www.lubbersdejong.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2506 volgen @ICTberichten
Persberichten van 12 januari 2021 (203 dagen geleden)  
IT-dienstverleners gaan unieke samenwerking aan
Rijswijk, 12 januari 2021 – IT-dienstverleners Qualogy uit Rijswijk en TeamValue uit Zwolle zijn een unieke samenwerking aangegaan. Qualogy..
Logo Qualogy

Amstelveen, 12 januari 2021 – RobotWise, de organisatie die zich richt op talentontwikkeling met behulp van sociale educatieve robots, heeft het afgelopen jaar bijna..
Logo RobotWise

Sterke prestaties, betrouwbaarheid en hoogwaardige kwaliteit van features hielp Zoom Phone de mijlpaal te behalen al voor het tweejarig bestaan van de dienst
Amsterdam, 12 januari 2021 -  Zoom Video Communications, Inc. (NASDAQ: ZM) kondigt vandaag aan dat Zoom Phone 1 miljoen gebruikers telt, nog voordat de dienst..
Logo Zoom

Platform met ’s werelds eerste pre-consult check en persoonlijke wachtkamer
Amersfoort – Netwerk integrator en managed service provider Avit lanceert Avit Video Consult. Deze oplossing maakt het voor behandelaar en zorgvrager mogelijk om..
Logo Avit Group

Veilige en gebruiksvriendelijke communicatie dankzij de uitwisseling van wachtwoorden via SMS.
Amsterdam en Freiburg, 12 januari 2021. ..
Logo Spryng

Recente CodeMeter versie voegt ondersteuning toe van Apple’s nieuwe processorarchitectuur
Karlsruhe, januari 2021 - Wibu-Systems, pionier in cybersecurity oplossingen voor software-uitgevers en fabrikanten van intelligente apparaten, komt met versie 7.20 van het..
Logo WIBU-SYSTEMS

Amsterdam, 12 Januari 2021 - Berto van Egdom, oudgediende op het gebied van connectiviteit, treedt toe tot GNX als Director of Operations om de bedrijfsprocessen en..
Logo GNX

Wanneer u voor een ERP-traject staat is het selecteren van een ERP-platform niet de enige keuze die u moet maken. U staat ook voor een keuze in een samenwerking met een..
Logo Xperit Solutions B.V.

Boertien Vergouwen Overduin biedt kosteloos e-module aan om growth mindset te stimuleren
Hilversum – Voor de helft (52%) van werkend Nederland is het succes van hun collega’s een bron van inspiratie om te leren. Dit blijkt uit het onderzoek..
Logo Boertien Vergouwen Overduin

Na Nederland, België en Luxemburg nu ook actief in Duitsland
Weert – Vandaag betreedt transportmanagementservice Wuunder de Duitse markt. Sinds de oprichting in 2016, vandaag precies vijf jaar geleden, groeit Wuunder meer dan 400..
Logo Wuunder

Vianen – tex.tracer, het platform voor transparantie in de kledingindustrie, kiest voor Winvision als IT-ontwikkelpartner. Vanwege de software development- en..
Logo Winvision

Gemeente Maastricht eerste klant die met SecureX de digitale weerbaarheid versterkt
Utrecht – Telindus zorgt voor cybersecurity op maat met Cisco SecureX. SecureX is een cloud-native cybersecurityplatform dat inzicht biedt in alles wat er in de..
Logo Telindus

Met StackRox versterkt Red Hat het vermogen van klanten om veiligere applicaties te bouwen en implementeren in de open hybride cloud
Amsterdam, 12 januari 2021 - Red Hat, Inc., leverancier van open source oplossingen, kondigt aan StackRox, een leider en innovator op het gebied van container- en..
Logo Red Hat

AMSTERDAM / STUTTGART / BERLIJN - 12 januari 2021 - Filestage, het Online Proofing SaaS-platform, heeft € 2,8 miljoen ontvangen in een series A-investeringsronde onder..
Logo Newion

Na het succes van Private Connect LTE en LoRa introduceert MCS nu ook Private Connect SensDesk. Een laagdrempelige IoT-oplossing die organisaties de mogelijkheid biedt om..
Logo MCS B.V.

Razer ontwikkelt nieuwe technologieën voor een veiligere sociale interactie op afstand en een geavanceerd gaming-station met immersieve eigenschappen en een modulair ontwerp
Las Vegas – Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, heeft tijdens CES 2021 twee nieuwe concepten onthuld. Het bedrijf presenteert enerzijds Project..
Logo Razer Europe

NVIDIA GeForce RTX 30 Series Laptop GPUs, snellere displays en een strakker design
LAS VEGAS, NV – Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, introduceert de nieuwe Razer Blade 15 en Razer Blade Pro 17. Deze gaming-laptops beschikken over de..
Logo Razer Europe

12 januari 2021 - Mark Beunk heeft onlangs de rol van General Manager voor Nordics en Benelux bij Kaspersky op zich genomen. Hij zal toezicht houden op de verkoop en..
Logo Kaspersky

De smartphone als belangrijk hulpmiddel in de talentontwikkeling van ons voetbal? Het zou zomaar kunnen. De Nederlandse startup JOGO heeft een gratis voetbalapp..
Logo JOGO

Terwijl 71% HR-professionals denkt dat managers dit doen
Amsterdam, 12 januari 2021 -- 71% van de Nederlandse HR-professionals is ervan overtuigd dat leidinggevenden hun medewerkers actief stimuleren om zich te ontwikkelen, terwijl..
Logo Studytube B.V.

‘Klea’-platform biedt workflows en slimme automatisering voor eenvoudig wereldwijd beheer van mutaties in meerdere jurisdicties, met behoud van lokale..
Logo Mendix

Award-Winning ServiceNow Partner Will Expand Cognizant's Capabilities, Expertise in Unlocking Business Value with Cloud Technology
Amsterdam, 12 January 2021 -- Cognizant announced today it has agreed to acquire Linium, a cloud transformation consultancy group specializing in the ServiceNow platform and..
Logo Cognizant

Vandaag introduceert Microsoft op Xbox Wire de vurige nieuwe Xbox Wireless Controller – Pulse Red, beschikbaar op 9 februari in de meeste Xbox markten en vanaf morgen in..
Logo Microsoft

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Essentra Components
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91781 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10604 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl