www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2486 volgers blijven op de hoogte!
Persberichten van 12 februari 2009 (4022 dagen geleden)  
Venlo, 6 februari 2009 ICTroom heeft de opdracht verworven om voor de Gemeente Venlo een geheel nieuw datacenter te realiseren. Na de zomer van 2009 zal het merendeel van de..
Logo ICTroom

Mijnsneeuw.nl lanceert OpenSocial wintersport gadget
Amsterdam, 12 februari 2009 - Mijnsneeuw.nl, de website met informatie over 1000 wintersportbestemmingen en accomodaties in 10 Europese landen, lanceert vandaag een Open..
Logo Mijnsneeuw

Web Content Management leverancier treedt toe tot Omniture Genesis™ Network
Orem (Utah, VS) en Amsterdam, 11 februari 2009 - Omniture, Inc. (NASDAQ: OMTR), leidend leverancier van online business optimalisatie software, maakt vandaag bekend dat SDL..
Logo SDL

SUSA Studentenuitzendbureau heeft het besluit genomen haar bedrijfsprocessen te standaardiseren door de implementatie van het op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde MySolution..
Logo MySolution B.V.

Nordic kijkers kunnen tv-programma’s voortaan in elektronische agenda zetten
Amsterdam, 12 februari 2009 - CANAL+, het premium betaal-tv kanaal in de Nordic regio, ontsluit de tv-programmagegevens op haar sites in Denemarken, Noorwegen, Zweden en..
Logo SchedJoules

Novell kondigt eerste open source implementatie Microsoft Silverlight aan
Capelle aan den IJssel, 11 februari 2009 - Het Mono(R) Project, een door Novell ondersteund Open Source-initiatief, heeft vandaag de beschikbaarheid aangekondigd van..
Logo Novell Benelux

PC Tools waarschuwt online daters voor het oplopen van een digitaal overdraagbare aandoening (DOA) op Valentijnsdag
PC Tools, leverancier van beveiligingssoftware, waarschuwt mensen die digitaal actief* zijn voor de gevaren online. Vooral datingsites en sociale netwerken brengen een..

Eerdere poging in 2005 gestrand op afwijzende houding van collega’s
In vacatureland woedt momenteel een verhitte discussie over bereik en onderlinge krachtsverhoudingen van vacaturesites. Aanleiding is ditmaal een Multiscope-onderzoek, waaruit..

HILVERSUM, 20090212 -- HILVERSUM en STAMFORD, CT, VS - Syfact International B.V., toonaangevend en wereldwijd software leverancier op het gebied van Enterprise Fraud &..

ISIT en Telindus organiseren jubileumeditie van het Vision & Focus event
Naarden/Utrecht, 12 februari 2009 – Telindus en ISIT, specialisten in networking en storage, organiseren op woensdag 11 maart 2009 alweer voor de tiende keer het Vision &..
Logo Telindus

Hilversum, 12 februari 2009 – ICT-dienstverlener Inter Access is door softwarebedrijf Kofax benoemd tot Partner. Kofax is gespecialiseerd in oplossingen voor het scannen en..
Logo Inter Access B.V.

Groningen,12 februari 2009 – Het Expertisecentrum ‘Grensoverschrijdend Inlenen van Arbeid’ (GIA) introduceert vandaag de nieuwe website www.arbeidsmigratie.eu. Op de website..

Hoogeveen, 12 februari 2009 - Sinds januari 2009 is het transportmanagementsysteem Plan&Go! in combinatie met het financiële systeem Cash & Pay van Centric live bij De..
Logo Centric

Jeroen Wijnen gaat partnerkanaal uitbreiden
Eindhoven, 12 februari 2009 - iTactic heeft Jeroen Wijnen benoemd tot channel manager. Wijnen wordt verantwoordelijk voor de ondersteuning van de bestaande partners en voor de..

De zelfstandige tekstbureaus KB Communicatie en JCO Communicatie & Tekst uit Meerssen hebben hun krachten gebundeld in BCcommunicatie & tekst.Drijvende krachten achter..

Webroot komt met tips om online veiligheid van kinderen te vergroten
Nederlandse ouders maken zich zorgen over de online veiligheid van hun kind. Online pesten en blootstelling aan pornografische -en geweldsplaatjes vormt voor de helft van de..
Logo Webroot

DOORN, 20090211 -- Norbert Werthenbach (37 jaar) heeft op 13 januari jongstleden via BuyInside een aandelenparticipatie genomen in Itomic BV. Andere aandeelhouders zijn de..

De Service Cloud en de Sales Cloud laten ondernemingen efficiënter groeien
Utrecht, 12 februari 2009 - Salesforce.com (NYSE; CRM), de onderneming voor zakelijke cloud computing, introduceert Salesforce Spring ’09, de cloud computing-oplossing voor de..
Logo Salesforce.com

Digitale kopie zorgt voor miljoenen euro’s kostenbesparing en ontziet het milieu
Vianen, 12 februari 2009 – ICT-dienstverlener T-Systems lanceert een innovatieve digitale pen. Het bedrijf voorziet de ruim achthonderd Duitse Telekom Shops van dit hightech..
Logo T-Systems Nederland b.v.

Decos biedt vijf implementatietips
Noordwijk, 12 februari 2009 - Het ondertekenen van documenten is een essentieel onderdeel van verschillende bedrijfsprocessen. De handtekening biedt de ontvanger de zekerheid..
Logo Decos

Red Hat slaat met partners de handen ineen om de overstap van proprietary-oplossingen naar JBoss Enterprise Middleware sneller en makkelijker te maken
Amersfoort, 12 februari 2009 – Red Hat (NYSE: RHT), de toonaangevende leverancier van opensourceoplossingen kondigt vandaag, samen met zijn JBoss Solution Partners, de..
Logo Red Hat, Inc.

Volg in real-time het digitale leven van je vrienden!
Brussel, 12 februari 2009 – Kiboo, een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in mobiel internet en een van de meest innovatieve spelers op de markt van mobiele..

Het recruitment adviesbureau Erdtsieck & Van Loon heeft een onderzoek laten uitvoeren naar de interesse onder hoogopgeleiden, om bij het MKB aan de slag te gaan. In deze..

Amsterdam, 12 februari 2009 - ZyLAB, een innovatieve ontwikkelaar van Information Access Solutions, heeft een ‘Strong Positive’ beoordeling gekregen in het Gartner 2008..
Logo ZyLAB

Amsterdam, 12 februari 2009. Intermax, de belangrijkste managed hosting provider in de regio Rotterdam, heeft besloten zich aan te sluiten bij de Dutch Hosting Provider..
Logo Intermax

Onderzoek Citrix: desktopvirtualisatie belangrijkste ontwikkeling op virtualisatiegebied
Vianen, 12 februari 2009 – Steeds meer organisaties maken gebruik van end-to-end virtualisatie. Verder worden oplossingen voor desktopvirtualisatie de komende jaren het..
Logo Citrix

Voormalig VP van Unisys aangesteld om internationale groei te leiden
Nieuwegein - 12 februari 2009 - NorthgateArinso, de wereldwijde aanbieder van HR-diensten en -software, heeft een nieuwe Chief Executive Officer aangesteld om sturing te geven..
Logo NGA Human Resources

Planon versterkt haar Integrated Workplace Management Solution met de mobiele oplossing van Tensing
Als leverancier van ICT-oplossingen voor Integrated Workplace Management constateerde Planon een groeiende vraag naar mobiele oplossingen. Om haar klanten beter te kunnen..
Logo Tensing International BV

G.I. JOE in zomer 2009 klaar voor invasie van alle grote gameplatforms
SCHIPHOL-RIJK, 11 februari 2009 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) heeft vandaag bekendgemaakt dat het legendarische G.I. JOE®-team van Hasbro in de zomer van 2009..
Logo Electronic Arts

In FIFA 09 Ultimate Team stellen online gamers hun eigen dreamteam samen voor de competitie
SCHIPHOL-RIJK, 11 februari 2009 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) heeft vandaag bekendgemaakt bezig te zijn met de ontwikkeling van een uniek, downloadbaar speltype: FIFA..
Logo Electronic Arts

Certificering staat garant voor hoogwaardige informatiebeveiliging
ICT-dienstverlener Ctac heeft met succes de ISO 27001-certificering behaald. Het bedrijf toont hiermee objectief aan dat het zijn informatiebeveiliging volledig op orde heeft...
Logo Ctac N.V.

Phishers misbruiken populaire website TinyURL.com voor verkrijgen privacygevoelige gegevens
Vianen, 12 februari 2009 – Phishers hebben een nieuwe methode ontdekt om gegevens van nietsvermoedende internetgebruikers te ontfutselen. Op de website TinyURL.com kunnen..
Logo Trend Micro


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo BTG
Logo Fullstaq B.V.
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo Workday
Logo NetApp
Logo Infoblox
Logo NorthC Datacenters
Logo Ymor
Logo ZyXEL
Logo Klarna
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo Intermax
Logo Auth0
Logo PA Consulting
Logo Thales
Logo OutSystems
Logo Infor
Logo Yellow Communications
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87727 persberichten
- 5610 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7447 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl