HD Premium Sound® audiotechnologie bieden virtual surround-sound voor een uitstekende..
Logo Acer

Guardian360, aanbieder van hét centrale securityplatform, lanceert haar partnerprogramma in Nederland. Dit programma stelt geselecteerde partners in staat om klanten..
Logo Guardian360 bv

Combinatie brengt robotica, analytics en case management bij elkaar voor productievere werknemers en een betere customer experience
Amsterdam, 12 april 2016 – Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van strategische bedrijfsapplicaties voor toonaangevende organisaties wereldwijd,..
Logo Pegasystems

Geertruidenberg, 12 april 2016 – De groothandel in doe-het-zelf producten, THR breidt de samenwerking met SAP-dienstverlener en -kennispartner myBrand uit. Naast het..
Logo myBrand

Nieuwe producten verdubbelen de netwerkcapaciteit met 802.11ac Wave 2 Everywhere, Unified Wired en Wireless Cloud Management
Amstelveen, 12 april 2016 – Aerohive Networks® (NYSE:HIVE) kondigt nieuwe 802.11ac Wave 2 access points, een nieuwe lijn aan switches en een nieuwe release van..
Logo Aerohive

Veenendaal, 12 april 2016 – Low cost luchtvaartmaatschappij Transavia maakt de keus om de ICT die onderscheidend is voor klanten in eigen huis te houden en de overige..
Logo Cegeka

ICT altijd binnen bereik
12 april 2016, De Meern – PQR, advies- en implementatiepartner voor moderne datacenter-, workspace- en cloudoplossingen, voert vanaf heden een nieuwe tagline onder haar..
Logo PQR

Amsterdam, 12 april 2016 - Cognizant (NASDAQ: CTSH), heeft vandaag aangekondigd dat Jonathan Chadwick (50) is toegetreden tot de Board of Directors. Chadwick was vanaf..
Logo Cognizant

Hoofddorp, 12 april – Hotwire PR, het wereldwijde PR-, communicatie- en adviesbureau, breidt zijn netwerk uit met een nieuw co-branded partnerschap met Active (Digital...
Logo Clarity Benelux

Amersfoort, 12 april 2016 – Fetim Group heeft de HR-cloudoplossing Youforce van Raet gekozen voor het centraliseren van de HR-systemen. Doordat er in verschillende..
Logo Visma | Raet

Schiphol, 12 april 2016 – Zeeman stapt over naar Qlik® (NASDAQ: QLIK), leider in visual analytics, om managementinformatie real-time te ontsluiten. Met het visual..
Logo Qlik

Transportvoorziening bepalend voor keuze woon- en werkplek
Breukelen, 12 april 2016 – Goede transportvoorzieningen hebben een grote impact op het economisch succes van een stad. Dat is althans de mening van reizigers in..
Logo Xerox

Amsterdam, 12 april 2016 – Het gemiddelde tarief van de externe IT-professional is het afgelopen jaar flink gestegen. Waar eerder de tarieven voor zelfstandige..
Logo FastFlex

Symantec rapport laat een record zien van maar liefst negen mega datalekken; In 2015 zijn meer dan een half miljard gegevens gestolen of verloren; ..
Logo Symantec B.V.

Strategische overname verbreedt ICT-dienstenportfolio en opent nieuwe markten voor RAM
Utrecht, 12 april 2016 – Cloud service partner RAM Infotechnology heeft branchegenoot Computication uit Zeist overgenomen. Het doel van de overname is versterking van..
Logo RAM Infotechnology

Samenwerking helpt organisaties de kracht te ontdekken van self-service BI met Microsoft Power BI en BI Office Version 6
Amsterdam, 12 april 2016 – Pyramid Analytics, leverancier van enterprise business intelligence (BI) software, kondigt een strategische samenwerking aan met het..
Logo Pyramid Analytics

Houten, The Netherlands, 12 April 2016 - Aan het einde van 2015 hadden ruim zevenhonderdduizend huishoudens in Nederland een pakket met daarin de drie vaste diensten..
Logo Telecompaper

Derde en laatste handleiding in serie helpt teams apps op maat in te zetten
Utrecht, 12 april 2016 – FileMaker voltooit met het uitbrengen van de derde en laatste handleiding zijn serie gratis instructies voor business teams die aan de slag..
Logo FileMaker

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Dynatos
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Auth0
Logo Extreme Networks
Logo Rojo Consultancy
Logo Valid
Logo SurveyMonkey
Logo Schneider Electric
Logo NorthC Datacenters
Logo XpertHR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90855 persberichten
- 5954 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10098 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl