www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
#INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers

2514 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Persberichten van 12 april 2005 (17 jaar en 174 dagen geleden)  
De RDW, de voormalige Rijksdienst voor het wegverkeer, is een proef gestart met het gebruik van smartcards in het digitale verkeer met haar relaties. De smartcard vormt de..
Logo DigiNotar

Moniforce, marktleider in Nederland van geïntegreerde IT-oplossingen voor webanalytics en website availability & performance monitoring, kiest internetbureau eFocus als..
Logo Valtech Nederland

ProMatch is de nieuwe en eigentijdse naam waaronder de gerenommeerde ICT-recruiter Gerard F. Lamé zijn activiteiten op het terrein van werving, selectie en executive search..

Groundbreaking Functionality in VMware Workstation 5 Takes Productivity of Software Developers and Quality Assurance (QA) Teams to the Next Level
Nieuwegein, April 11, 2005 -- VMware, Inc., the global leader in virtual infrastructure software for industry-standard systems, today announced the general availability of..
Logo VMware Nederland

Persoonlijke productiviteit als kerncompetentie
Oudewater, dinsdag 12 april 2005 Met de introductie van de workshop Persoonlijke Productiviteit (P²), lanceert het Nederlandse eCom-On een dagtraining die de benutting van..
Logo eCom-On

Hilversum, 12 april 2005 - Inter Access heeft de Oracle Innovation Award 2005 ontvangen. De Innovation Award wordt toegekend aan de Oracle-partner die in het boekjaar 2005 de..
Logo Inter Access B.V.

Leiden, 12 april 2005 –WRQ heeft met ingang van 12 april Dupaco als distributeur aangesteld. Dupaco zal de WRQ Reflection® software via haar uitgebreide reseller netwerk gaan..
Logo Attachmate

Amsterdam, 12 april 2005 - Stichting BREIN heeft vandaag aangekondigd dat zij procedures begint tegen  internetgebruikers die op grote schaal illegaal muziekbestanden..

De belofte van RFID voor bedrijven
Nieuwegein, 12 april 2005 -  Vanwege het innovatieve karakter en ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, tracking & tracing en diefstalpreventie wordt vandaag de..
Logo SOA People Nederland N.V.

Enterprise-toepassingen breder toegankelijk voor Blackberry-gebruikers dankzij gegevens-synchronisatie
Maarssen, maart 2005 - Sybase (NYSE:SY)gaat haar ondersteuning aan het draadloze Blackberry platform Research In Motion (RIM) binnen het iAnywhere mobiele productportfolio..
Logo Sybase Nederland b.v.

Sponsoring grootste squashevenement Nederland vergroot naamsbekendheid
Schiphol-Rijk, 12 april 2005 - Mamut Software B.V., leverancier van financieel-administratieve software voor kleine ondernemingen, is hoofdsponsor van de Dutch Open Squash..
Logo Mamut

Hi, het telefoniemerk voor jongeren, heeft een nieuwe campagne gelanceerd om het 'doorsnee' mobieltje definitief tot de verleden tijd te laten behoren. Onder de noemer 'bling..
Logo KPN

Nieuwegein, 12 april 2005 – Control Break International, de Nederlandse ontwikkelaar van de SafeBoot oplossingen, kondigt aan dat SafeBoot Device Encryption 4.2 volledige..
Logo SafeBoot

KPN introduceert vandaag als eerste mobiele operator van Nederland een nieuwe mobiele abonnementsvorm, die uitsluitend online verkrijgbaar is: de KPN Webbundel. De KPN..
Logo KPN

Mobiele dienstverlener een van slechts drie geselecteerde Nederlandse bedrijven op lijst
Almere, 12 april 2005 - Red Herring heeft vandaag bekendgemaakt dat mobiele dienstverlener Emexus is uitverkozen in de Red Herring 100 Europe, de top 100 van bedrijven in..

Wanadoo beschermt privacy van haar klanten
Wanadoo staat voor de bescherming van de privacy van haar klanten. Om die reden werkt de provider niet mee aan het vrijwillig verstrekken van persoonlijke gegevens van..

Amersfoort, 12 april 2005 – Amercom heeft voor de De Ruijter de nieuwe website ontwikkeld. De basis voor de website is een actie van De Ruijter in samenwerking met Walibi..

Naarden, 11 april 2005 - ISIT, onafhankelijk specialist in storage-integratie, is als eerste bedrijf in Nederland gecertificeerd als Service-Enabled Value Added Reseller (SE..
Logo ISIT

eRIC Express-kaart voorziet in volledig beheer op afstand
Zoetermeer, 12 april 2005 - Rackserver, leverancier van hardwaresystemen voor serverparken en datacenters, gaat zijn serversystemen standaard uitleveren met de eRIC..
Logo Rackserver

Dagelijkse update virushandtekeningen verbetert beveiliging en reactiesnelheid organisatie
Schiphol-Rijk, 12 april 2005 - Juniper Networks (Nasdaq: JNPR) heeft de primeur voor zijn  Intrusion Detection and Prevention Systems-producten (IPS) met een dagelijkse..
Logo Juniper Networks

nieuw internetadviesbureau biedt MKB'ers die het web op willen betaalbaar, maar professioneel alternatief
12 april 2005 - In samenwerking met het Doetinchemse Lunivi Beheer BV (www.lunivi.nl) is een nieuw internetbedrijf gestart onder de naam Lunivi-Webdiensten. Deze internettak..

organisatieadviesbureau gespecialiseerd in de zorgsector breidt online beschikbare informatie uit in reactie op verzoeken uit de markt
12 april 2005 -- Lunivi Advies BV, het organisatieadviesbureau gespecialiseerd in de zorgsector, heeft een nieuwe website gelanceerd. Hiermee reageert het bureau op vragen uit..

Breda, 12 april 2005 – Donderdag 21 april is het Secretaressedag, de jaarlijks terugkerende dag dat secretaresses en ondersteunend personeel in het zonnetje worden gezet...

Ivano Ginevro benoemd tot Head of Europe
Capelle aan den IJssel, 12 april 2005 - NETSIZE, Europees marktleider in het aanbieden van mobiele producten en diensten voor zakelijke toepassingen, mobile marketing en..
Logo Netsize Nederland

Onderzoek Quint Wellington Redwood naar stand van zaken Nederlandse markt voor SSC's
Amsterdam, 12 april 2005 - Veel Nederlandse Shared Service Centers (SSC) hebben moeite de juiste schaalgrootte te behalen. Binnen een SSC verenigen meerdere organisatievormen..
Logo Quint Wellington Redwood

Nummer 1-positie wereldwijd voor unmanaged 10/100 en Gigabit Switches op basis van omzet en het aantal geleverde poorten
Rotterdam, 12 april 2005 - D-Link, wereldwijd leverancier van netwerkapparatuur en communicatietechnologie, is wereldwijd marktleider op het vlak van unmanaged..
Logo D-Link Benelux

Complete beveiliging voor clients en servers, en verbeterde antispyware
Utrecht, 12 april 2005 - Trend Micro, Inc. (TSE: 4704, Nasdaq: TMIC), leider op het gebied van netwerkantivirus- en internet-content-beveiligingssoftware en -diensten,..
Logo Trend Micro

Amstelveen, 12 april 2005 - Mercury, leverancier op het gebied van Business Technology Optimization (BTO), is door analist Gartner geplaatst in het leiderskwadrant voor J2EE..

Mede-oprichter verantwoordelijk voor dagelijkse bedrijfsvoering
Huis ter Heide, 12 april 2005 – Rutger Stekelenburg, mede-oprichter en mede-eigenaar van e-office, keert na een afwezigheid van twee jaar weer terug bij e-office in een..
Logo e-office

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo DNA Services B.V.
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Logo Kaspersky
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Nuance
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92336 persberichten
- 6071 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10913 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
#INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers